fbpx Harrastepadel - Padel Tampere

Harrastepadel

Harrasteryhmässä juniori voi valita yhden tai kaksi harjoituskertaa viikossa. Ryhmässä harjoitellaan mailan käsittelytaitoja sekä opetellaan padelin peruslyönnit. Harrastepadelissa tavoitteena on synnyttää innostus padeliin erilaisten harjoitteiden ja pelien avulla. Aiempaa kokemusta padelista ei tarvita. Kauden aikana käymme alkeiskurssin teemat läpi junioreiden taso huomioiden.

Viikon toinen harjoituskerta sunnuntaina on pelikerta.  Pelikerralla keskitytään pelitaitojen kehittämiseen valmentajan ohjauksella. Harrasteryhmän junioreilla on mahdollisuus osallistua kansallisiin kisoihin. 

Ryhmät muodostetaan iän ja myös pelitaitojen mukaan. Pelitaitojen kehittyessä ryhmiin voi tulla muutoksia kauden aikana. Mukaan harjoituksiin tarvitaan sisäkengät ja juomapullo. Valmennuksesta vastaavat Padel Tampereen koulutetut valmentajat ja ohjaajat.

Harrasteryhmän junioreilla on mahdollisuus osallistua kansallisiin kisoihin. Peli-innostuksen  kasvaessa on harrasteryhmästä mahdollisuus siirtyä kilparyhmään jossa harjoituskertoja on 3-4 krt/ viikossa. 

Harrasteryhmien kausi 2021-2022
-syyskausi 30.8.-19.12.2021
-kevätkausi 10.1.-5.6.2022
-Juniori siirtyy automaattisesti syyskaudelta kevätkaudelle
-Harjoituksia ei ole syys- ja talvilomalla, pääsiäisenä ja vappuna

Harjoitusajat:
keskiviikkoisin klo 17-19
torstaisin klo 17-19
sunnuntaisin klo 10-13 Messukylässä (pelikerta)

Hinta:
Syyskausi (1 krt viikossa)180 €
Syyskausi (2 krt viikossa) 320€

Kevätkausi (1 krt viikossa) 225€
Kevätkausi ( 2 krt viikossa) 400€

Hinta sisältää Padel Tampere ry:n jäsenyyden, valmennuksen, mahdollisuuden osallistua seuran tapahtumiin ja kilpailuihin sekä tarvittaessa lainamailan.

Ilmoittautuaksesi Harrastepadeliin, klikkaa ilmoittautumissivulle tästä!

Yhteydenotot