fbpx UUTTA VALMENNUSRINTAMALLA  - Padel Tampere
23.1.2019

UUTTA VALMENNUSRINTAMALLA 

Uudistamme valmennuskonseptimme, ja tarjoamme jatkossa mahdollisuuden laadukkaaseen valmennukseen suurella intohimolla, joustavilla aikatauluilla ja maltillisilla hinnoilla. Tutustu tästä valmennustiimiimme.

Ville Tuomi

Padelin suomenmestari Ville Tuomen ammattitaitoinen ote on jo Padel Tampereen alkutaipaleella ollut suuressa roolissa monen pirkanmaalaisen pelaajan kehityksessä, ja iloksemme saamme ilmoittaa, että saamme myös jatkossa nauttia Villen laadukkaasta valmennuksesta! Kokenut padelkoutsi toimii jatkossa myös seuramme päävalmentajana.

Villen valmennukset järjestetään kurssimuotoisina viikonloppuisin. Seuraava kurssi pyritään järjestämään helmi-maaliskuun vaihteessa.

Kohderyhmä:

– Miehet edistyneet
– Miehet kilpa
– Naiset edistyneet
– Naiset kilpa

Suheil Lizana

Erittäin kokenut tennisvalmentaja ja -pelaaja Suheil ”Su” Lizana on innostunut suuresti padelista, ja vastaa jatkossa meillä naisten valmennuksesta! Su:n syksyllä aloittamat treenit naisten padelryhmälle ovat olleet erittäin pidettyjä, ja rohkenemmepa väittää, että Suomesta ei montaa parempaa naispadelistia löydy.

Kohderyhmä:

– Naiset

45 € / tunti + kenttävuokra.

Yhteydenotot: Suheil Lizana 0442049902 / info@padeltampere.fi

Aleksi Myllymäki

Pirkanmaan tämän hetken parhaaksikin pelaajaksi arvostettu Aleksi Myllymäki tarjoaa valmennusta pääasiallisesti Messukylässä. Aleksin monipuolisesta pelityylistä ja analyyttisestä valmennusotteesta on hyvä ammentaa!

Kohderyhmä:

– Miehet alkeis
– Miehet harraste
– Miehet edistyneet
– Juniorit

35€ / tunti + kenttävuokra

Yhteydenotot: Aleksi Myllymäki 0504352229 / info@padeltampere.fi

Hans Koivu

Kymmeniä pelaajia kuluneen vuoden aikana padelin saloihin opastanut Hans Koivu vastaa lajitutustumisista ja alkeisohjauksista kaikilla klubeillamme. Rento, innostava ja ammattitaitoinen ote on kerännyt ensikertalaisten joukossa paljon kiitosta!

Kohderyhmä:

– Lajitutustumiset / ensikertalaiset
– Alkeet
– Juniorit

Hinta 35€ / tunti + kenttävuokra

Yhteydenotot: Hans Koivu 0404159273 / info@padeltampere.fi