fbpx Yöpadelit, mixty- ja seniorikisat – lähiviikkoina tapahtuu! - Padel Tampere
11.9.2020

Yöpadelit, mixty- ja seniorikisat – lähiviikkoina tapahtuu!

Ilmoittaudu mukaan oheisiin tapahtumiin osoitteessa padeltampere.fi/tapahtumat.

Yöpadelit | Perjantaina 18.9. klo 21.00 alkaen | Messukylä

Suositut Yöpadel-tapahtumat saavat jatkoa perjantaina 18.9., kun Messukylän padelkeskuksella pelataan 20 hengen porukalla klo 21.00 alkaen niin kauan, kun pelihaluja riittää! Deli palvelee yöhön asti ja kenttäohjelmassa on ainakin americanoja. Pelien osallistumismaksu on 20 € ja mukaan mahtuu 20 ensiksi ilmoittautunutta pelaajaa. Käytössä on neljä sisäkenttää ja sään salliessa myös kaksi ulkokenttää.

Mixty-turnaus | Lauantaina 19.9. klo 10.30 alkaen | Linnakallio & Express

Lauantaina 19.9. on vuorossa 12 parin Mixty-turnaus Pirkkalan keskuksilla. Turnaus pelataan neljässä kolmen joukkueen lohkossa niin, että lohkojen voittajat etenevät välierävaiheeseen. Otteluita pelataan sekä Expressillä että Linnakalliossa, ja jokaiselle osallistuvalle parille on luvassa vähintään kaksi ottelua. Osallistumismaksu 16 €/pelaaja.

Seniorikisat 45+ | Lauantaina 3.10. klo 13.30 alkaen | Messukylä

Lauantaina 3.10. Messukylässä pelataan pitkästä aikaa myös senioriturnaus, joka on suunnattu vuonna 1975 tai aiemmin syntyneille miehille ja naisille. Turnaukseen otetaan mukaan enintään 12 paria, ja mikäli ilmoittautumisia tulee tarpeeksi, järjestämme omat sarjat miehille ja naisille. Osallistumismaksu 20 €/pelaaja sisältää vähintään kaksi turnausottelua.