fbpx Padel Tampere – Junioritoiminta - Padel Tampere

Padel Tampere – Junioritoiminta

Tervetuloa mukaan Padel Tampereen Junioritoimintaan! Liikutamme junioreita padelin parissa aina aikuisiän kynnyksellä olevista nuorista perheen pienimpiin. Harrastusmahdollisuuksia on aloittelijoille, harrastelijoille, aktiivipelaajille sekä kilpajunioreille. Perheille ja pienimmille junioreille tarjoamme hauskanpitoa pingu- ja perhepadeleissa.

Tahdomme toimia kohtaamispaikkana, jossa lapset ja nuoret taustoista riippumatta löytävät ystäviä sekä liikunnan iloa. Toiminnassamme juniorit voivat kehittää liikunnallisia ja sosiaalisia taitojaan kannustavassa ja lämpimässä ilmapiirissä.


  • Syyskausi 7.8 – 22.12.2023
  • Ryhmiin sitoudutaan lukukaudeksi kerrallaan. Kevätkaudelle ei vaadita erillistä ilmoittautumista vaan ryhmät jatkavat joulun jälkeen samoilla aikatauluilla ja ryhmäjaoilla. 
  • Harjoituksia ei ole syys- ja talvilomalla, pääsiäisenä, vappuna tai arkipyhinä. 
  • Mukaan harjoituksiin tarvitaan normaali sporttivarustus, sisäkengät ja juomapullo.
  • Syyskausi = 300 € (1 krt viikossa), 600 € (2 krt viikossa) 
  • Hinta sisältää kenttäkulut, valmennuksen, vuokramailan ja Padel Tampere ry:n jäsenyyden. 

ALOITTELIJAT

Aloittelijatryhmä on tarkoitettu junioreille, jotka haluavat harrastaa padelia ohjatusti. Aloittelijaryhmässä ei tarvita aikaisempaa kokemusta padelista. Juniori voi valita harjoitteleeko yhden vai kaksi kertaa viikossa. Aloittelijoiden ryhmässä keskitytään padelin perustaitojen treenaamiseen, unohtamatta pelaamista ja hauskanpitoa. Tavoitteena harjoituksissa on synnyttää onnistumisen kokemuksia ja liikkumisen iloa. Valmennuksesta vastaavat Padel Tampereen koulutetut valmentajat ja ohjaajat. 

Syyskauden hinta on 300 € (1 krt viikossa)  ja 600 € (2 krt viikossa). Hinnat sisältävät kenttävuokran, valmennuksen, vuokramailan sekä Padel Tampere ry:n jäsenyyden.

Avaa ilmoittautumislomake klikkaamalla ryhmää. HUOM! Jokaisella ryhmällä oma lomake.

HARRASTERYHMÄT

Harrasteryhmät on tarkoitettu lapsille ja nuorille, jotka haluavat harrastaa padelia ohjatusti 1-2 kertaa viikossa. Harrasteryhmissä keskiössä ovat padelin perustaidot, pelaaminen ja hauskanpito, mutta myös pelin teknisiin ja taktisiin elementteihin tutustutaan. Jokaisessa harjoituksessa on tavoitteena synnyttää onnistumisen kokemuksia ja liikkumisen iloa. Valmennuksesta vastaavat Padel Tampereen koulutetut valmentajat ja ohjaajat.

Syyskauden hinta on 300 € (1 krt viikossa)  ja 600 € (2 krt viikossa). Hinnat sisältävät kenttävuokran, valmennuksen, vuokramailan sekä Padel Tampere ry:n jäsenyyden.

Avaa ilmoittautumislomake klikkaamalla ryhmää. HUOM! Jokaisella ryhmällä oma lomake.

AKTIIVIRYHMÄ 

Aktiiviyhmässä juniori on motivoitunut kehittymään ja hallitsee ikäisekseen vähintään kohtalaisesti lyöntitekniikat sekä osaa hyödyntää taitojaan pelitilanteessa. Ryhmän harjoittelu tähtää kehitykseen sekä tulevaisuudessa kilparyhmään siirtymisen. Aktiiviryhmä on tarkoitettu 13–16-vuotiaille innokkaille junioreille. Aktiiviryhmä harjoittelee kolme kertaa viikossa ja tekee yhteistyötä kilparyhmän kanssa. 

Kauden 2023-2024 aktiiviryhmän ilmoittautuminen valmentajien tai juniorit@padeltampere.fi sähköpostin kautta.

Kilparyhmä

Kilparyhmä on tarkoitettu motivoituneille pelaajille, jotka tähtäävät lajin huipulle ja haluavat menestyä kilpakentillä niin Suomessa kuin mahdollisesti myös Suomen ulkopuolella.

Kilparyhmässä olevat juniorit harjoittelevat kolme kertaa viikossa kentällä sekä kaksi kertaa viikossa fysiikkaa kentän ulkopuolella. Harjoittelu on tavoitteellista ja kehitystä seurataan mm. testeillä ja mahdollisilla pelien videoanalyyseillä. Lisäksi harjoituspelejä ja turnauksia järjestetään säännöllisesti kisakokemuksen lisäämiseksi.

Kilparyhmässä olevat pelaajat ovat alle 18-vuotiaita junioreita. Kilparyhmään noustaan näyttöjen ja kokemuksen kautta sekä valmentajien suosituksella. Useita Padel Tampereen kilparyhmän pelaajia on ollut mukana Suomen juniorimaajoukkueissa.

PINGUT JA PERHEPADEL

Pingu ja perhepadel on 3–7-vuotiaille lapsille suunnattua toimintaa, jossa keskiössä on hauskanpito ja liikunnan ilo. Harjoitusryhmät tarjoavat lapselle turvallisen ympäristön tutustua padeliin ja pitää hauskaa yhdessä pelikavereiden tai aikuisen  kanssa. Lisäksi toiminnan tärkeitä tavoitteita ovat lasten liikunnallisten perustaitojen kehittäminen sekä ryhmässä toimimisen opettaminen. Pelien ja leikkien ympärille rakennetuissa harjoituksissa on tavoitteena, että jokainen lapsi poistuisi pelipaikalta hymyssä suin, onnistumisen kokemuksia rikkaampana.

Pingut on tarkoitettu 3–5-vuotiaille junioreille ja uutena ryhmänä superpingut 5–7-vuotiaille junioreille. Perhepadelissa liikutaan yhdessä aikuisen kanssa. Pingupadelissa yhden harjoituskerran kesto on 45 minuuttia. Valmennustoiminnasta vastaavat Padel Tampereen koulutetut ohjaajat

Syyskauden hinta on 175 € ja se sisältää kenttävuokran, valmennuksen sekä lainamailan. Perhepadelin hintaan sisältyy  yksi  aikuinen ja yksi lapsi. Lisälapsi 100 €/ kausi.

  • Perhepadel lauantaisin klo. 9-9.45 | Linnainmaa
  • Pingut lauantaisin klo 10-10.45 | Linnainmaa
  • Superpingut lauantaisin klo 10.45-11.30 | Linnainmaa

Jokaisessa pingu- & perhepadelryhmässä 8 paikkaa, jotka täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.


Lisätiedot ja kyselyt mahdollisista uusista ryhmistä ja vapaista paikoista:

Tiia Jääskeläinen, 0409306103
juniorit@padeltampere.fi