fbpx Padel Tampereen junioritoiminta uudistuu ja valmistautuu tuplaamaan harrastajamäärän kahdessa vuodessa – ilmoittautuminen syksyn junioriryhmiin on nyt auki! - Padel Tampere
17.7.2021

Padel Tampereen junioritoiminta uudistuu ja valmistautuu tuplaamaan harrastajamäärän kahdessa vuodessa – ilmoittautuminen syksyn junioriryhmiin on nyt auki!

Jo reilun kolmen vuoden ajan lapsia ja nuoria liikuttanut Padel Tampereen junioritoiminta tähtää syksyllä entistä kokonaisvaltaisempaan tarjontaan sekä harrastajamäärien runsaaseen kasvuun. Toiminnan jäädessä viime keväänä tauolle, oli junioritoiminnassamme mukana noin 90 junioria aina kolmevuotiaista 16-vuotiaiksi saakka. Tulevana syksynä tavoitteemme on startata junioreiden kausi 130 pelaajan voimin, ja ensi kertaa jokaisessa ikäluokassa tarjotaan toimintaa niin kilpa- kuin harrastetason pelaajille. Tarjonnan kasvattamisen yhtenä kulmakivenä voidaan pitää yhteistyössä Varalan Urheiluopiston kanssa toteutettuja merkittäviä panostuksia valmentajakoulutukseen ja junioritoiminnan kehittämiseen. Tässä artikkelissa pääset tutustumaan junioritoimintamme uudistettuihin arvoihin ja pelisääntöihin sekä ikäkausiryhmien tarjontaan. Lisäksi haluamme muistuttaa, että padel soveltuu lajina erinomaisesti sekä tosissaan kilpaileville, rennosti pelaileville että niille, jotka kaipaavat itselleen toista harrastusta oman ykköslajin oheen. Toivotamme sekä vanhat että uudet harrastajat lämpimästi tervetulleiksi mukaan toimintaamme, syksyllä opitaan uutta, kehitytään ja pidetään hauskaa!

Junioriluokat 2021-2022

Klikkaa siirtyäksesi ikäkausiryhmän sivulle.

P18 (2004-2006 syntyneet)

T18 (2004-2006 syntyneet)

P15 (2007-2008 syntyneet)

T15 (2007-2008 syntyneet)

P13 (2009 syntyneet)

T13 (2009-2010 syntyneet)

P12 (2010 syntyneet)

P11 (2011 syntyneet)

T11 (2011 syntyneet)

P10 (2012-2013 syntyneet)

T10 (2012-2013 syntyneet)

P08 (2014-2015 syntyneet)

T08 (2014-2015 syntyneet)

Pingupadel (2016-2018 syntyneet)

Perhepadel

Arvot

Lämpö

Tahdomme toimia kohtaamispaikkana, jossa lapset ja nuoret taustoista riippumatta löytävät ystäviä sekä liikunnan iloa. Toiminnassamme juniorit voivat kehittää liikunnallisia ja sosiaalisia taitojaan kannustavassa ja lämpimässä ilmapiirissä. Pyrimme opettamaan tunne- ja empatiataitoja sekä luomaan positiivista me-henkeä; voiton hetkellä juhlimme villisti, eikä tappion tullen ketään jätetä yksin. 

Intohimo

Tarinamme rakentuu intohimosta urheilua, padelia ja yhteisiä tavoitteitamme kohtaan. Kannustamme myös junioreitamme suhtautumaan harjoitteluun intohimoisesti ja motivoituneesti. Meillä on cool laittaa kaikki peliin. 

Rohkeus

Kannustamme yrittämään ja ylittämään. Kannustamme kysymään, kokeilemaan ja oppimaan uutta. Kannustamme puolustamaan kiusattua. 

Kasvu

Lapset ja nuoret saavat kasvaa kannustavissa ja turvallisissa olosuhteissa pelaajina, mutta myös yksilöinä osana yhteisöämme. Toivomme, että juniorimme voivat oppia uutta, kehittyä ja saavuttaa tavoitteitaan. Haluamme jatkuvasti kehittää toimintaamme niin, että tulevaisuudessa olemme mukana kirjoittamassa yhä enemmän elämänmittaisia padeltarinoita.

Pelisäännöt

Täsmällisyys – olen hyvissä ajoin paikalla ennen harjoitusten ja kilpailujen alkua.

Välineet – pidän hyvää huolta mailastani ja muista pelivälineistäni.

Käytöstavat ja tervehtiminen – muistan tervehtiä, en kiroile, enkä puhu rumasti pelikavereille.

Kännykät – en käytä puhelinta harjoitusten tai kilpailujen aikana.

Kunnioitus – kunnioitan aikuisia ja pelikavereitani. En milloinkaan kiusaa.

Poissaolot – jos olen pois harjoituksista, ilmoitamme siitä valmentajalle hyvissä ajoin.

Ohjaajaksi?

Etsimme innostuneita ohjaajia vauhdittamaan junioritoimintamme kasvua entisestään! Haluatko sinä olla mukana kasvattamassa padelin seuraavaa sukupolvea? Jos kiinnostuit, ota meihin yhteyttä ja jutellaan lisää! Koulutamme uudet ohjaajat ja valmentajat.

Lue lisää

Lue lisää junioritoiminnastamme klikkaamalla tämän sivun yläpalkista ’Junioritoiminta’.

Yhteydenotot

Hannamari Laitinen

hannamari@padeltampere.fi 

0408414229