fbpx Viisi uutta pelaajasopimusta - lue uutisesta tuoreiden sopimuspelaajien terveiset! - Padel Tampere
13.1.2020

Viisi uutta pelaajasopimusta – lue uutisesta tuoreiden sopimuspelaajien terveiset!

Padel Tampere on solminut vuoden mittaiset pelaajasopimukset Henrik Sillanpään, Ella Leivon, Katriina Saarisen, Saana Saarteisen ja Suheil Lizanan kanssa. Solmitut sopimukset edesauttavat maajoukkuetason tamperelaispelaajien valmistautumista kevään SM-kotikisoihin sekä muihin vuoden merkittäviin kisatapahtumiin. Parhaiden kilpapelaajien tukeminen kuuluu sekä nyt että jatkossa Padel Tampereen strategiaan. Seura haluaa tavoitella menestystä jo lähitulevaisuudessa, mutta samalla luoda pelaajapolkua myös pitkällä tähtäimellä. Toivottavasti vuonna 2025 saamme julkaista myös oman junioripolkumme läpikäyneiden pelaajien sopimuksia.

Alla lyhyesti Henkan, Ellan, Kassun, Saanan ja Su:n terveiset & ajatuksia padelvuodesta 2020!

Henkka:

”Vuoden 2020 tärkein tavoite on voittaa SM-kultaa, ja uskonkin, että Villen (Tuomi) kanssa se on täysin saavutettavissa. Lisäksi olisi hienoa tulla uudelleen valituksi maajoukkueeseen. Ehdoton vuoden kohokohta ovat SM-kisat Padel Tampereen mahtavan kotiyleisön edessä. Joka kerta on ollut mahtavaa pelata, oli kyse sitten Tampereen mestaruudesta tai isommastakin kisasta! Muistakaa kaikki vetää aina nappi pohjassa! All in!”

Ella:

”Eniten odotan Tampereella järjestettäviä SM-kisoja. On hienoa päästä pelaamaan kotiyleisön edessä, oman seuran tutuilla kentillä. Vuoden 2020 isoin tavoite on naisten suomenmestaruus, joka olisi mahtavaa voittaa kotikisoissa. Myös pysyminen maajoukkueessa on tavoitteena tulevalle vuodelle.”

Kassu:

Tavoitteenani on kehittyä padelin jokasella osa-alueella, sekä voittaa mahdollisimman monta peliä. Toivon pysyväni terveenä, jotta harjottelumääriä voisi jatkossa lisätä entisestään. Odotan kovasti Tampereella järjestettäviä SM-kisoja. Lisäksi haluaisin tämän vuoden aikana päästä ulkomaille kisaamaan.

Saana:

”Lähden tavoittelemaan suomenmestaruutta pelaamalla rutkasti harjoituspelejä sekä opettelemalla uusia tärkeitä lyöntejä. SM-kisat Messukylässä onkin tapahtuma, jota odotan innolla! Kentillä nähdään!”

Su:

Tavoitteenani on osallistua mahdollisimman moniin kisoihin. Lisäksi olisi mahtavaa päästä jälleen edustamaan Suomea maajoukkueessa. SM-kisat ovat tapahtuma, jota odotan innolla! Terveiset kaikille innokkaille padelisteille!