fbpx Padel Tampere 1-V - Padel Tampere
4.5.2019

Padel Tampere 1-V

Padel Tampere viettää 1-v synttäreitään lauantaina 25.5.! Luvassa on ilmaisia pelejä, avoimia ovia, synttäritarjouksia, kilpailuja, saunomista, koomikko Arimo Mustonen, illanviettoa ja mega-americanot!

Päivän ohjelma on seuraava:

LINNAKALLIO

 Klo 11-15 Ilmaiset pelit
– klo 11-15 kaikki vuorot jaossa ilmaiseksi. Hyvä mahdollisuus esimerkiksi kutsua ensikertalainen ilmaiseksi peleille. Varaukset osoitteesta info@padeltampere.fi.

MESSUKYLÄ

Klo 11-13 Avoimet ovet / +50v
– Yli 50-vuotiaille miehille ja naisille suunnattu avoimien ovien tapahtuma. Kaikki neljä kenttää ja vuokravälineet ovat vapaassa käytössä, minkä lisäksi tarjolla on myös alkuopastusta ensikertalaisille. Tervetuloa tutustumaan lajiin ja löytämään uusia pelikavereita!

Klo 13-15 Avoimet ovet / Opiskelijat
– Opiskelijoille suunnattu avoimien ovien tapahtuma. Kaikki neljä kenttää ja vuokravälineet ovat vapaassa käytössä, minkä lisäksi tarjolla on myös alkuopastusta ensikertalaisille. Tervetuloa tutustumaan lajiin ja löytämään uusia pelikavereita!
PS. Opiskelijoille paikan päällä Messukylässä 1-v synttäritarjous!

Klo 15-19 Mega-americanot
– Americano on pelimuoto, jossa pelataan isommalla porukalla 32 pisteen miniotteluita niin, että oma pelipari vaihtuu jokaiseen matsiin. Se on todella pidetty pelimuoto ja loistava tapa löytää uutta peliseuraa.

klo 15-17 taso 1-2 (8 pelaajaa)
klo 15-17 taso 2-3 (8 pelaajaa)
klo 17-19 taso 1-2 (8 pelaajaa)
klo 17-19 naiset (8 pelaajaa)

Klo 19-23 Arimo Mustonen Stand-up + illanvietto
– Synttärijuhlat huipentaa intohimoisen padelistin ja maan kovimpiin koomikkoihin lukeutuvan Arimo Mustosen keikalla höystetty illanvietto! Arimo on luvannut jättää mailat ja pallot rauhaan settinsä ajaksi, vaikka pelisuoritukset varmasti istuisivatkin huomaamattomasti osaksi ohjelmaa.  Leikki sikseen, meillä on ilo ja kunnia saada näin hauska mies juhlistamaan ensimmäistä merkkipäiväämme! Sauna on lämpimänä, delin tiski auki, ja jos oikein hyvin käy Leijonat taistelevat illalla finaalipaikasta isolla ruudulla! Padelkentät, pingis ja pöytäcurling ovat luonnollisesti myös vapaassa käytössä.

HINTA
– Avoimet ovet = ilmainen
– Americanot + stand-up + smoothie, limsa tai olut = 35€
(seuran jäsenille 25€)
– Stand-up yksistään = 12€

 ILMOITTAUTUMINEN
Linnakallion ilmaiset pelit varataan sähköpostitse osoitteesta info@padeltampere.fi (ohjeet yllä). Avoimien ovien tapahtumiin ei tarvitse ilmoittautua erikseen mutta toivomme osallistujien klikkaavan tälle tapahtumasivulle ”osallistuvansa”, jotta tiedämme arvioida osanottajamäärää. Ilmoittautumiset americanoille ja liput Arimon keikalle/illanviettoon myöskin osoitteesta info@padeltampere.fi. Americanoille mahtuu siis kahdeksan pelaajaa ryhmää kohden ja illanviettoon 80 ensimmäiseksi lipun lunastanutta.

TERVETULOA!