fbpx Padelpäivä 8-16-vuotiaille – Tule tutustumaan Padel Tampereen junioritoimintaan ja valmentajiin - Padel Tampere
14.7.2023

Padelpäivä 8-16-vuotiaille – Tule tutustumaan Padel Tampereen junioritoimintaan ja valmentajiin

Tule tutustumaan Padel Tampereen junioritoimintaan, valmentajiin ja padeliin harrastuksena maksuttomaan junioreiden padelpäivään!

Padelpäivä junioreille Messukylässä 29.7. klo 11

Järjestämme maksuttoman padelpäivän kaikille padelharrastuksesta kiinnostuneille junioreille Messukylässä 29.7. klo 11-13! Päivän aikana päästään tutustumaan Padel Tampereen junioritoimintaan, valmentajiin sekä padeliin harrastuksena.

Padelpäivä sopii kaikille 8-16-vuotiaille junioreille taitotasosta riippumatta, aktiivinen asenne riittää! Päivän aikana käydään läpi padelin perusteita ja sääntöjä ammattitaitoisten valmentajien kanssa sekä tietenkin pelataan. Padel Tampereen valmentajista mukana ohjaamassa ja opastamassa ovat Aaron & Toni.

HUOM! Junioreiden padelpäivään ei tarvitse erikseen ilmoittautua! Meiltä löydät myös lainamailat, tavalliset liikuntavarusteet ja esim. lenkkarit riittävät varustukseksi.

Valmentajat

AARON BETTS

Uusiseelantilainen tennispelaaja ja valmentaja, joka siirtyi vuonna 2021 padelin pariin. Aaron on äärimmäisen motivoitunut ja ammattitaitoinen valmentaja, joka syttyy pelaajien kehittämisestä. Aaron käyttää valmennuksissa sekä englantia että enenevissä määrin myös suomea. Aaron valmentaa laaja-alaisesti junioreita, aloittelijoita sekä kehittyneitä pelaajia.

TONI LEHTI

Vuosia eri lajien junioritoiminnassa vaikuttanut todellinen seurasydän kantaa vastuuta junioriryhmien lisäksi myös aikuisvalmennuksista. Toni on yksi kokeneimmista valmentajistamme, ja valmentaa laaja-alaisesti junioreita, aloittelijoita ja kehittyneitä pelaajia.

Padel harrastuksena

Liikutamme junioreita padelin parissa aina aikuisiän kynnyksellä olevista nuorista perheen pienimpiin. Harrastusmahdollisuuksia on aloittelijoille, harrastelijoille, aktiivipelaajille sekä kilpajunioreille. Padel Tampereen junioritoiminnassa on useita eri tasoja ja jokaiselle löytyy taatusti sopiva ryhmä. Meillä voit myös kulkea junioripolun aina harrastajasta tavoitteeliseksi kilpapelaajaksi!

Ennen kaikkea tahdomme toimia kohtaamispaikkana, jossa lapset ja nuoret taustoista riippumatta löytävät ystäviä sekä liikunnan iloa. Toiminnassamme juniorit voivat kehittää liikunnallisia ja sosiaalisia taitojaan kannustavassa ja lämpimässä ilmapiirissä.

Tutustu lisää

Tutustu lisää junioritoimintaamme täältä.