fbpx Uudet WhatsApp-ryhmät ja viikkokisojen paluu - Padel Tampere
3.1.2019

Uudet WhatsApp-ryhmät ja viikkokisojen paluu

Nyt on tullut aika helpottaa peliseuran löytämistä myös paljon toivottujen WhatsApp-ryhmien välityksellä. Alla luetellut ryhmät pyritään muodostamaan niin, että jokainen voisi löytää itselleen tasoistaan peliseuraa. Padel Tampere toimii ylläpitäjänä jokaisessa ryhmässä ja vastaamme myös Miehet 1 ja 2 – ryhmiin tehtävistä pelaajavalinnoista (ryhmätoiveita tullaan tietenkin kunnioittamaan mahdollisimman pitkälle). Huomioitavaa on, että ryhmäjaot eivät tietenkään ole kiveen hakattuja vaan ryhmät elävät jatkuvasti tilanteen mukaan.

Tulemme maaliskuussa myös käynnistämään uudenlaisen ranking-systeemin. Kuten jo aiemminkin mainittua, viikkokisat tekevät paluun ja hauskanpidon, kilpailun sekä yhdessäolon lisäksi kisoissa tullaan jatkossa myös jakamaan ranking-pisteitä. Tulemme järjestämään kisoja muun muassa miehille (eri tasoisia), naisille, junioreille, senioreille ja sekapareille. Viikkokisoja järjestetään viikottain, ainoastaan kohderyhmä vaihtuu ja WhatsApp-ryhmät tulevat toimimaan mainioina tiedotuskanavina myös turnauksia ajatellen. Ranking-systeemistä ja viikkokisoista kuitenkin tuonnempana lisää!

Ilmoittautumiset WhatsApp-ryhmiin joko viestillä puh 0440313340 ja sähköpostitse eetu@padeltampere.fi. Ilmoita viestissäsi oma nimi, puhelinnumero ja ryhmä johon haluat. Ryhmät perustetaan loppuviikon aikana.

Tervetuloa mukaan!

Miehet 1
– Ryhmä on tarkoitettu Tampereen alueen parhaille miespelaajille. Mukaan otetaan alkuun 10-15 pelaajaa, ja ryhmää täydennetään tarvittaessa pitkin vuotta.

Miehet 2
– Ryhmä on tarkoitettu tavoitteellisille ja aktiivisille pelaajille, jotka ovat tasoltaan alueen parhaiden pelaajien tuntumassa. Mukaan otetaan alkuun 16-20 pelaajaa, ja ryhmää täydennetään tarvittaessa pitkin vuotta.

Miehet 3
– Ryhmä on tarkoitettu tavoitteellisesti mutta harrastemielessä padelia pelaaville.

Miehet 4 
– Ryhmä on tarkoitettu aloitteleville pelaajille, joille tärkeintä on hauskanpito padelin parissa.

Sekapelit
– Ryhmä on tarkoitettu sekaparipeleistä (mies & nainen) kiinnostuneille pelureille. Voit liittyä ryhmään vaikka vakiparia sekapeleille ei olisikaan vielä löytynyt.

Padel-naiset
– Ryhmä on tarkoitettu naispelaajille. Kesästä saakka pystyssä olleessa ryhmässä on yli 30 jäsentä, ja pelejä sovitaan viikottain! Ryhmässä on monen tasoisia pelureita aloittelijoista kokeneempiin. Tarvittaessa naisille laitetaan pystyyn myös useampia ryhmiä.

12-17 – vuotiaiden ryhmä 
– Ryhmä on tarkoitettu 12-17 – vuotiaille junioripelaajille.

Kokeneet
-Ryhmä on tarkoitettu +50-vuotiaille pelinaisille ja -miehille.