fbpx Valmennukset - Padel Tampere

Valmennukset

Tarjoamme ammattimaista ja monipuolista padelvalmennusta kaiken tasoisille pelaajille aloittelijasta kilpapelaajaan. Tutustu tarjontaamme ja varaa valmennus lähettämällä viestiä osoitteeseen valmennus@padeltampere.fi.

Kevään 2022 valmennusryhmät

Löydät alla olevien linkkien takaa luettelon avoimista paikoista kevätkauden valmennusryhmissä. Ryhmätarjontaa tullaan täydentämään vielä tammikuun aikana. Toimi nopeasti sillä monet kurssit alkavat jo 17.1. sekä 24.1. alkavilla viikoilla. Tervetuloa ammattivalmentajiemme laadukkaaseen oppiin!

Ryhmätarjonta kevät 2022

Klikkaa linkkiä siirtyäksesi sivulle.

Alkeiskurssit
www.padeltampere.fi/alkeiskurssit/

Jatkokurssit
www.padeltampere.fi/jatkokurssit/

Harrastetason valmennusryhmät
www.padeltampere.fi/harrastetason-valmennusryhmat/

Aktiivitason valmennusryhmät
www.padeltampere.fi/aktiivitason-valmennusryhmat/

Pro-tason valmennusryhmät
www.padeltampere.fi/pro-tason-valmennusryhmat/

Valmentajat

Eemeli Jokinen, päävalmentaja

Eemeli edustaa suomalaisen padel-valmennuksen kirkkainta kärkeä. Mies omaa vahvan kokemuksen sekä maajoukkueen valmentajana että kärkipelaajien kilpavalmentajana. Eemelillä on erittäin laaja-alaista osaamista padelin tekniikoista ja taktiikoista sekä analyyttistä näkökulmaa monen tasoisten pelaajien pelin parantamiseksi. Eemelin painopiste on pääosin kilpapelaajien ja pro-tason pelaajien valmennuksessa.

Manuel Fernandez, valmentaja

Manu tuo maailmanluokan kokemusta Padel Tampereen valmennustiimiin – hänet onkin rankattu kolme vuotta peräkkäin maailman TOP 35 -joukkoon, ja onpa mies käynyt pelaamassa MM-finaalissakin asti. Manuel on valmentanut rutkasti eri puolilla maailmaa, ja näin kerryttänyt vankkaa osaamista tamperelaisten padelistien käyttöön. Manun valmennuskieli on englanti.

Saska Huttunen, valmentaja

Suomen räjähtävimmästä kick-smashista tunnettu Saska omaa vuosien valmentajakokemuksen tenniksen ja padelin parista. Suomen maajoukkueen kantava voima omaa tarkan silmän lyöntien, liikkumisen ja taktiikoiden analysointiin ja hiomiseen, ja vaatii valmennettaviltaan paljon. Saskan pääfokus on kilpapelaajien sekä kehittyneet- ja pro-tason pelaajien valmennuksessa.

Pyry Hyrkkönen, valmentaja

Pyry on suomalaisten padel-pelaajien ehdotonta kärkikastia! Miehellä on erittäin vahva tausta tenniksen ja padelin kilpapelaajana ja valmentajana, joten tekniikat ja taktiikat ovat taatusti hallussa. Pyryn valmennuksessa saat nauttia hyvästä ilmapiiristä, oivaltavasta ja kehittävästä palautteesta sekä kehitysideoista – kaikki, mitä tarvitset oman pelisi viemiseen seuraavalle tasolle! Pyry keskittyy pääosin pro-, kehittyneet- sekä aktiivi-tason pelaajien valmennuksiin.

Joel Popov, valmentaja

Vahvan taustan tennisvalmentajana ja -kilpapelaajana omaava Popov on yksi nousevia tähtiä Suomen padel-kentillä. Joelin valmennuksissa pääset nauttimaan kannustavasta ja kehittävästä ilmapiiristä. Joel valmentaa laaja-alaisesti aloittelijoita sekä aktiivi/kehittyneitä pelaajia.

Toni Lehti, valmentaja

Vuosia eri lajien junioritoiminnassa vaikuttanut todellinen seurasydän kantaa vastuuta junioriryhmien lisäksi myös aikuisvalmennuksista. Toni on yksi kokeneimmista valmentajistamme, ja valmentaa laaja-alaisesti junioreita, aloittelijoita ja kehittyneitä pelaajia.

Valtteri Välimäki, valmentaja

Tennisvalmentajana ja kilpapelaajana vakuuttanut Valtteri tuo vahvaa valmennusosaamista Padel Tampereen tiimiin. Mies on kerännyt valmennusuransa aikaan erityisen paljon kiitosta mukaansatempaavasta ja ammattitaitoisesta valmennusotteestaan. Valtteri tarjoaa valmennusta kaikentasoisille pelureille aina junioreista kehittyneisiin.

Aaron Betts, valmentaja

Uusiseelantilainen tennispelaaja ja valmentaja, joka siirtyi vuonna 2021 padelin pariin. Aaron on äärimmäisen motivoitunut ja ammattitaitoinen valmentaja, joka syttyy pelaajien kehittämisestä. Aaron käyttää valmennuksissa sekä englantia että enenevissä määrin myös suomea. Aaron valmentaa laaja-alaisesti junioreita, aloittelijoita sekä kehittyneitä pelaajia.

Anniina Laukkanen, valmentaja

Junioritoiminnan spesialisti Anniina on mestari tuomaan treeneihin hyvän hengen, leikillisen ja tavoitteellisen lähestymistavan niin, että kaikki viihtyvät varmasti. Kasvatustieteen ammattilainen Anniina hallitsee nuorten pelaajien kanssa toimimisen vankalla kokemuksellaan.

Roope Saarnio, valmentaja

Roope on kokenut padelisti Suomessa ja Tampereella, ja omaa vahvan taustan aktiivipelaajana. Tekniikat ja taktiikat ovat hyvin hallussa, mikä tarjoaa erinomaisen pohjan monipuoliselle valmennustyölle.

Roope valmentaa laaja-alaisesti aloittelijoita sekä aktiivi-/kehittyneitä pelaajia.

Otto Meskanen, valmentaja

Otto on A-luokan vahva padel-kisapelaaja, joka niin ikään kuuluu suomalaisen padelin kärkikastiin. Padelin tekniikat ovat miehellä hyvin hallussa, ja iloisen ja energisen asenteen siivittämänä valmennuksissa on tarjolla hyvää fiilistä ja raudanlujaa osaamista.

Otto valmentaa laaja-alaisesti aloittelijoita sekä aktiivi/kehittyneitä pelaajia.

Saara-Sofia Jokinen, valmentaja

Saara on yksi pirkanmaalaisen naispadelin pioneereja. Kilpapelaaja ja liikuntatieteiden maisteri vie valmennettaviensa peliä eteenpäin vankalla ammattitaidolla.

Saara-Sofia valmentaa aloittelijoita sekä kehittyneitä pelaajia.

Hanna-Mari Laitinen, valmentaja

Hanna-Mari on aktiivinen Padel Tampereen seurasydän ja kilpapelaaja, joka on jo pidemmän aikaa valmentanut eri tasoisia ryhmiä menestyksekkäästi.

Hanna-Mari valmentaa laaja-alaisesti aloittelijoita sekä aktiivi-/kehittyneitä pelaajia.

Tom Leskinen, valmennuspäällikkö

Useamman vuoden tennis- ja padelkokemuksen omaava Tomppa on aktiivipelaaja ja kilpailija seniorisarjoissa. Valmentajana mies on analyyttinen ja vaativa, ja valmentaa laaja-alaisesti junioreita, aloittelijoita sekä kehittyneitä pelaajia.

Viikoittaisten valmennusryhmien lisäksi tarjoamme Padel Fam -sovelluksessa yksittäisiä valmennuskursseja & -klinikoita viikoittain.

Hinnasto yksityis- ja ryhmävalmennuksille

Arkisin klo 6-15

  • 120 €/tunti: Manu
  • 90 €/tunti: Eemeli, Saska, Pyry
  • 76 €/tunti: muut valmentajat

Muut ajat

  • 128 €/tunti: Manu
  • 100 €/tunti: Eemeli, Saska, Pyry
  • 90 €/tunti: muut valmentajat

Valmennuksen voi varata 1-4 hengen porukalle. Hinnat sisältävät valmennuksen, kenttäkulut ja lainamailan.

Hinnasto pallotykille (vain Messukylässä)

Arkisin klo 6-15

  • 8 €/tunti, seuran jäsenille 6 €/tunti

Muut ajat

  • 10 €/tunti, seuran jäsenille 8 €/tunti

Hintoihin lisätään kenttävuokra normaalin hinnaston mukaisesti. Pallotykin varaukset toistaiseksi asiakaspalvelun kautta.