fbpx The Padel School -padelkoulustaan tuttu Sandy Farquharson saapuu tammikuussa Tampereelle! - Padel Tampere
10.12.2021

The Padel School -padelkoulustaan tuttu Sandy Farquharson saapuu tammikuussa Tampereelle!

Maailmankuulun videovalmennuskoulun The Padel Schoolin perustaja Sandy Farquharson saapuu tammikuussa Tampereelle ja Pirkkalaan! Monelle padelin ystäville YouTube-videoistaan tuttu Farquharson tarjoaa uniikkien valmennustuntien lisäksi koulutusta Padel Tampere -valmentajille ja kuvaa myös materiaalia The Padel School -videoille. Lue alta Sandyn sekä Padel Tampereen kehityspäällikön Kaarle Wirran kommentit ja ilmoittaudu Padel Fam -sovelluksessa mukaan maailmanluokan oppiin! Päivitys 7.1.2022: Sandyn vierailu on jouduttu siirtämään maaliskuulle.

Ohjelma

Torstai 13.1. 

  • Klo 13.00-17.00, Sandy from The Padel School -valmennustunnit *
  • Klo 17.00-18.00, Sandy vierailee juniorien treeneissä Linnakalliossa

Perjantai 14.1. 

  • Klo 13.00-14.30 The Padel School X Padel Tampere -klinikat (Pro) **
  • Klo 14.30-16.00 The Padel School X Padel Tampere -klinikat (Harraste) **
  • Klo 16.00-17.30 The Padel School X Padel Tampere -klinikat (Aktiivi) **

Lauantai 15.1.

  • Klo 10.00-16.00, Sandy from The Padel School -valmennustunnit *
  • Klo 16.00-, Muuta ohjelmaa

* Sandy from The Padel School -valmennustunneilla saat ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä maailmankuulun valmentajan oppiin. Voit varata tunnin itsellesi tai 1-4 hengen porukalla. Tunti koostuu 50 minuutin treenistä ja 10 min palautekeskustelusta. Paikkoja on tarjolla erittäin rajoitetusti, joten ilmoittaudu heti rohkeasti mukaan! Tunnin valmennuksen hinta on 128 euroa ja se jaetaan tasan osanottajien kesken. Huom! Harjoitushetkistä saatetaan kuvata materiaalia myös The Padel School -videoille.

** The Padel School X Padel Tampere klinikalla Sandy toimii treenien päävalmentajana ja Padel Tampereen valmentajat kenttävalmentajina. Luvassa on intensiivinen, paljon toistoja, tekniikkaa ja taktiikkaa sisältävä treenihetki. Harjoitus päättyy yhteiseen palautekeskusteluun.
90 min valmennus maksaa Padel Tampereen jäsenille 33 euroa (muille 40 €) ja se sisältää maailmanluokan valmennuksen lisäksi myös kenttäkulut sekä mahdollisen vuokramailan. Huom! Harjoitushetkistä saatetaan kuvata materiaalia myös The Padel School -videoille.

Ilmoittautuminen: Padel Fam -sovellus (padelfam.app)

Kommentit: Sandy Farquharson, The Padel School

Hi guys, Sandy here, I am really looking forward to coming to Tampere in January and working with the players and coaches at the club!

Sandy Farquharson, The Padel School

Kommentit: Kaarle Wirta, Padel Tampere

Hyvät ystävät – valmennusunelmanne toteutuvat tammikuussa!

Kuluneen syksyn aikana on ollut suuri ilo olla päivittäin Padel Tampereen klubeilla ja aistia tunnelmia ja fiiliksiä. On ollut hienoa todistaa monien pelaajien ensimmäisiä askeleita padelvalmennusten merkeissä, ja seurata kokeneiden pelaajien hurjaa kehitystä treeneissä. Valmennuksien ja harjoittelun tulokset ovat näkyneet myös esimerkiksi viikkokisoissamme, King of the Courteilla, Americanoilla ja Gatorade Liigassa.

Osa pelaajista haluaa oppia oppimisen riemusta, kun taas toisille tavoitteena on oman tasonsa kansallinen tai tulevaisuudessa jopa kansainvälinen kärki. Yhtä kaikki, meille on tärkeää, että pystymme jatkuvasti kehittämään valmentajiamme osaamista ja sitä kautta pelaajien kehittymistä. Tähän kaikkeen haluamme myös tulevana vuonna panostaa.

Erityisesti edellä mainituista syistä meillä on erittäin suuri kunnia aloittaa yhteistyö Sandy Farquharsonin kanssa. Sandyn maailmankuulu padelvalmennusyritys The Padel School on varmasti monille tuttu hänen Youtube-kanavansa kautta (https://www.youtube.com/c/ThePadelSchool). The Padel School on yritys, jonka tehtävänä on viedä lajia eteenpäin vahvasti valmennus edellä. The Padel School tarjoaa kattavan kokonaisuuden valmennukseen liittyvää osaamista aina pienten yksityiskohtien hiomisesta pelitaktiikoiden opetteluun saakka. Sandyn kipparoima yritys tuo meille aimo annoksen kansainvälistä huippukokemusta!

Sandy saapuu Tampereelle 12.–16. tammikuuta, ja tulee tarjoamaan koulutusta myös valmentajillemme – Sandy ja valmentajat viettävät aamut yhdessä koulutuksen parissa, ja iltapäivällä opit laitetaan kentällä käytäntöön Padel Tampereen pelaajien kanssa. Haluamme tarjota pelaajille ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä valmennukseen todellisissa huippuolosuhteissa, ja nyt siihen on hieno mahdollisuus! 

Merkkaa päivät kalenteriin, tule vastaanottamaan Sandy eläväiseen ja innokkaaseen padelyhteisöömme ja varmista, ettet jää paitsi sykähdyttävästä padelkokemuksesta! 

Joulun alle vielä pieni vinkki: täytä oma tai läheisesi kaikkien aikojen joululahjatoive – lahjakortti Padel Tampereen valmennuksiin!

Kaarle Wirta, Kehityspäällikkö, Padel Tampere