fbpx Uutta toimintaa ja monia hauskoja tapahtumia vuodenvaihteen ympärillä – lue lisää uutisesta! - Padel Tampere
10.12.2019

Uutta toimintaa ja monia hauskoja tapahtumia vuodenvaihteen ympärillä – lue lisää uutisesta!

Loppu- ja ennen kaikkea alkuvuosi pitävät sisällään monenlaista tapahtumaa pirkanmaalaisille padelin ystäville. Tästä artikkelista löydät kertauksen sekä vanhoista tutuista konsepteista että vuoden 2020 uutuuksista. Jokaiseen tapahtumaan pääset ilmoittautumaan osoitteesta: www.padeltampere.fi/tapahtumat. Tervetuloa mukaan! 

Iltapäivätoiminta junioreille

Aloitamme tammikuussa 2020 iltapäivätoiminnan, joka on suunnattu 9–13-vuotiaille tytöille ja pojille. Tavoitteenamme on tarjota mielekästä tekemistä mukavassa porukassa, ja mahdollistaa samalla junioreidemme entistäkin yksilökohtaisempi kehittyminen. Iltapäivätoimintaa järjestetään Messukylässä joka tiistai klo 13-16, 7.1. alkaen. Ohjelma koostuu pääasiallisesti ohjatusta treenaamisesta, leikkimisestä ja pelaamisesta. Padelin lisäksi Messukylän padelkeskuksella on mahdollisuus pelata esimerkiksi pöytäcurlingia, pingistä, lautapelejä ja pleikkaria (sopivissa määrin), joten tekemisen ei pitäisi loppua kesken! Puuhailujen välissä pidetään tietenkin myös evästauko, jonka aikana talo tarjoaa pienen välipalan. Iltapäivätoiminnan kuukausimaksu on 48 euroa lasta kohden (seuran jäseniltä 36 euroa/lapsi) ja laskutus tapahtuu kahden kuukauden jaksoissa. Mukaan toimintaan mahtuu kevätkaudella 16 ensimmäiseksi ilmoittautunutta lasta.

Puuropadel

Tiistaina 17.12. klo 7.30-13.00 välillä Messukylässä tarjoillaan riisipuuroa ja sekahedelmäsoppaa! Tarjoiluista ovat tervetulleita nauttimaan kaikki pelaajat, mutta järjestämme puurotarjoilun oheen myös kaksi tapahtumaa; Hansin & Antonion aamuklinikan klo 7.30-9.00 ja lounas-americanot klo 10.30-12.30! Aamuklinikalla harjoitellaan pelinomaisten treenien merkeissä kahden valmentajan johdolla, ja tällä kertaa Puuropadel -treeneihin mahtuu mukaan 12 pelaajaa. Americano taas on pidetty matalan kynnyksen pelimuoto, jossa pelataan isommalla porukalla 32 pisteen miniotteluita niin, että oma pelipari vaihtuu jokaisessa pelissä. Tiistaina 17.12. mukaan americanoille mahtuu 16 pelaajaa. Sekä aamuklinikan että americanojen osallistumismaksu on 14 €.

Alkeiskurssit
  • Messukylässä tiistaisin 15.30-16.30 (4 pelaajaa mahtuu mukaan) / valmentaja Antonio Riquelme
  • Linnakalliossa tiistaisin klo 17.00-18.00 (4 pelaajaa mahtuu mukaan) / valmentaja: Antonio Riquelme
  • Messukylässä keskiviikkoisin klo 19.30-20.30 (4 pelaajaa mahtuu mukaan) / valmentaja: Hans Koivu
  • Messukylässä perjantaisin klo 8.00-9.00 (4 pelaajaa mahtuu mukaan) / valmentaja Antonio Riquelme

Jokainen valmennuskurssi pitää sisällään 10 treenikertaa (vk 2 – vk 11), joiden aikana padelin perusteet käydään huolellisesti läpi. Kurssin hinta 200 €/pelaaja.

Tampere Business Padel

Padel Tampere käynnistää tammikuussa 2020 uuden sarjakonseptin, Tampere Business Padelin. Yrityksille suunnatun sarjan lohkovaiheen ottelut pelataan keskiviikkoaamupäivisin Messukylän padelkeskuksella. Kullakin yrityksellä on lohkovaiheessa yhteensä neljä pelitapahtumaa, joista jokainen pitää sisällään 1-2 ottelua ja laadukkaan lounasruokailun. Kevätkauden huipentaa huhti-toukokuussa TBP Finals -turnaus, joka kokoaa kaikki joukkueet viettämään iltaa ja kilpailemaan himoitusta mestaruuspokaalista!

Lue lisää: https://padeltampere.fi/tampere-business-padel/ ja ilmoittaudu mukaan!

Joulutour

Ensimmäistä kertaa järjestettävä Joulutour tarjoaa turnauspelejä rennossa, mutta kilpailullisessa hengessä. Turnaukset järjestetään kolmena joulukuisena viikonloppuiltana Messukylässä, joten pelien ohessa ja niiden jälkeen on enemmän kuin suositeltavaa viettää iltaa saunoen ja seurustellen. Joulutourilla pelataan kolme sarjaa; Naiset Harraste, Miehet Edistyneet & Miehet Harraste. Jokaiselle sarjatasolle järjestetään kaksi turnausta, ja sarjan vie nimiinsä yhteispisteissä korkeimmalle sijoittunut pelaaja. Eniten pisteitä kerännyt pelaaja kustakin sarjasta palkitaan jättimäisellä joulukinkulla!

Pasta & Padel

Vuoden viimeinen Pasta & Padel torstaina 12.12. Messukylässä! Seuraavan kerran pastan ja padelin herkullisesta kombosta päästään nauttimaan tammikuun 7. päivä.

Antonio & pallotykki

Päävalmentajamme Antonio Riquelme päivystää Messukylässä tiistaiaamupäivisin, jolloin mies & pallotykki ovat pelaajien käytettävissä hintaan 18 €/tunti (sisältää kenttävuokran). Jokaiseen tunnin settiin mahtuu maksimissaan neljä pelaajaa, mutta yksikin pelaaja riittää treenien järjestämiseen. Päivystyksessä Ana laittaa tykin laulamaan ja antaa ideoita/vinkkejä lyönteihin sekä harjoitteluun.