fbpx Haluatko löytää uusia pelikavereita - Padel Tampere

Haluatko löytää uusia pelikavereita

Ylläpidämme eritasoisille pelaajille suunnattuja peliryhmiä WhatsAppissa! Peliryhmissä etsitään ja löydetään uusia pelikavereita ja sovitaan pelejä vanhojen tuttujen kanssa. Ilmoittaudu mukaan haluamaasi ryhmään/ryhmiin alla olevien painikkeiden kautta. Huomioithan, että myös Padel Fam -appin ’Etsi peliseuraa’ -toiminnon kautta sovitaan pelejä päivittäin.

HUOM! Kokeneet- ja Pro-tasojen ryhmiin ilmoittaudutaan sivun alareunasta löytyvän lomakkeen kautta voidaksemme varmistaa oikean tason.

Tasoryhmät / Yleinen

Tutustuthan oheisiin tasoryhmä-luokituksiin huolellisesti ennen liittymistäsi ryhmiin. Peliryhmätoiminnan toimivuuden kannalta on tärkeää, että ryhmät pysyvät tasoltaan tasaisina ja pelien sopiminen on täten mielekästä. Ryhmävalinnat eivät ole missään tapauksessa sitovia, vaan kehityksen myötä ryhmien välillä pääsee liikkumaan nopeastikin.

Keltanokat | I

Keltanokkien ryhmä on tarkoitettu aivan ensimmäisiä kosketuksia lajiin ottaville pelureille. Ryhmässä tiedotetaan myös ensikertalaisille suunnatuista tapahtumista.

Aloittelijat | II

Aloittelijoiden ryhmä on tarkoitettu jo hieman padelista kokemusta omaaville pelaajille, jotka ovat kehityskaarellaan vielä alkutaipaleella. Ryhmässä tiedotetaan myös alkeistason pelaajille suunnatuista tapahtumista.

Harrastelijat | III

Harrastetason ryhmä on tarkoitettu säännöllisesti padelia harrastaville pelaajille. Ryhmän jäseniltä odotetaan lajin perustaktiikoiden ja -tekniikoiden hallitsemista sekä tietenkin pilkettä silmäkulmassa!

Aktiivi | IV

Aktiivitason ryhmä on tarkoitettu aktiivisesti padelia harrastaville pelaajille, jotka kykenevät pelaamaan tasaväkisesti miesten D-tason turnauksissa Tampereella.

Kokeneet | V

Kokeneiden pelaajien ryhmä on tarkoitettu nimensä mukaisesti kokeneille padel-pelaajille, jotka pystyvät kilpailemaan tasaväkisesti miesten C-B -tason osakilpailuissa Tampereen alueella. Ryhmän jäseneksi haetaan kilpailumenestyksen tai muiden näyttöjen perusteella ja lopulliset pelaajavalinnat suorittaa Padel Tampereen henkilökunta. Tällä toimintamallilla pyritään varmistamaan peliryhmien toimivuus.

Pro | VI

Pro-tason ryhmä on tarkoitettu Tampereen alueen huippupelaajille, jotka pystyvät menestymään B-tason kilpailuissa, ja kilpailemaan vähintään tasaväkisesti A-tason kilpailuissa Tampereen alueella. Ryhmän jäseneksi haetaan kilpailumenestyksen tai muiden näyttöjen perusteella ja lopulliset pelaajavalinnat suorittaa Padel Tampereen henkilökunta. Tällä toimintamallilla pyritään varmistamaan peliryhmien toimivuus.

Supertähti | VII

Miesten edustusjoukkue.

Tasoryhmät / Naiset

Tutustuthan oheisiin tasoryhmä-luokituksiin huolellisesti ennen ilmoittautumislomakkeen täyttämistä. Peliryhmätoiminnan toimivuuden kannalta on tärkeää, että ryhmät pysyvät tasoltaan tasaisina ja pelien sopiminen on täten mielekästä. Huomioithan myös, että ryhmävalinnat eivät ole missään tapauksessa sitovia, vaan kehityksen myötä ryhmien välillä pääsee liikkumaan nopeastikin.

Aloittelija | I

Aloittelijoiden ryhmä on tarkoitettu ensikosketuksia lajiin ottaville ja jo hieman padelista kokemusta omaaville naispelaajille, jotka ovat kehityskaarellaan vielä alkutaipaleella. Ryhmässä tiedotetaan myös alkeistason pelaajille suunnatuista tapahtumista.

Harraste | II

Harrastetason ryhmä on tarkoitettu säännöllisesti padelia harrastaville naispelaajille. Ryhmän jäseniltä odotetaan lajin perustaktiikoiden ja -tekniikoiden hallitsemista sekä tietenkin pilkettä silmäkulmassa! Harraste-ryhmän pelaajat kykenevät kilpailemaan tasaväkisesti naisten D-tason turnauksissa Tampereen alueella.

Aktiivi | III

Aktiivitason ryhmä on tarkoitettu aktiivisesti padelia harrastaville naispelaajille, jotka kykenevät kilpailemaan tasaväkisesti vähintään naisten C-tason turnauksissa Tampereen alueella.

Pro | IIII

Pro-tason ryhmä on tarkoitettu Tampereen alueen huippu-naispelaajille, jotka pystyvät menestymään naisten B-tason kilpailuissa Tampereen alueella. Ryhmän jäseneksi haetaan kilpailumenestyksen tai muiden näyttöjen perusteella ja lopulliset pelaajavalinnat suorittaa Padel Tampereen henkilökunta. Tällä toimintamallilla pyritään varmistamaan peliryhmien toimivuus.

Supertähti | V

Naisten edustusjoukkue.

Tasoryhmät / Mixty

Tutustuthan oheisiin tasoryhmä-luokituksiin huolellisesti ennen ilmoittautumislomakkeen täyttämistä. Peliryhmätoiminnan toimivuuden kannalta on tärkeää, että ryhmät pysyvät tasoltaan tasaisina ja pelien sopiminen on täten mielekästä. Huomioithan myös, että ryhmävalinnat eivät ole missään tapauksessa sitovia, vaan kehityksen myötä ryhmien välillä pääsee liikkumaan nopeastikin.

Harraste | I

Harrastetason ryhmä on tarkoitettu pelaajille, jotka etsivät hyvän fiiliksen mixty-pelejä, ilman suurempaa kilpailullista tavoitetta. Ryhmän jäseniltä odotetaan lajin perustaktiikoiden ja -tekniikoiden hallitsemista sekä tietenkin pilkettä silmäkulmassa!

Aktiivi | II

Aktiivitason ryhmä on tarkoitettu aktiivisesti padelia harrastaville mixty-pelaajille, jotka taitavat lajin perustaktiikat ja -tekniikat ja haluavat etsiä kehitystä sekä myös kilpailullisia matseja.

Pro | III

Pro-tason ryhmä on tarkoitettu Tampereen alueen mixty-pelaajille, jotka pystyvät menestymään kilpatason peleissä Tampereen alueella. Ryhmän jäseneksi haetaan kilpailumenestyksen tai muiden näyttöjen perusteella ja lopulliset pelaajavalinnat suorittaa Padel Tampereen henkilökunta. Tällä toimintamallilla pyritään varmistamaan peliryhmien toimivuus.

Tasoryhmät / Juniorit

Yleinen ryhmä 13-18-v

Yleinen ryhmä on tarkoitettu 13-18-vuotiaille nuorille pelureille. Juniorit jaetaan myöhemmässä vaiheessa myös tasoryhmiin.

Tasoryhmät / Seniorit

Senioreiden peliryhmät on tarkoitettu vähintään 55-vuotiaille pelureille. Harrastetason ryhmä on tarkoitettu säännöllisesti padelia harrastaville pelaajille. Ryhmän jäseniltä odotetaan lajin perustaktiikoiden ja -tekniikoiden hallitsemista sekä tietenkin pilkettä silmäkulmassa!

Tasoryhmät / Opiskelijat

Ryhmä on tarkoitettu Pirkanmaan alueen opiskelijoille. Opiskelijat voivat sopia opiskelijahintaisia pelejä erilaisiin opiskelijoille tarkoitettuihin tapahtumiin. Huom! Opiskelijaryhmään liittyäksesi sekä opiskelijahintaisiin tapahtumiin osallistuaksesi sinulla tulee olla voimassa oleva opiskelijakortti.

Ilmoittautuminen peliryhmiin

Nimi(Pakollinen)
Huom! Naisten, mixtyn ja yleiseen Pro-tason ryhmään, sekä kokeneiden pelaajien (taso 5) ryhmään pääseminen vaatii hyväksynnän Padel Tampereen henkilökunnalta.

Yhteystiedot / peliryhmätoiminta

Olli Mettänen

olli@padeltampere.fi

0505520577