fbpx Uusi padelOne-konsepti tuo padelin Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen - Padel Tampere
16.4.2021

Uusi padelOne-konsepti tuo padelin Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen

Padel Tampere Oy ja Tampereen Messu- ja Urheilukeskus Oy ovat tehneet yhteistyösopimuksen kymmenen padel-kentän rakentamisesta Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen C-halliin kesäkauden 2021 ajaksi. Uusi padelOne-konsepti tuo pop-up-versiona toteutettavat maailmanluokan padel-kentät suureen hallitilaan nyt ensimmäistä kertaa. Kentät rakennetaan toukokuun alkupuolella, pelaamaan pääsee jo kuun puolivälissä ja pelit C-hallissa jatkuvat aina elokuun loppuun saakka. Padel-halliksi väliaikaisesti muuntuva C-halli kantaa nimeä ”padelOne powered by TESC”. Pelivuorot varataan Padel Tampereen järjestelmien kautta. Yrityksille on uutuutena tarjolla myös nimikkokenttiä. 


Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen (TESC) hallit ovat olleet jo yli vuoden enemmän ja vähemmän tyhjinä. Vallitseva pandemiatilanne on vienyt monitoimihallista tapahtumat täydellisesti ja urheilutoimintakin on ollut hyvin rajoitettua. Keskuksen viidessä hallissa on kaikkiaan 31 500 neliötä, joista käyttöalaa on lähes 28 000 neliötä. Uusi yhteistyö Padel Tampereen kanssa on otettu keskuksessa innolla vastaan. 

– Pandemia-aika on ollut iso kolaus toiminnallemme, koska sen myötä tiloistamme katosi sekä tapahtumat että urheilu. Viime syksystä lähtien halleissa on keskitytty pääosin koronatestaukseen. Idea padel-kenttien toteuttamisesta halliin nousi esille, kun pohdimme uusia käyttömahdollisuuksia tyhjille hallitiloille. On todella hienoa, että Padel Tampere innostui yhteistyöstä. Saamme näin ihan uutta toimintaa tiloihimme ja C-hallista kesän ajaksi vilkkaan padel-hallin, jossa suosittua lajia on hyvä harrastaa isoissa, viihtyisissä sekä turvallisissa olosuhteissa. Lisäksi meillä on tarjota hyvät pukuhuonetilat. Mikäli koronarajoitukset sallivat, Finnrestan kahvilapalvelut A-oikeuksin ovat harrastajien käytössä ilta- ja viikonloppupainotteisesti. Messukausi alkaa syyskuussa, joten elokuun loppuun saakka ihmisillä on mahdollisuus nauttia suositusta lajista C-hallissa, iloitsee toimitusjohtaja Hannu Vähätalo Tampereen Messu- ja Urheilukeskus Oy:stä.  

Unelmat todeksi padelOne-konseptin myötä – luvassa upeita kenttiä ja padel-tapahtumia
Padel Tampere Oy lanseeraa uuden aluevaltauksen myötä padelOne-konseptin, joka toteutuu pop-up-versiona Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa (TESC). Yritys tuo tähän uuteen padelOne powered by TESC -halliin uudenlaiset kentät ja huipputason padel-valaistukset. Suunnitelmissa on myös padel-tapahtumia ja -turnauksia, mikäli niitä on koronarajoitukset huomioiden mahdollista kesällä järjestää. Padel-halli on avoinna joka päivä klo 7.30–21.30 toukokuun puolivälistä elokuun loppuun.

– Olemme todella innoissamme yhteistyöstä Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen kanssa. Padelin suosio on kasvanut hurjaa vauhtia ja uusille padel-kentille on myös Tampereen seudulla huutava tarve. Me elämme ajatuksesta tarjota entistäkin parempia olosuhteita ja elämyksellisempää toimintaa lajin harrastajille. TESCin tarjoamat puitteet ovat upeat ja poikkeukselliset – siitä kertoo pelkästään hallin huikeat 8500 neliötä ja jopa 20 metriin ulottuva hallikorkeus. Lähdemme tähän projektiin sillä tulokulmalla, että kaikki mitä teemme, tulee olemaan spesiaalia ja monin tavoin uniikkia, kertoo yrittäjä Eetu Rahkola Padel Tampere Oy:stä.

Uutuutena brändättävät nimikkokentät yrityksille – Alihankinta-messut varasi jo omansa
Padel Tampere Oy keksi uutena ajatuksena nimetä padelOne powered by TESC -hallin kentät numeroiden sijaan yritysten ja brändien nimillä. Yritykset voivat ostaa oman nimikkokentän touko-elokuun ajaksi ja saada sen myötä myös yhden vakivuoron kyseiselle kentälle. Nimikkokentät myy Padel Tampere Oy.

– Nimikkokenttä on loistava ajatus numeroitujen kenttien sijaan. Innostuin heti brändäämään yhden kentistä meidän suurimman kansainvälisen ammattimessutapahtuman Alihankinnan mukaan, joten suosittelen lämpimästi muillekin yrityksille. Messut pidetään syksyllä, joten tapahtuman nimeä kantava padel-kenttä on hyvää markkinointia hyväntuulisessa ympäristössä, sanoo Alihankinta-messuista vastaava markkinointi- ja viestintäjohtaja Tanja Järvensivu Tampereen Messut -konsernista. 

LISÄTIEDOT: 
#padeltampere #padelOneTESC
Padel Tampere Oy: 
Eetu Rahkola, yrittäjä
p. 044 031 3340, eetu@padeltampere.fi
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus Oy: 
Hannu Vähätalo, toimitusjohtaja
p. 0500 620 806, hannu.vahatalo@tesc.fi

Tanja Järvensivu, markkinointi- ja viestintäjohtaja
p. 050 536 8133, tanja.jarvensivu@tampereenmessut.fi