fbpx Padel Fam on nyt ladattavissa sovelluskaupoissa – lue artikkelista sovelluksen käyttöohjeet! - Padel Tampere
21.12.2020

Padel Fam on nyt ladattavissa sovelluskaupoissa – lue artikkelista sovelluksen käyttöohjeet!

Fam-sovellusta on rakennettu suurella innolla palvelemaan yhteisöämme mahdollisimman monipuolisesti, ja nyt on vihdoin aika ottaa Fam porukalla haltuun. Uskomme, että uusi sovellus on omiaan rikastuttamaan padelin harrastamista monine hauskoine ominaisuuksineen. Olemme koonneet tälle sivulle ohjeita sovelluksen toiminnallisuuksien käyttämiseen. Apua löytyy lisäksi myös sovelluksen ’Usein kysytyt kysymykset’ -osiosta sekä tarvittaessa asiakaspalvelustamme info@padeltampere.fi ja 044 9849327.

Pelivuoron varaaminen

 • Vuoron varaamiseen pääset mm. painamalla KOTI-näkymän ’varaa pelivuoro’ -painiketta tai PELIT-näkymän ’varaa vuoro’ -painiketta. 
 • Käyttämällä valintoja, voit hakea vuoroja mm. ajan, paikan, kentän, vuoron pituuden ja vapaiden kenttien määrän mukaan. 
 • Valittuasi vuoron voit tehdä haluamasi lisävalinnat vuorolle, kuten valmennuksen ja vuokramailojen varaamisen. 
 • Lopuksi näet yhteenvedon vuorostasi ja lisävalinnoistasi, sekä varauksen yhteissumman. Maksamalla vahvistat varauksen. Maksuvaihtoehtoina on korttimaksu, ePassi ja smartum. 
 • Maksaessasi kortilla ensimmäisen kerran, syötä kortin tiedot painamalla ’lisää kortti’ painiketta. Lisättyäsi kortin kerran, voit ensi kerralla valita kortin valikostasi. Voit myös lisätä useamman maksukortin.
 • Pelivuoroja, vuokramailoja ja valmennuksia pystyy varaamaan myös
 • Vuoron varattuasi löydät tulevat vuorosi helposti PELIT-näkymän tai PROFIILI-näkymän kautta.
 • Vuoron peruuttaminen tapahtuu seuraavasti: 1. Kirjaudu sisään Famiin ja valitse omista peleistä peruutettava vuoro. 2. Siirry vuoron ASETUKSET-näkymään ja klikkaa ’Peruuta’. Huom! Vuoron voi peruuttaa jos sen alkamiseen on aikaa vähintään 24 tuntia. Tällöin vuoron varaajan käyttäjätilille hyvitetään vuoromaksun suhteessa pelisaldoa, jota voi käyttää seuraavissa varauksissa.

Pelikavereiden lisääminen vuorolle

 • Tulevat varatut vuorot tallentuvat PELIT-näkymään. Valitsemalla tulevan vuorosi pääset tarkastelemaan pelikorttia ja lisäämään pelikavereita vuorolle.
 • Lisätäksesi pelikaverin, jolla on Fam käytössä, paina pelikortin oikean yläreunan LINKKI-painiketta. Painikkeen kautta voit lähettää linkin (esim. tekstiviestillä tai WhatsAppilla), jonka kautta pelikaverisi pääsee liittymään peliin. 
 • Lisätäksesi pelikaverin, jolla ei ole Famia käytössä, paina pelikortin oikean yläreunan ASETUKSET-painiketta. Asetuksien kautta voit halutessasi kirjoittaa tyhjien pelaajien kohdalle pelikavereiden nimet. (Kirjaamalla lisätyt pelaajat eivät pääse pelikortille, eikä heillä siten ole pelikortin toiminnallisuuksia käytössä). Jatkokehitysvaiheessa käyttäjät voivat luoda kaverilistoja, joista pelaajia voi lisätä suoraan vuorokortille ilman kutsulinkkiä. 

Pelikavereiden löytäminen

 • Varattuasi vuoron, tallentuvat tulevat vuorosi PELIT-näkymään. Valitsemalla tulevan vuorosi pääset tarkastelemaan pelikorttia ja hakemaan pelikavereita vuorolle.
 • Painamalla ’Etsi peliseuraa’ -kytkimen PELIT-näkymästä varatun vuoron kohdalla päälle, voit valita etsitkö peliseuraa julkisesti (eli kaikkien sovelluksen käyttäjien joukosta) vai ainoastaan ryhmistäsi. Julkisessa haussa käyttäjille näytetään ensisijaisesti samalla tasolla olevien pelaajien avoimia pelejä. Famissa pelaaja voi määritellä oman tasonsa ja halutessaan myös yksittäisen pelivuoron tason neljän vaihtoehdon joukosta: Aloittelija (vaaleansininen), Harrastelija (tummansininen), Kokenut (Violetti), Pro (Punainen).
 • Lisäksi voit etsiä peliseuraa PELIT-näkymän kohdasta ’Etsi peliseuraa’, joko omista ryhmistä tai vaihtoehtoisesti julkisista peleistä, mikäli niitä on tarjolla.
 • Myös RYHMÄT-näkymän kautta voit etsiä pelikavereita. Peliryhmistä tarkemmin tietoa alempana.

Sisäänpääsy pelivuoroille

 • Sisäänpääsy pelivuoroille tapahtuu jatkossa avaamalla ovi mobiiliavaimella. Varattuasi vuoron, tallentuvat tulevat vuorosi PELIT-näkymään. Valitsemalla tulevan vuorosi pääset tarkastelemaan pelikorttia ja avaamaan klubin oven ’avaa ovi’ -painikkeesta.
 • ’Avaa ovi’ -painike löytyy pelikortilta. Painike aktivoituu 30 minuuttia ennen vuoron alkua, ja voimassaolo päättyy 60 minuuttia vuoron päättymisen jälkeen. Kaikki pelikortille lisätyt pelaajat voivat käyttää ’Avaa ovi’-painiketta.
 • ’Avauslinkki’-painike löytyy myös pelikortilta. Tällä painikkeella voit jakaa avauslinkin pelikaverillesi. Avatakseen oven avauslinkin kautta pelikaverin ei tarvitse olla kirjautuneena PadelFamiin.
 • Mikäli omistat vakiovuoron, voit lähettää vuoron muille pelaajille ’viikoittaisen avauslinkin’, jolloin sisäänkäynti vakiovuorolle onnistuu joka viikko samalla linkillä.

Peliryhmiin liittyminen ja niiden luominen

 • RYHMÄT-näkymän kautta pääset liittymään ja luomaan peliryhmiä.
 • Selaa ryhmiä’ -painikkeen kautta pääset näkemään julkiset ryhmät, joihin kuka tahansa voi liittyä. Famista löytyy jokaiselle peliporukka, johon hypätä mukaan! Muistathan kuitenkin arvioida oman pelitasosi mahdollisimman realistisesti, tällöin varsinkin tasoryhmistä saadaan suurin hyöty irti.
 • Perusta uusi ryhmä’ -painikkeen kautta kuka tahansa voi perustaa uuden peliryhmän. Käyttäjien perustamat ryhmät ovat aina salaisia, ja niihin liittyminen tapahtuu perustajan lähettämän kutsulinkin kautta. Oman ryhmän luominen on suositeltavaa esimerkiksi kaveriporukoille, työporukoille ja vakiovuorolaisille, sillä pelien sopiminen luonnistuu ryhmien kautta vaivattomasti.

Padel Shop

 • Ostoksille pääset painamalla KAUPPA-kuvaketta. Kaupassa pääset selailemaan tuotteita kategorioiden mukaan. Kaupassa on välineiden ja vaatteiden lisäksi myynnissä sarjakortteja ja smoothie-passeja.
 • Tilatessasi voit valita tuotteiden toimitustavaksi joko postituksen (10 € toimitusmaksu) tai noudon Messukylän klubilta.
 • Padel Shopin valikoima on julkaisuhetkellä suppeahko, mutta tuotteita lisätään lähiaikoina runsaasti!

Bonusjärjestelmä

 • Fam palkitsee pelaajia kannustavan bonusjärjestelmän kautta. Jokaisesta käyttäjän suorittamasta ostosta maksetaan bonuspisteitä, joita kerryttämällä käyttäjä ansaitsee tuotepalkintoja.
 • Bonuspassi löytyy PROFIILI-kuvakkeen alta. Passin avulla pääsee tarkastelemaan tarjolla olevia palkintoja ja seuraamaan omien pisteiden kertymistä.
 • Ensimmäisessä bonusjaksossa pääpalkintona on vapaavalintainen maila Padel Shopista.

Americanot

 • Käyttäjä pääsee luomaan omat Americano-pelit PELIT- tai LÄHDE PELAAMAAN -kuvakkeiden kautta. Americano-sivu löytyy OMAT PELIT -näkymän alareunasta.
 • Täytettyään turnauksen nimen ja pelaajat, arpoo järjestelmä ottelukierrokset valmiiksi ja sarjataulukko päivittyy ilmoitettujen ottelutulosten mukaisesti.
 • Americano-turnauskortin voi jakaa pelikavereille painamalla LINKKI-kuvaketta painamalla. Lisäksi tuloskortin voi myös tallentaa todisteeksi päivän marssijärjestyksestä.

Tapahtumailmoittautuminen

 • Tulevat tapahtumat löytyvät PELIT-näkymän yläpalkista. TAPAHTUMAT-painikkeesta pääsee selaamaan tapahtumia ja klikkaamaan itsensä mukaan.
 • Lähiviikoille on tarjolla esimerkiksi Americanoja, Kickstart, alkeiskursseja ja uuden espanjalaisen valmentajamme Manolinin valmennusklinikoita.

Vakiovuoron varaaminen

 • Vakiovuoron varaamiseen pääset mm. painamalla KOTI-näkymän ’varaa pelivuoro’ -painiketta tai PELIT-näkymän ’varaa vuoro’ -painiketta.
 • Valitse ’Lisävalinnat’-painikkeen kautta kohta ’vakiovuoro’. Valitse myös muut valinnat, kuten paikka ja vuoron pituus haluamallasi tavalla ja pääset selaamaan hakuasi vastaavia vapaita vakiovuoroja.
 • Lähetä lomake ja olemme yhteydessä sinuun sähköpostitse.
 • Huom! Kaikki vapaana näkyvät vuorot eivät välttämättä ole varattavissa vakiovuoroiksi tapahtumien ja kilpailujen vuoksi. Vastaamme kuitenkin aina vakiovuorotiedusteluihin ja yritämme löytää jokaiselle kiinnostuneelle sopivan vakiovuoron.

Padelpääsiäinen! Kaikki Hervannan irtovuorot 22 €/h lauantaista sunnuntaihin 30.3.-31.3.

Finnish Padel Tour, ensimmäinen Junior Tour sekä kansalliset kilpailut Tampereella 12.-14.4.

Opiskelijana, seniorina ja seurajäsenenä pelaat etuhinnoin arkipäivisin ja viikonloppuisin

Voita jopa kahden kuukauden ilmaiset pelivuorot – Mixing Masters starttaa maaliskuussa

Hiihtolomatekemistä padelin parissa – Junioreiden hiihtolomaleiri 26.-28.2.2024

Uusia valmennusryhmiä kevätkaudelle 2024 avattu – katso avoimet ryhmät ja ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittautuminen kevätkauden 2024 junioritoimintaan on käynnissä – katso avoimet ryhmät!

Seuranmestaruuskisat & seuragaala Linnakalliossa 18.11.2023!

WINTER TOUR TULEE JÄLLEEN! TALVEN ENERGISIN PADELSKABA NED RASPBERRY STRONG WINTER TOUR STARTTAA 17.11.

Tiedote: Suljemme Express -klubin vuokrasopimuksen päättyessä 31.10.2023

Padelliiga tulee jälleen! Uusi kausi starttaa lokakuussa – ilmoittaudu mukaan Padelutionissa

Padelpäivä 8-16-vuotiaille – Tule tutustumaan Padel Tampereen junioritoimintaan ja valmentajiin

Loppukesän ja syyskauden vakiovuorot ovat varattavissa!

Suomen parasta padelia Tampereella! Finnish Padel Tour ja huimat 8 sarjan kansalliset kilpailut 11.-13.8. Linnakalliossa

Kesäkisat! Kansalliset kilpailut Linnakalliossa 23.7. – Sarjoina Naiset & Miehet C-E