fbpx Gatorade Summer Tour 2023 - Padel Tampere

Gatorade Summer Tour 2023

Kahdeksan kilpailuluokkaa, 29 paikkakuntaa & sadoittain turnauksia: GST 2023 – kesän ykkösjuttu!

Gatorade Summer Tour tulee jälleen! Viime kesänä ensimmäisen kerran pelattu Gatorade Summer Tour on kesän suurin padelskaba – kahdeksan kilpailuluokkaa, lähes 30 paikkakuntaa sekä sadoittain turnauksia ja tuhansia hyvän fiiliksen pelihetkiä ympäri Suomea! Turnauskiertueen pääsponsori on Gatorade, joka pitää huolen pelaajien nesteytyksestä.

Gatorade Summer Tour on Padel Tampereen ja Padel Club Finlandin järjestämä aloittelija-, harraste – ja aktiivitason pelaajille suunnattu turnaussarja. Pelin henki on seuraava; pelaajat ympäri Suomea kilpailevat paikallisturnauksissa reilun kolmen kuukauden ajan, ja kesän päätteeksi kunkin paikkakunnan parhaat onnistujat kutsutaan oman kilpailuluokan finaaliturnaukseen kamppailemaan 1000 euron pääpalkinnosta palkintopotissa odottaa siis yhteensä huimat 8000 €! Gatorade Summer Tourissa on aktiivisen kilpailemisen lisäksi kyse yhdessäolosta ja hyvästä pelifiiliksestä, joten kesän kilpailuviikkojen ympärille on odotettavissa myös paljon hauskaa oheistoimintaa ja -palkintoja.

Gatorade Summer Tour 2023 osallistumiseen ei vaadita aiempaa kilpailutaustaa, kilpailulisenssiä tai seurajäsenyyttä. Summer Tourin osakilpailuihin ilmoittaudutaan Padelutionissa. Finaalitapahtuma pelataan syyskuussa Padel Tampereen klubeilla.

Tampereen sarjat & Rankingit

Tampereen alueella Gatorade Summer Touria pelataan kahden ranking-taulukon voimin; Tampere Itä & Tampere Länsi. Koska rankingeja on kaksi, on pääsee Tampereen alueelta finaaleihin myös kaksi paria jokaisesta kilpailuluokasta (yksi molemmista ranking-taulukoista).

Kilpailut ja ilmoittautuminen

Gatorade Summer Tourin osakilpailuihin ilmoittaudutaan Padelutionissa. Tsekkaa tulevat skabat alta ja ilmoittaudu mukaan!

Tulevat osakilpailut

Päivitämme kilpailulistausta jatkuvasti. Alla tulevat osakilpailut Tampereella. Avaa kilpailusivu klikkaamalla alla olevia kisoja.

Let’s go!