fbpx Padelhuuma yltyy - lue heinäkuun uutiskatsaus! - Padel Tampere
18.7.2019

Padelhuuma yltyy – lue heinäkuun uutiskatsaus!

Aurinko paistaa, padelhuuma yltyy ja vaikka mitä uusia juttuja on nurkan takana! Tässä hieman katsausta menneeseen, nykyhetkeen ja tulevaan.

Vantaan SM-kisoista tuliaisina kaksi suomenmestaruutta ja kaksi pronssia!

Toissa viikonlopun SM-kisat Vantaalla olivat seurallemme suurmenestys. Suheil Lizana voitti parinsa Kati Rannan kanssa naisten A-sarjan suomenmestaruuden, ja Ville Tuomi toisti tempun miesten A-sarjassa parinsa Max Sjövallin kanssa. Kun vielä Ella Leivo & Saana Saarteinen toivat pronssiset mitalit Tampereelle, voidaan SM-kisaviikonloppua pitää erittäin tamperelaisittain onnistuneena. Padel sai myös lajina hienoa näkyvyyttä kun finaalipelit näytettiin suorana Yle Areenassa ja vielä lauantai-iltana koosteena TV2:lla. Su ja Ville esiintyivät tv-kameroiden edessä erittäin vakuuttavasti.

Padel Tampere onnittelee ylpeänä tuoreita mitalisteja!

Ulkokentät

Sekä Messukylän että Eteläpuiston ulkokentät ovat olleet pelivalmiita jo hetken aikaa, ja vuoroja pääsee varaamaan tuttuun tapaan varauskalenterimme kautta. Myös kenttien ympärysalueet ovat vähitellen valmistumassa, ja molemmat ulkopelipaikat tulevat palvelemaan tarkoitustaan mainiosti. Eteläpuistossa meillä ei lähtökohtaisesti ole henkilökuntaa paikalla, mutta kaikki tarvittava vuokravälineistä palloihin on tuttuun tapaan tarjolla. Messukylään valmistuu tämän viikon aikana lavakalusteista itse rakentamamme anniskeluterassi-kokonaisuus, jonne voimme teidät ylpeydellä toivottaa tervetulleeksi viettämään kesäpäiviä vaikka vähän pidemmäksikin aikaa. Tulemme loppukesän aikana järjestämään kaikissa kolmessa pelipaikassamme (Linnakallio, Eteläpuisto, Messukylä) tapahtumia, painottaen niitä kuitenkin Messukylän mm. seitsemällä kentällä ja delillä varustetulle keskukselle. Yhtenä esimerkkinä loppukesän tapahtumatarjonnasta on maanantaisin järjestettävä grilli-ilta, jossa tarjoamme yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa herkullista makkaraa ja maukkaita kastikkeita ilmaiseksi. Grill & Padel -konseptin yhteistyökumppaneita ovat makkarat tarjoava Tampereen Lihajaloste sekä kastikkeista vastaava Poppamies. Grilli laulaa siis loppukesän vähintäänkin maanantaisin delin aukioloaikoina (klo 16.30-21.00), tervetuloa!

Vakivuorot sisäkentille

Viimeisten viikkojen aikana on ollut hieno seurata läheltä kuinka padelbuumin seuraava aalto on iskenyt vahvasti Tampereelle. Kymmeniä uusia harrastajia löytää viikoittain tiensä lajin pariin, ja valmiiksi mukana toiminnassa olevat innostuvat entistä palavammin. Vakivuorot ovat tällä hetkellä hyvin kysyttyjä ja meillä on valitettavasti jo nyt muutamia sellaisia ajankohtia arki-iltoina, joihin emme saa järjestettyä tilaa uusille vakivuorolaisille. Viikonlopulle tilaa on ainakin toistaiseksi vielä paremmin mutta mikäli arki-illan vakivuoro kiinnostaa, suosittelemme olemaan yhteydessä piakkoin ja etsitään juuri teille sopiva vakivuoroaika! Yhteydenotot, varaukset ja tiedustelut: eetu@padeltampere.fi & 0440313340.

Hinnasto / vakivuorot

Linnakallio

ma-su klo 6-23 = 30 €/tunti

ma-pe klo 6-15 = 20 €/tunti

Messukylä

ma-su klo 6-23 = 34 €/tunti

ma-pe klo 6-15 = 24 €/tunti

Otamme vastaan ilmoittautumisia uuteen, syksyllä alkavaan sarjamuotoiseen kilpailuun

Aloitamme syksyllä pareittain pelattavan sarjamuotoisen kilpailun. Kahden kuukauden jaksoissa etenevä sarja tulee tarjoamaan tiukkaa kilpailua pilke silmäkulmassa, tasaisia pelejä ja hyviä palkintoja. Pelejä sarjassa tulee kolme tai neljä jokaista kahden kuukauden jaksoa kohden. Pelivuoromaksua lukuunottamatta sarjassa ei ole osallistumismaksua.

Uusi sarja pyöräytetään käyntiin syyskuussa Padel Tampere Tourin jäädessä ”talvitauolle”. Uutisoimme käytännöistä lisää tulevien viikkojen aikana.

Otamme vastaan ilmoittautumisia sarjaan tuttuun osoitteeseen info@padeltampere.fi  Mainitse viestissäsi oma ja parisi nimi, teidän molempien sähköpostiosoitteet ja puhelinnumerot sekä muutama sana pelitaustastanne.

Finnish Padel Tour ensimmäistä kertaa Tampereella

Lue lisää syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna Messukylässä järjestettävästä Ipadel Openista:

https://padeltampere.fi/ipadel-open/

Junioritoiminta starttaa jälleen elokuussa

Tiedotamme lähiaikoina lisää muutaman viikon päästä alkavasta junioritoiminnastamme.