fbpx Tamperelaiskolmikolta vahvoja otteita padelin EM-kisoissa - Padel Tampere
8.11.2019

Tamperelaiskolmikolta vahvoja otteita padelin EM-kisoissa

Padel Tampereen Henrik Sillanpää, Suheil Lizana & Ella Leivo edustavat tällä viikolla Suomea padelin EM-kisoissa Lissabonissa. Tamperelaiskolmikko on esittänyt läpi kisojen ilahduttavan mainioita otteita. 

Kisat avanneessa parikilpailussa Ella Leivon & Suheil Lizanan arpaonni ei ollut parhaasta päästä, ja ensimmäisen kierroksen ottelu päättyikin kovien portugalilaisten eduksi lukemin 6-2, 6-1. Tämän jälkeen tamperelaisten tahti on ollut hurja, sillä joukkuekilpailussa Ella & Su ovat voittaneet tähän saakka jokaisen ottelunsa:

6-2, 6-3 vs. Puola
6-2, 6-3 vs. Tanska
6-4, 0-1 rtd vs. Ruotsi

Etenkin ottelua ja avauserän viemistä Ruotsia vastaan voi pitää upeana voimannäyttönä! Harmillista kyllä, hieno matsi päättyi ruotsalaispelaajan loukkaantumiseen.

Myös Henrik Sillanpää on onnistunut kisoissa mainiosti turkulaisen parinsa Olli Marjamäen kanssa. Parikilpailun ensimmäisellä kierroksella tanskalainen pari kaatui lukemin 2-6, 6-1, 6-1 mutta toisessa ottelussa lajin mahtimaan Portugalin taso oli liikaa ja ottelu päättyi tappioon 0-6, 1-6. Joukkuekilpailussa rekordina on:

6-1, 6-3 voitto vs. Norja
6-1, 6-0 voitto vs. Sveitsi
1-6, 1-6 tappio vs. Portugali

Tamperelaiset on siis Lissabonissa pysäyttänyt ainoastaan isäntämaa, jonka rosteri vilisee kokemusta World Padel Tourilta.

Upeaa duunia Ella, Su & Henkka!