fbpx Viaplay Padel Open heinäkuussa Tampereella – lue lisää uutisesta ja ilmoittaudu mukaan turnaukseen! - Padel Tampere
9.6.2020

Viaplay Padel Open heinäkuussa Tampereella – lue lisää uutisesta ja ilmoittaudu mukaan turnaukseen!

Kesällä 2020 tuhannet padelpelaajat ympäri Pohjoismaita tulevat kisaamaan Viaplay Padel Openissa – Pohjoismaiden suurimmassa amatööripelaajien turnauksessa! Padel Tampere järjestää yhden Suomen paikallisturnauksista Messukylän padelkeskuksella 24.-25.7. Otteluita pelataan perjantai-iltapäivästä lauantai-iltaan ja sään salliessa sekä ulko- että sisäkentillä. Toiveena turnauksen huipennukseksi on tietenkin lämmintunnelmainen finaali Messukylän ilta-auringossa. Lue alta lisää turnauskäytännöistä, säännöistä ja aikatauluista! 

TURNAUSINFO VIAPLAY PADEL OPEN – LOCAL TOURNAMENT TAMPERE
✰ Ilmoittaudu turnaukseen osoitteessa www.padeltampere.fi/tapahtumat. Ilmoittautuminen päättyy 15.7.2020, otteluohjelmat & kaaviot julkaistaan viimeistään 19.7.2020.
✰ Sarjat: Naiset & Miehet
✰ Osallistumismaksu 25 €/pelaaja.
✰ Turnaukseen osallistuville pareilla luvataan varmuudella kaksi peliä. Turnaus pelataan suoralla kaaviolla, mutta ensimmäisen ottelunsa hävinnyt pari pelaa sijoitusottelun.
✰ Osallistuminen ei edellytä seurajäsenyyttä tai kilpailulisenssiä.
✰ Turnaus on suunnattu amatööripelaajille, joten Suomen Padelliiton rankinglistalla sijalla 1-20 olevat miespelaajat ja sijalla 1-14 olevat naispelaajat eivät saa osallistua Viaplay Padel Openiin.
✰ Turnaus muodostuu kolmesta vaiheesta: Paikallisturnaukset, kansalliset turnaukset, ja kansainväliset finaalit
✰ Paikallisturnauksen voittajat saavat kolmen kuukauden Viaplay-tilauksen ilmaiseksi ja etenevät kansalliseen turnaukseen, ja täten myös askelta lähemmäs Viaplay-kameroita! Kansallinen turnaus järjestetään myöhemmin syksyllä ja sen voittajaparit etenevät kansainväliseen finaalin. 
✰ Kansainvälisessä finaalissa Suomen, Ruotsin, Norjan ja Tanskan voittajajoukkueet tulevat kisaamaan Pohjoismaiden parhaan amatööripelaajan tittelistä ja 40 000 Ruotsin kruunun rahapalkinnosta. Viimeisimpänä, vaan ei vähäisimpänä; kansainväliset finaalit näytetään livenä Viaplayssa. 
✰ Palkinnot ovat huikeat jokaisessa vaiheessa turnausta, lue lisää www.viaplaypadelopen.com
✰ Lisätiedot ja tiedustelut: info@padeltampere.fi
✰ Lue lisää turnauskokonaisuudesta: viaplaypadelopen.com