Padelkeskukset

Padel Tampere palvelee alueellaan laajasti jo yli 30 padelkentän voimin. Valikoimasta löytyy sisä- & ulkokenttiä, sekä lasten kenttä, jonka ansiosta myös perheen pienimmillä on loistava mahdollisuus aloittaa hauska padel-harrastus. Linnakallioon kesällä 2021 valmistuvalla keskuksella on mahdollista haastaa kaveri ensikertaa kaksinpeliin räätälöidyllä padelkentällä. Jokaista kenttää suunnitellessa olemme panostaneet laatuun; jokainen kenttä on erittäin turvallinen ja kestää kovimmatkin pelit taitotasosta riippumatta.

Haluamme tehdä urheilusta hien vuodattamisen ohella myös mahdollisimman viihdyttävän kokemuksen. Lielahden ja Messukylän tunnelmallisissa saunatiloissa kelpaa löylytellä pelien jälkeen. Messukylän ja Linnainmaan keskuksilla palvelee myös A-oikeuksilla varustetut Deli sekä Champion-sporttiravintola, joissa pääsee nauttimaan ruoka- ja juomatarjoiluista.

Kaikkien sisäkenttien (pl. Express) läheisyydestä löytyvät lapsiparkit mahdollistavat koko perheelle hauskan aktiviteetin. Jokaiselta klubilta on mahdollista vuokrata pelivälineet omien puuttuessa.

Alta löytyvistä linkeistä pääset lukemaan tarkemman kuvauksen klubeistamme: