fbpx Kesän kovin padelskaba tulee jälleen – Gatorade Summer Tour starttaa 18.5.! - Padel Tampere
24.4.2023

Kesän kovin padelskaba tulee jälleen – Gatorade Summer Tour starttaa 18.5.!

Viime kesänä ensimmäisen kerran pelattu Gatorade Summer Tour tulee takaisin kesäksi 2023 – kahdeksan kilpailuluokkaa, 29 paikkakuntaa sekä sadoittain turnauksia ja tuhansia hyvän fiiliksen pelihetkiä ympäri Suomea! Turnauskiertueen pääsponsori on Gatorade, joka pitää huolen pelaajien nesteytyksestä.

Gatorade Summer Tour

Gatorade Summer Tour on Padel Tampereen ja Padel Club Finlandin järjestämä aloittelija-, harraste – ja aktiivitason pelaajille suunnattu turnaussarja. Pelin henki on seuraava; pelaajat ympäri Suomea kilpailevat paikallisturnauksissa reilun kolmen kuukauden ajan, ja kesän päätteeksi kunkin paikkakunnan parhaat onnistujat kutsutaan oman kilpailuluokan finaaliturnaukseen kamppailemaan 1000 euron pääpalkinnosta – palkintopotissa odottaa siis yhteensä huimat 8000 €! Gatorade Summer Tourissa on aktiivisen kilpailemisen lisäksi kyse yhdessäolosta ja hyvästä pelifiiliksestä, joten kesän kilpailuviikkojen ympärille on odotettavissa myös paljon hauskaa oheistoimintaa ja -palkintoja.

Gatorade Summer Tour 2023 osallistumiseen ei vaadita aiempaa kilpailutaustaa, kilpailulisenssiä tai seurajäsenyyttä. Summer Tourin osakilpailuihin ilmoittaudutaan Padelutionissa. Finaalitapahtuma pelataan syyskuussa Padel Tampereen klubeilla.

Tampereen sarjat & Rankingit

Tampereen alueella Gatorade Summe pelataan kahden ranking-taulukon voimin; Tampere Itä & Tampere Länsi. Koska rankingeja on kaksi, on pääsee Tampereen alueelta finaaleihin myös kaksi paria jokaisesta kilpailuluokasta (yksi molemmista ranking-taulukoista). Tampere Itä -sarjaa pelataan Messukylässä, Linnainmaalla & Hervannassa. Tampere Länsi -sarjaa pelataan Lielahdessa & Nokialla. Linnakallio puolestaan toimii molempien sarjojen pelikenttänä.