fbpx Valmennukset - Padel Tampere

Valmennukset

Tarjoamme ammattimaista ja monipuolista padelvalmennusta kaiken tasoisille pelaajille aloittelijasta kilpapelaajaan. Tutustu tarjontaamme ja varaa valmennus alla olevilla lomakkeilla tai lähettämällä viestiä osoitteeseen valmennus@padeltampere.fi.

Kevään valmennukset alkoivat jälleen pyörimään tammikuussa maanantaista 8.1. eteenpäin. Avoimet valmennukset löydät klikkaamalla auki oikean tason ryhmät.

Lisäksi yksittäisiä valmennusklinikoita ja irtotunteja löytyy joka viikko FAM sovelluksen Tapahtumat valikon alta. Tervetuloa!

Tasoryhmät ja valmennukset

Alkeiskurssit

Alkeiskurssit soveltuvat pelaajille, joilla ei ole vielä ollenkaan kokemusta padelista sekä pelaajille, jotka ovat saattaneet käydä kokeilemassa lajia, mutta haluavat oppia lajin perusteet ammattitaitoisen valmentajan opissa.

Jatkokurssit

Jatkokurssilla pelaajat pääsevät perehtymään valmentajan johdolla syvemmin padelin perusteisiin, lyöntitekniikkaan ja pelitaktiikoihin. Kurssi se soveltuu mainiosti esimerkiksi alkeiskurssin käynneille pelaajille tai jo hieman padelia harrastaneille.

Harraste 1 -tason valmennusryhmät

Pelaaja osaa padelin perustason, kuten sijoittumisen kentällä, peruslyönnit ennen ja jälkeen lasin, volleyt, nostolyönnin eli lobin. Pelaaja on mahdollisesti käynyt myös alkeis-/jatkokurssit tai vastaavat. Pelikokemusta n. 1 vuosi tai alle.

Harraste 2 -tason valmennusryhmät

Pelaaja hallitsee Harraste 1 -tason lisäksi ylälyönnit (bandeja/vibora), tunnistaa milloin päästää pallo lasiin ja milloin hyökätä tai puolustaa. Pelaaja pystyy suorittamaan virheettömästi 20-30 toistoa peruslyöntiä/lentolyöntiä ja on harrastanut vähintään 1 vuoden, kokemusta kertynyt lisäksi turnauksista (E-taso) sekä pelitapahtumista.

Kokeneet 1 -tason valmennusryhmät

Harraste 2 -tason lisäksi pelaaja osaa tunnistaa miten pallo pomppaa kulmasta. Pystyy pitämään pallon hyvin elossa ja tarvittaessa muuttamaan lyönnin korkeutta sekä kulmaa. Pelaaja osaa puolustaa takalasin jälkeen vaikeampiakin palloja, kuten valmentajan antamia kierteisiä & matalia palloja sekä osaa liikkua kentällä ja lukee peliä hyvin. Käy paikallisissa D-tason turnauksissa ja pelaa suunnilleen samalla tasolla kuin muut osallistujat

Kokeneet 2 -tason valmennusryhmät

Pelaaja tunnistaa ja osaa lukea pallon kierteet sekä lyödä niitä monipuolisesti. Hallitsee ylälyönnit hyvin (vibora/bandeja/hook) sekä puolustaa kulmassa vaivattomasti. Osaa myös puolustaa eteenpäin tarvittaessa Hyökätessä pelaaja kykenee tunnistamaan pallon vaikeuden ja lyödä sen mukaisesti. Osaa muuttaa peliä/lyöntejä aggressiivisemmaksi tai passiivisemmaksi. Käy paikallisissa C-tason turnauksissa ja pelaa suunnilleen samalla tasolla kuin muut osallistujat.

Valmennusleirit

Hio lyöntisi ja pelikäsityksesi huippukuntoon tehokkaalla päiväleirillä! Järjestämme kokeneiden valmentajiemme johdolla teholeirejä, jossa treenataan yhteensä 4 tuntia pelitaitoja tekniikkaharjoituksissa ja pelinomaisissa treeneissä. Tehokkaat ja rankat treenit tiedossa päivän aikana. Leirin osallistujat jaetaan tason mukaan ryhmiin, jolla taataan tasojen mukaiset harjoitteet ja vaatimustaso.


Leiri koostuu kahdesta kahden tunnin treenijaksosta, joiden välissä pidetään yhteinen lounastauko. Lounaalla palaudutaan ja käydään läpi padelin taktista puolta yhdessä valmentajien ja pelikaverien kanssa.

Päiväleireille ilmoittaudutaan Padel Fam -sovelluksessa ’tapahtumat’ -osiossa.

Valmentajat

Eemeli Jokinen, päävalmentaja

Eemeli edustaa suomalaisen padel-valmennuksen kirkkainta kärkeä. Mies omaa vahvan kokemuksen sekä maajoukkueen valmentajana että kärkipelaajien kilpavalmentajana. Eemelillä on erittäin laaja-alaista osaamista padelin tekniikoista ja taktiikoista sekä analyyttistä näkökulmaa monen tasoisten pelaajien pelin parantamiseksi. Eemelin painopiste on pääosin kilpapelaajien ja kokeneet-tason pelaajien valmennuksessa.

Antti Kampman, valmentaja

Antti on Padel Tampereen kilpajoukkueen kantavia tähtiä ja korkean rankingin omaava A-luokan pelaaja. Antin vahva tausta niin kilpatenniksestä kuin tennisvalmennuksesta tuovat vahvan pohjan myös padelin valmennukseen.

Antti valmentaa monipuolisesti aloittelijoista aina kokeneisiin aktiivipelaajiin. Antin aamuklubit, sekä hyökkäys ja puolustusklubit kuuluvat pelaajien suosikkeihin viikoittain!

Valtteri Välimäki, valmentaja

Tennisvalmentajana ja kilpapelaajana vakuuttanut Valtteri tuo vahvaa valmennusosaamista Padel Tampereen tiimiin. Mies on kerännyt valmennusuransa aikaan erityisen paljon kiitosta mukaansatempaavasta ja ammattitaitoisesta valmennusotteestaan. Valtteri tarjoaa valmennusta kaikentasoisille pelureille aina junioreista kehittyneisiin.

Aaron Betts, valmentaja

Uusiseelantilainen tennispelaaja ja valmentaja, joka siirtyi vuonna 2021 padelin pariin ja pelaakin jo A-luokan tasolla. Aaron on äärimmäisen motivoitunut ja ammattitaitoinen valmentaja, joka syttyy pelaajien kehittämisestä. Aaron käyttää valmennuksissa sekä englantia että enenevissä määrin myös suomea. Aaron valmentaa laaja-alaisesti junioreita, aloittelijoita sekä kehittyneitä pelaajia.

Toni Lehti, valmentaja

Vuosia eri lajien junioritoiminnassa vaikuttanut todellinen seurasydän kantaa vastuuta junioriryhmien lisäksi myös aikuisvalmennuksista. Toni on yksi kokeneimmista valmentajistamme, ja valmentaa laaja-alaisesti junioreita, aloittelijoita ja kehittyneitä pelaajia.

Anniina Laukkanen, valmentaja

Junioritoiminnan spesialisti Anniina on mestari tuomaan treeneihin hyvän hengen, leikillisen ja tavoitteellisen lähestymistavan niin, että kaikki viihtyvät varmasti. Kasvatustieteen ammattilainen Anniina hallitsee nuorten pelaajien kanssa toimimisen vankalla kokemuksellaan.

Otto Meskanen, valmentaja

Otto on A-luokan vahva padel-kisapelaaja, joka niin ikään kuuluu suomalaisen padelin kärkikastiin. Padelin tekniikat ovat miehellä hyvin hallussa, ja iloisen ja energisen asenteen siivittämänä valmennuksissa on tarjolla hyvää fiilistä ja raudanlujaa osaamista.

Otto valmentaa laaja-alaisesti aloittelijoita sekä aktiivi/kehittyneitä pelaajia.

Saara-Sofia Jokinen, valmentaja

Saara on yksi pirkanmaalaisen naispadelin pioneereja. Kilpapelaaja ja liikuntatieteiden maisteri vie valmennettaviensa peliä eteenpäin vankalla ammattitaidolla.

Saara-Sofia valmentaa aloittelijoita sekä kehittyneitä pelaajia.

Martina Minetti, valmentaja

Martina on Suomen ehdottomia kärkipelaajia Padelissa ja kehittää omaa peliään jatkuvasti Finnish Padel Tourin osakilpailuissa Suomessa ja osana Suomen maajoukkuetta.

Martina on energinen ja osaava valmentaja joka mielellään hioo pelaajien tekniikoita sekä taktiikoita. Martina valmentaa laaja-alaisesti junioreista aikuisiin ja kilpapelaajiin.

Kristian Kulokorpi, valmentaja

Kristian omaa vahvan valmentajakokemuksen golfin ja padelin parista. Kansainvälistä kokemusta omaava golfpelaaja on tottunut hieromaan lyöntien yksityiskohdat kuntoon ja kiinnittää huomiota viimeistelyyn.

Kristian on energinen valmentaja joka tuo kentälle hyvää huumoria, energisyyttä ja tekemisen meininkiä. Kristian valmentaa laaja-alaisesti junioreista aikuisiin. Kristian toimii myös Padel Tampereen klubien toiminnassa päivittäin, joten hänet näkee myös muussa touhussa klubeilla.

Simo Stenman, valmentaja

Simo omaa pitkän taustan tenniksen parista kilpapelaajana ja vuosia padelin parissa on jo ehtinyt kertyä useita. Valmentajana Simo on rauhallinen sekä analyyttinen ja sen pohjalta pyrkii hiomaan valmennettavien tekniikoita eteenpäin. Simo valmentaa aloittelijoista aktiivipelaajiin.

Olli Mettänen, valmentaja

Ollilla on pitkä padeltausta ja kuuluukin niihin pelaajiin, jotka aloittivat padeluransa heti ensimmäisten kenttien saavuttua Tampereelle. Olli vastaa Padel Tampereen klubien päivittäisestä toiminnasta, mutta osallistuu myös valmennuksiin aktiivisesti osana monia tapahtumia. Monipuolisen urheilutaustan omaava Olli valmentaa niin aloittelijoita, junioreita kuin kokeneempiakin pelaajia.

Tom Leskinen, valmentaja

Useamman vuoden tennis- ja padelkokemuksen omaava Tomppa on aktiivipelaaja ja kilpailija seniorisarjoissa. Valmentajana mies on analyyttinen ja vaativa, ja valmentaa laaja-alaisesti junioreita, aloittelijoita sekä kehittyneitä pelaajia.

Antti Seppänen, valmentaja

Pitkän padelkokemuksen omaava Antti on aktiivipelaaja ja tuttu kasvo tapahtumistamme. Valmennuskokemusta Antille on kertynyt jo useita vuosia ja valmentajana mies on vaativa, mutta kuitenkin rento. Antti valmentaa pääosin aikuispelaajia aloittelijoista harrastajiin.

Niilo Vuorma, valmentaja

Fysioterapeutti ja padelvalmentaja Niilo tuo kentälle hyvää ja rentoa meininkiä valmennuksen yhteydessä.

Valmennuskokemusta on kertynyt jo usealta kaudelta. Valmentajana Niilo on energisoiva, ja valmentaa pääasiassa junioreita sekä aloittelevia aikuispelaajia.

Viikoittaisten valmennusryhmien lisäksi tarjoamme Padel Fam -sovelluksessa yksittäisiä valmennustunteja & -klinikoita viikoittain.

Hinnasto yksityis- ja ryhmävalmennuksille

Arkisin klo 6-16

  • 92 €/tunti: Eemeli
  • 80 €/tunti: muut valmentajat

Muut ajat

  • 116 €/tunti: Eemeli
  • 104 €/tunti: muut valmentajat

Valmennuksen voi varata 1-4 hengen porukalle. Hinnat sisältävät valmennuksen, pallot, kenttäkulut ja mahdollisen lainamailan.

Hinnasto pallotykille

Arkisin klo 6-15

  • 8 €/tunti, seuran jäsenille ilmainen

Muut ajat

  • 10 €/tunti, seuran jäsenille ilmainen

Hintoihin lisätään kenttävuokra normaalin hinnaston mukaisesti. Pallotykin varaukset toistaiseksi asiakaspalvelun kautta.