Yksityistilaisuudet

Tyky-, tyhy- & virkistyspäivät

Messukylän padelkeskus on kaikessa monipuolisuudessaan kuin luotu tyky-toimintaa varten. Padel on lajina helposti lähestyttävä ja hyvin koukuttava. Ensikertalaiset saavat lähes poikkeuksetta mielekästä peliä aikaiseksi, ja meillä on ollut ilo huomata kuinka tyky- ja tyhy-päivien porukat eksyvät peleille usein myös virkistyspäivien jälkeen. Messukylästä löydätte myös pingis- ja pöytäcurlingpöydät, sauna- ja tv-tilat, laadukkaan kahvila-delin, joten pelien jälkeen voitte jäädä viihtymään meillä pidempäänkin. Vuokraamme myös viihtyisää kokoustilaa, joten virkistyspäivään voi liittää myös vähän asiaakin!

Järjestämme tyky- ja tyhy-vierailuja myös Linnakallion padelklubilla 4-20 hengen porukoille. Oheispalveluiden kattaus ei ole yhtä laaja kuin Messukylässä, mutta lajikokeilu onnistuu myös Linnakalliossa erinomaisesti. Messukylässä tykyn voi järjestää minkäkokoiselle porukalle tahansa, aina 50 henkeen saakka.

Esimerkkejä yrityksille ja kaveriporukoille suunnatuista tapahtumista:

LAJITUTUSTUMINEN

  • Sääntökertaus & isot smoothiet
  • 45-60 min alkuohjaus/-valmennus
  • 60-75 min vapaata peliä
  • Vuokramailat ja -pallot

ALL INCLUSIVE

  • Aamupala
  • Lajitutustuminen + pelit
  • Lounas
  • Sauna + jälkipelit

TURNAUS

Ota yhteyttä sähköpostitse eetu@padeltampere.fi tai puhelimitse 0440313340 ja ideoidaan yhdessä juuri teidän porukallenne sopiva virkistyspäivä!

Polttarit

Meillä järjestät hauskan ja toiminnallisen ohjelmanumeron polttareihin! Padel on ensikertalaisellekin kivaa, joten polttariporukkasi saa takuulla ilon irti peleistä, vaikkei aiempaa kokemusta lajin parista löytyisikään. Tarjoamme alkuohjauksen sisältävän 1,5 tunnin pelihetken, vuokravälineet ja juoman jälkipeleille 4-20 hengen porukoille hintaan 30€/henkilö! Polttaripakettiin kuuluu pingis- ja pöytäcurlingpöytien, saunojen ja tv-tilojen vapaa käyttö. Lisäksi pidämme kahvila-delin auki polttarivierailujen ajan.

Ole yhteydessä eetu@padeltampere.fi tai puh 0440313340, olemme mielellämme mukana rakentamassa ikimuistoisia polttarihetkiä!

Synttärit

Tarjoamme toiminnallisen ja edullisen vaihtoehdon lasten synttärijuhliin. Tunti ohjattua padelia, vuokravälineet, raikkaat smoothiet koko porukalle ja jälkipeleillä pöytäcurlingia, pingistä, saunomista sekä pleikkaria.

Lisätiedot ja yhteydenotot eetu@padeltampere.fi puh 0440313340. Räätälöidään porukallesi hulvattomat synttärikemut!