fbpx Syksy tuo mukanaan kutkuttavia uudistuksia - Padel Tampere
7.8.2019

Syksy tuo mukanaan kutkuttavia uudistuksia

125 päivää sitten meillä oli kaksi padelkenttää, kun nyt pelit pyörivät 11 kentällä. Vauhti on ollut viime kuukausina melko huima – uusien pelipaikkojen rakennusprojektit ovat vieneet paljon ajatuksia ja työtunteja. Välillä kovassa vauhdissa on vaikea pysähtyä havainnoimaan aikaansaannoksia. Vasta ihan viime päivinä Linnakallio–Messukylä–Eteläpuisto-akselia seilatessa on havahtunut iloitsemaan kaikesta mitä 125 päivää ovat jo ehtineet tuoda tullessaan.

Nyt kun kenttäprojektit ovat tämän vuoden osalta ohi, on aika suunnitella ja kehittää toimintaamme yhä kokonaisvaltaisemmin. Aiomme enenevissä määrin panostaa sekä pieniin yksityiskohtiin että suurempiin kokonaisuuksiin. Tavoitteemme on tarjota entistä ensiluokkaisempi ja monipuolisempi liikuntakokemus yhteisömme jäsenille vauvasta vaariin.

Syksy tuo tullessaan paljon uutta. Olemme viime viikkojen aikana panostaneet erityisesti neljään toimintamme keskeiseen osa-alueeseen: juniorityöhön, uuteen sarjajärjestelmään, kotisivujen uudistamiseen sekä valmennustoiminnan kehittämiseen. Junioritoiminta käynnistyy jo aiemmin uutisoidusti elokuun lopulla (https://padeltampere.fi/junioritoiminta-palaa-kesatauolta-elokuun-lopulla/), uudistunut sarjajärjestelmä syyskuussa ja lähiviikkoina tulemme myös parantamaan kotisivujemme käyttökokemusta. Suurin uudistus koskee kuitenkin valmennusrintamaa. Hurjaa vauhtia kasvavien harrastajamäärien myötä kysyntä valmennusosaamiselle on kasvanut merkittävästi. Kun saamme viimeisetkin käytännön asiat hoidettua, aiomme heti alkusyksystä palkata nykyisten valmentajiemme rinnalle klubeillemme oman valmentajan Espanjasta. Erillisten valmennustapahtumien ja yksityistuntien lisäksi tulemme tarjoamaan mahdollisuuden myös säännölliseen harjoitteluun valmennusryhmissä.

Valmennustoiminnan uudistusten lisäksi olemme hyvin innoissamme muun muassa uudistuvasta sarjajärjestelmästä sekä elokuun aikana lanseerattavista Padel Tampere -tuotteista. Näistä lisää tuota pikaa!

Kuvaaja: Marko Kujala