fbpx Team Americano Cup – Haussa Suomen kovimmat americano-pelaajat, palkintona vuoden ilmaiset pelit! - Padel Tampere
3.2.2023

Team Americano Cup – Haussa Suomen kovimmat americano-pelaajat, palkintona vuoden ilmaiset pelit!

Etsinnässä Suomen parhaat americano-pelaajat – voita itsellesi vuoden ilmaiset pelit kotiklubillasi!

Team Americano Cupia pelataan ympäri Suomea yhteensä 25 paikkakunnalla ajanjaksolla 10.2.- 30.4.2023. Kilpailuaikana voit osallistua niin moneen turnaukseen kuin haluat. Kilpailuihin ilmoittaudutaan joukkueena oman parin kanssa, ja voit halutessasi vaihtaa paria vaikka jokaiseen kilpailuun.

Tavoitteena kilpailussa on kerätä kolme mahdollisimman hyvää pistetulosta, jotka lasketaan yhteen kussakin kilpailuluokassa. Jokaisen paikkakunnan parhaan pistetuloksen saavuttanut pelaaja kutsutaan parinsa kanssa Helsingin Myllypuron hulppealle klubille Team Americano Cupin Suomen finaaliin 13.5.2023. Panoksena loppukilpailussa on Suomen parhaan americano-pelaajan titteli sekä peräti vuoden ilmaiset pelit omalla kotiklubillasi!

KILPAILULUOKAT

Naiset – Harraste*
Mixty – Harraste**
Yleinen – Harraste***
Yleinen – Kokeneet

*Rajattu pois: Naiset A, Naiset B, Naiset C
**Rajattu pois: Naiset A, Naiset B, Miehet A, Miehet B, Miehet C
***Rajattu pois: Naiset A, Miehet A, Miehet B, Miehet C

Rajoitus koskee pelaajaa, jos tämä on osallistunut useampaan kuin yhteen Suomen Padelliiton alaiseen kilpailuun yllä mainituissa kisaluokissa 2021-2023.

Yleiset kilpailuluokat on suunnattu mies- ja naispelaajille. Myös mixtyparit saavat osallistua oheisten rajoitusten puitteissa yleisiin kilpailuluokkiin. Kilpailunjärjestäjä pitää itsellään oikeuden rajoittaa pelaajan osallistumista kilpailuluokkaan, mikäli kilpailuluokan taso ja pelaajan taso ovat ristiriidassa.

Palkinnot

Jokaisen kilpailuluokan voittajat (koko Suomi) palkitaan vuoden ilmaisilla peleillä (oma osuus jokaisesta vuorosta) valitsemallaan PCF tai Padel Tampere –klubilla. Jokaisen kilpailuluokan paikkakuntien ykköset palkitaan HEAD-tuotepalkinnolla

Osallistuminen

Team Americano Cupin osakilpailuihin osallistuminen tapahtuu Padel Fam -sovelluksesta.

Osallistumismaksut:

Osakilpailut – 22 €/pelaaja
Loppukilpailu – 20 €/pelaaja

HUOM! Turnauksiin on enemmän kuin suotavaa osallistua, vaikka kokonaiskilpailun voitto ei siintäisikään horisontissa. Team Americanojen henkeen kuuluu hauskanpito, hyvä tiimihenki sekä pilke silmäkulmassa ja se onkin loistava pelimuoto esimerkiksi ensimmäisten kilpailukokemusten kerryttämiseen. Tervetuloa peleille! 

Lisätiedot & säännöt

Katso lisätiedot ja säännöt alla olevan linkin kautta