fbpx Tasoryhmät uudistettu – Lue lisää valmennuksien muutoksista ja ilmoittaudu mukaan syyskaudelle! - Padel Tampere
29.6.2022

Tasoryhmät uudistettu – Lue lisää valmennuksien muutoksista ja ilmoittaudu mukaan syyskaudelle!

Uudistimme valmennuksien tasoryhmiä ja käytäntöjä sekä avasimme ilmoittautumisen syksyn 2022 alkeis-, jatkokursseille ja valmennusryhmiin. Lue lisää uutisesta ja varmista paikkasi suosittuihin valmennuksiin ajoissa!

Uudet tasoryhmät

Valmennusryhmät ovat jatkossa jaettu useammalle eri tasolle, jotta jokainen pelaaja voisi harjoitella ja kehittyä itselle sopivalla tasolla. Harrasteryhmä on jatkossa jaettu kahteen eri ryhmään; Harraste 1 & Harraste 2. Aktiiviryhmä jaettiin myöskin eri tasoihin ja nimi vaihtui aktiivista kokeneisiin. Lisäksi ryhmien kuvauksia on päivitetty, jotta jokaisen pelaajan olisi mahdollisimman helppo löytää juuri itselleen sopiva ryhmä!

”Olemme kuunnelleet palautetta valmennuksista ja uudistaneet tasoryhmiä jolla varmistetaan laadukkaampia ja mielekkäämpiä harjoitteita kaikille valmennuksiin osallistujille. Syksyllä tullaan tarjoamaaan laaja kirjo valmennuksia aina alkeiskursseista kilpavalmennuksiin, klinikkoja ja erityisvalmennuksia unohtamatta, joita tullaan näkemään niin vierailevien tähtien kuin Padel Tampereen vahvan valmennustiimin toimesta.”

– Tom Leskinen, valmennuspäällikkö

Tutustu uusiin tasoryhmiin täältä.

Jatkuvien ryhmien uudet käytännöt

Valmennusryhmät ovat jatkossa jatkuvia, ilmoittautumalla varaat paikan itsellesi syksyksi sekä tulevaksi kevääksi. Syyskauden harjoitukset järjestetään 8.8.-16.12. ja kevätkauden harjoitukset 9.1.-16.6.2023. Harjoitusryhmään sitoudutaan lähtökohtaisesti koko sisäkaudeksi 2022-2023, pelaajalla on kuitenkin mahdollisuus irtisanoa oma paikka valmennusryhmässä yhden kuukauden irtisanomisajalla. 

Valmennukset laskutetaan kahden kuukauden jaksoissa ja valmennuksia voi jatkossakin maksaa liikuntaeduilla. Jos et pääse yksittäiselle harjoituskerralle, voit järjestää tilallesi sijaisen, joka korvaa kyseisen harjoituskerran sinulle. Syys- ja kevätkaudella järjestetään myös erilliset korvauskerrat mahdollisille välistä jääneille harjoituksille. Korvauskerroista ei laskuteta erikseen.

HUOM! Alkeis- ja jatkokurssit ovat jatkossakin 10 kerran kursseja. Muutokset koskevat siis vain tasoryhmiä

Ilmoittautuminen syyskauden valmennuksiin avattu

Varaa paikkasi tulevan kauden valmennuksista! Valmennuksia avattu runsaasti niin alkeis- ja jatkokursseille kuin kaikkiin tasoryhmiin. Katso kaikki valmennukset alta.