fbpx Miten aloittaa padel? - Padel Tampere

Padel – Aloittaminen

Mitä on Padel?

Padel on mailapeli, jossa yhdistetään tenniksen ja squashin ominaisuuksia. Padelia pelataan 10m x 20m kokoisella kentällä, jota ympäröi lasista ja metalliverkosta valmistetut seinät. Pistelasku on kuten tenniksessä. Laji on saavuttanut nopeasti suuren suosion, koska se on heti ensimmäisistä kerroista hauskaa ja koukuttavaa – poikkeuksetta myös ensikertalaiset saavat heti hyvät pelit aikaan!

Koska padelia pelataan aina nelinpelinä, se on luonteeltaan selvästi sosiaalisempi peli kuin yksikään muu mailapeli. Padel yhdistääkin kuntoilun, mielenkiintoisen pelin ja sosiaalisuuden tavalla, johon hyvin harva urheilumuoto pystyy. Siksi padelin ympärille on myös muodostunut oma kulttuurinsa, jota me Padel Tampereella pyrimme rakentamaan entisestään!

Miten aloittaa padel?

Padelin pariin reittejä on yhtä paljon kuin harrastajia – alla näistä ehkä ne yleisimmät. Kaikilla keskuksillamme on saatavilla vuokramailoja ja pelipalloja, mukaan tarvitset siis ainoastaan urheiluvarusteet ja avoimen mielen!

Oma pelivuoro

Pelivuoron varaus tapahtuu Padel Tampereen omasta Padel Fam -sovelluksesta. Vuoroa varatessa voit lisätä varaukseen mukaan myös mahdolliset vuokramailat jo ennakkoon. Autamme mielellämme kaikissa mahdollisissa kysymyksissä, koski se sitten vuoron varausta tai lajiin tutustumista. Yhteystiedot löydät täältä.

Asiakaspalvelun lisäksi Linnakallion uudella klubilla, Messukylässä sekä Linnainmaalla saat apua ja neuvoja ensimmäiselle vuorolle Deleistä niiden aukioloaikojen puitteissa!

Alkeiskurssi

Alkeiskurssit ovat mainio tapa aloittaa uusi laji! Suosituilla kursseilla padelin perusteet käydään valmentajan johdolla perusteellisesti läpi. Kurssi pitää sisällään 10 treenikertaa, mahdollisen vuokramailan sekä juomapullon ja t-paidan sisältävän Padel Tampere -tuotepaketin. Alkeiskurssilta myös löytää taatusti uusia pelikavereita!

Katso avoimet alkeiskurssit täältä.

Kickstart

Järjestämme säännöllisesti tunnin mittaisia kickstarteja, joissa padelin perusteisiin tutustutaan valmentajan opastuksella. Kickstarteille ilmoittautuminen tapahtuu Padel Fam -sovelluksesta ja ne löytyvät ”Tapahtumat” -sivulta.

Yritysten vakiovuorot ja työhyvinvointi

Padel on noussut suureen suosioon yhtenä työhyvinvoinnin keinona – eikä ihme, auttaahan padel paitsi henkisessä että fyysisessä hyvinvoinnissa, myös tiimihengen rakentamisessa! Monesti ensimmäiset kosketukset padeliin tulevatkin yritysten järjestämiltä tyhy- ja virkistyspäiviltä tai työpaikan vakiovuoroilta.

Jos siis padel sopisi työyhteisöönne osana hyvinvointia, lue eri vaihtoehdoista täältä!

Tapahtumat

Järjestämme vuosittain satoja toinen toistaan hauskempia tapahtumia padelin parissa. Ilmoittautuminen tapahtumiin tapahtuu Padel Fam -sovelluksesta. Päivittelemme tapahtumakalenteria viikottain.

Miten padelia pelataan?

Alla olevan videon selkeiden ohjeiden avulla opit padelin keskeisimmät säännöt ja pistelaskun.Voit tutustua tarkemmin sääntöihin täältä.

Padel Tampere

Palvelemme Pirkanmaalla laajasti jo 8 keskuksen ja yli 30 padelkentän voimin. Valikoimasta löytyy sisä- & ulkokenttiä, sekä lasten kenttä, jonka ansiosta myös perheen pienimmillä on loistava mahdollisuus aloittaa hauska padelharrastus. Jokaista kenttää suunnitellessa olemme panostaneet laatuun – kaikki kenttämme ovat erittäin turvallisia kestävät kovimmatkin pelit taitotasosta riippumatta.