fbpx Teholeiri aikuisille Linnakalliossa 25.3. – hio taitosi huippukuntoon päiväleirillä - Padel Tampere
14.3.2023

Teholeiri aikuisille Linnakalliossa 25.3. – hio taitosi huippukuntoon päiväleirillä

Viikonlopun tehokas päiväleiri Linnakalliossa

Hio lyöntisi ja pelikäsityksesi huippukuntoon tehokkaalla päiväleirillä Linnakalliossa 25.3.! Järjestämme kokeneiden valmentajiemme Antti Kampmanin & Otto Meskasen johdolla teholeirin, jossa treenataan yhteensä 4 tuntia pelitaitoja tekniikkaharjoituksissa ja pelinomaisissa treeneissä.

Leiri koostuu kahdesta treenijaksosta: klo 10-12.00 sekä lounaan jälkeen 13.30-15.30. Lounastauolla nautitaan lounas yhdessä, palaudutaan ja käydään läpi padelin taktista puolta yhdessä valmentajien ja pelikaverien kanssa.

Päiväleirin sisältö ja aikataulu:

  • klo 10.00-12.00 – 1. treenit
  • klo 12.00-13.30 – Lounas & taktiikkaluento
  • klo 13.30-15.30 – 2. treenit

Leirin hinta: 99€/pelaaja sisältäen kenttävuokrat, pallot, 4 tunnin valmennuksen, taktiikkakeskustelut sekä lounaan.

Tasovaatimus

Edellytykset ja tasovaatimukset: Olet vähintään harrastetason pelaaja ja sinulla taitoa seuraaviin padelin perustekniikoihin: peruslyönnit, takalasin jälkeinen lyönti, perusvolleyt sekä pystyy pitämään palloa elossa ja liikkeessä monipuolisissa pelinomaisissa harjoitteissa. Leirin alussa pelaajat jaetaan tason mukaan eri kentille, mikä takaa kaikille mielekkäät ja haastavat treenit.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu Padel Fam -sovelluksessa. Teholeirin löydät Famin Tapahtumat -osiosta. Tervetuloa oppimaan ja treenaamaan yhdessä muiden innokkaiden padelistien kanssa 25.3. lauantaina Linnakallioon!

HUOM! Ilmoitathan erityisruokavalion viim. 20.3. mennessä: info@padeltampere.fi

Leirin valmentajat

Otto Meskanen, valmentaja

Otto on A-luokan vahva padel-kisapelaaja, joka niin ikään kuuluu suomalaisen padelin kärkikastiin. Padelin tekniikat ovat miehellä hyvin hallussa, ja iloisen ja energisen asenteen siivittämänä valmennuksissa on tarjolla hyvää fiilistä ja raudanlujaa osaamista.

Otto valmentaa laaja-alaisesti aloittelijoita sekä aktiivi/kehittyneitä pelaajia.

Antti Kampman, valmentaja

Antti on Padel Tampereen kilpajoukkueen nousevia tähtiä ja korkean rankingin omaava A-luokan pelaaja. Antin vahva tausta niin kilpatenniksestä kuin tennisvalmennuksesta tuovat vahvan pohjan myös padelin valmennukseen.

Antti valmentaa monipuolisesti aloittelijoista aina kokeneisiin aktiivipelaajiin.