fbpx Padel Tampere Junior Academy starttaa syyskuun lopulla Saska Huttusen johdolla – hae mukaan! - Padel Tampere
19.8.2020

Padel Tampere Junior Academy starttaa syyskuun lopulla Saska Huttusen johdolla – hae mukaan!

Padel Tampereen syyskuun lopulla käynnistettävä Junior Academy on suunnattu 9–12-vuotiaille, omistautuneille ja padeliin suurella intohimolla suhtautuville junioreille. Akatemiaan valitaan ensimmäisessä vaiheessa 3–6 nuorta pelaajaa, jotka harjoittelevat padelia tiiviisti noin 6–8 tuntia viikossa.

Akatemiatoiminnan viikkorytmi tulee koostumaan lajiharjoituksista (yksityis- ja ryhmävalmennukset), teoriasta muun muassa videovalmennuksen kautta, fysiikka- ja ravintovalmennuksesta sekä koulunkäynnin tukemisesta. Akatemiapelaajat myös leireilevät useita kertoja vuodessa, ja tavoittelevat menestystä pitkällä tähtäimellä sekä kansallisissa että kansainvälisissä kilpailuissa. Akatemian kuukausimaksu tulee olemaan noin 220–280 euroa pelaajaa kohden riippuen siitä, millaiseksi toiminnan lopullinen formaatti muotoutuu.

Saska Huttunen juniorivalmennuspäälliköksi

Usean vuoden tennisvalmentajakokemuksen omaava Saska Huttunen hyppää syyskuun alusta alkaen Padel Tampereen juniorivalmennuspäällikön tehtäviin. Huttusen runsas kokemus kilpailevien junioreiden kanssa työskentelystä antaa mainiot lähtökohdat padeljunioritoiminnan kehittämiseen. Kansallisella huipputasolla itsekin padelissa kilpaileva Huttunen on löytänyt lajista itselleen uuden intohimon, ja kommentoi tuoretta pestiään seuraavasti:

”Tämä on hieno mahdollisuus ja koen olevani etuoikeutetussa asemassa päästessäni viemään Tampereen junioritoimintaa eteenpäin.

Padel Tampere Junior Academy tarjoaa poikkeuksellisen hyvät olosuhteet urheilijana kehittymiseen. Hae mukaan ja tuodaan yhdessä padel vielä kirkkaammin kohti suomalaisen urheilukartan huippua!”

Täysipäiväisen juniorivalmennuspäällikön palkkaaminen on seuraava kehitysaskel kohti yhä monipuolisempaa ja tasokkaampaa junioritoimintaa Tampereen alueella. Padel Tampereen tavoitteena on luoda junioripolku, joka tarjoaa hauskan ja laadukkaan harrastusmahdollisuuden kaiken ikäisille ja tasoisille junioreille. Pidämme tärkeänä, että monipuolinen harrastetoiminta saa rinnalleen myös tavoitteellisen ja kilpailullisen väylän padelin harrastamiseen.