fbpx Tom Leskinen Padel Tampereen valmennuspäälliköksi - Padel Tampere
3.1.2022

Tom Leskinen Padel Tampereen valmennuspäälliköksi

Padel Tampere lähti syksyllä 2021 etsimään riveihinsä uutta valmennuspäällikköä, vastatakseen alati kasvavaan valmennuspalveluiden kysyntään yhä paremmalla palvelulla ja asiantuntemuksella. Tänään meillä on ilo ja kunnia julkaista Tom Leskisen liittyvän huipputiimimme.

Tom Leskinen on ollut pelaajana mukana Padel Tampereen matkassa jo siitä saakka, kun ensimmäinen keskus pystytettiin Linnakallioon. Palo lajiin syttyi nopeasti, ja pelejä kertyykin viikkotasolla runsaasti. Leskinen kommentoikin tuoreita uutisia innostuneena: ”Odotan hyppääväni mukaan iloiseen ja energiseen työporukkaan, jonka tekeminen perustuu tiiviiseen yhteistyöhön. Valmennustiimimme on varmasti Suomen parhaita, ja odotan oppivani valmentajiltamme paljon! Vastavuoroisesti haluan olla tukemassa ja luomassa otollisia olosuhteita valmennustyölle. Padel on sosiaalinen laji, jossa voi koko ajan oppia lisää ja päästä eteenpäin. On upeaa päästä yhdistämään oma intohimoni työksi.”

Leskisen vankka kokemus johtamisesta ja palveluiden kehittämisestä antaa tulevaisuudessa mainion pohjan Padel Tampereelle valmennuspalveluiden luomiselle ja hiomiselle. Työlle on jo lähdetty rakentamaan perustaa yhteistyössä päävalmentaja Eemeli Jokisen kanssa, ja täydellä teholla Tom hyppää hommiin heti maaliskuussa.

Tervetuloa mukaan Tomppa!

Padel Tampereen klubit ovat jälleen auki lauantaista 8.1. alkaen

Tom Leskinen Padel Tampereen valmennuspäälliköksi

Tiedote: Padel Tampere sulkee padelkeskuksensa 7.1.2022 asti aluehallintoviraston 27.12. tarkentamalla määräyksellä – sulkemistoimiin aletaan jo maanantai-iltana

The Padel School -padelkoulustaan tuttu Sandy Farquharson saapuu tammikuussa Tampereelle!

Valmennuspäällikkö, valmentaja, markkinointikoordinaattori/sisällöntuottaja, kahvilatyöntekijä/asiakaspalvelija – hae meille töihin!

Vastaa asiakastyytyväisyyskyselyymme ja osallistut 100 euron pelisaldon arvontaan – kiitos kun kehität kanssamme!

Uusia pelikavereita, enemmän padelia? Liity mukaan peliryhmiimme!

Tapahtumat 20.11.-20.12.

Hyvässä porukassa ja laadukkaassa valmennuksessa peli uudelle tasolle vuonna 2022? Ilmoittautuminen valmennusryhmiin on nyt auki!

Jacobo Blanco & Manuel Fernandez sparraavat perjantaina World Padel Tourille, ja tarjoavat samalla erinomaista valmennusta, ’Beat a Pro’ -haasteen sekä maailmanluokan näytösmatsin!

Padel Tampere kokoontuu historiansa ensimmäiseen Seuragaalaan lauantaina 4.12. – tsekkaa ohjelma ja varmista paikkasi upeassa illassa!

Tiedote: Padel Tampere osaksi LeDap:ia, Euroopan johtavaa padel-toimijaa

Mixty-kisojen paluu ja lukuisia muita hauskoja tapahtumia – tsekkaa uutisesta mitä, missä & milloin!

Lokakuussa tapahtuu!

Padel-Point shopissa erinomaisia tarjouksia 1.-3.10. – tule tutustumaan Suomen kattavimman valikoiman padel-välinekauppaan