fbpx Padel Tampere Open - Tampereen avoimet mestaruuskisat 2018 - Padel Tampere
10.9.2018

Padel Tampere Open – Tampereen avoimet mestaruuskisat 2018

Padel Tampere järjestää Tampereen avoimet mestaruuskisat 19. – 20.10. Padel Tampere Openissa ratkotaan jatkossa vuosittain Pirkanmaan padelmestaruus. Luvassa kaksi päivää tiukkoja matseja ja hyvää tunnelmaa! 😊

Ottelut aloitetaan Pirkkalan Linnakalliossa perjantaina klo 14.00 ja finaali pelataan lauantaina klo 20.30 alkaen. Turnauksessa on kahdeksan sijoitettua paria, jotka aloittavat taipaleensa neljännesvälieristä. Loput 24 paria pelaavat kolmen parin lohkoissa paikasta neljännesvälieriin. Lohkot starttaavat perjantaina klo 14.00 ja ne pelataan yksi kerrallaan läpi. Kunkin lohkon voittaja etenee neljännesvälieriin sijoitettua paria vastaan. Padel Tampere vastaa turnauskaavion muodostamisesta ja ottaa myös oikeudekseen määritellä sijoitetut parit aiempien näyttöjen perusteella.

Turnausmaksu on 20e / pelaaja (kortilla pelien yhteydessä). Jokaiselle sijoittamattomalle joukkueelle taataan vähintään kaksi peliä, sijoitetuille vähintään yksi. Ottelut ratkeavat kahdella erävoitolla niin, että mahdollinen kolmas erä pelataan tie-break ratkaisulla kymmeneen pisteeseen. Välierävaiheesta eteenpäin myös kolmas erä pelataan täysimittaisena.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautumiset sähköpostitse info@padeltampere.fi. Mainitse viestissäsi oma sekä parisi koko nimi ja alustava tieto siitä, pääsettekö pelaamaan joko perjantaina iltapäivällä tai lauantaina klo 8.00 alkaen. Otteluohjelman laatimista helpottaisi huomattavasti, mikäli mahdollisimman monelle parille kävisi vähintäänkin jompikumpi yllä mainituista ajankohdista. Loppujen lopuksi toki vain muutama ottelu tullaan pelaamaan perjantaina alku-iltapäivästä tai varhain lauantaina. Ilmoittautuminen päättyy kun 32 paria on täynnä tai viimeistään 5.10.2018.

Klubin ovet ovat auki koko kisojen ajan, joten pelejä on enemmän kuin toivottua tulla seuraamaan. Kahvio palvelee myös kisojen ajan tarjoten pikkuherkkuja, suolaista ja virvokkeita!

PALKINNOT

1. Sija: 200e lahjakortti Pirkkalan Padel shopiin + kaksi ilmaisvuoroa

2. Sija: 100e lahjakortti Pirkkalan Padel shopiin

3. Sija: Kaksi ilmaisvuoroa

Otteluohjelma ja muut lisätiedot julkaistaan lähiaikoina tällä tapahtumasivulla.

Tervetuloa! 💪