24.8.2021

Padel-Point Open syyskuun kahtena ensimmäisenä viikonloppuna Pirkkalassa ja Tampereella!

Järjestämme syyskuun kahtena ensimmäisenä viikonloppuna Suomen Padelliiton alaiset kilpailut, 3.-5.9. Finnish Padel Tourin ja 10.-12.9. Kansalliset kilpailut, joissa kilpailuluokkina on Miehet C, Miehet D, Naiset C, Naiset D, Juniorit & Seniorit. Turnauksen pääsponsorina toimii välinekauppa Padel-Point, ja myös palkintopöydälle on satsattu, sillä esimerkiksi sekä miesten että naisten FPT-voittajaparille on luvassa 500 euron palkinto. Turnausotteluita pelataan Linnakallion, Linnainmaan ja Lielahden padelkeskuksilla, mutta vielä tässä vaiheessa on epäselvää, kuinka paljon yleisöä/taustajoukkoja voidaan ottaa lehtereille. Tiedotamme turnausjärjestelyistä lisää lähipäivien aikana. Tervetuloa kisatunnelmaan!

YouTube

Linkki YouTube-liveen päivitetään tähän 3.9. klo 16.30.

Otteluohjelma & tulosseuranta

3.-5.9. Finnish Padel Tour

https://rankedin.com/…/finnish-padel-tour-8-padel-tampere

10.-12.9. Kansalliset kilpailut

https://rankedin.com/…/kansalliset-kilpailut-padel-tampere

Kaaviot

Miehet, karsinta
Miehet, pääsarja
Naiset, pääsarja

Finnish Padel Tour 3.-5.9.2021

Luokat
Miehet, avoin
Naiset, avoin

Sekä miesten että naisten sarjassa pelataan 16 parin pääsarja (la-su) ja karsinta (pe-la). Pääsarjoihin pääsee suoraan 10-12 parasta rankingin omaavaa paria riippuen myönnetyistä villeistä korteista (0-2 kpl/sarja). Karsintaan otetaan kaikki ilmoittautuneet parit. Pääsarjan ensimmäisellä kierroksella hävinneiden kesken pelataan alakaavion mestaruudesta. Karsinnan ensimmäisen pelin hävinneet pelaavat yhden sijoitusottelun. Muita sijoitusotteluita ei pelata.Kaikki ottelut lukuunottamatta alakaaviota ja karsinnan sijoitusotteluita pelataan täyspitkinä peleinä. Kultainen piste on käytössä. Kilpailunjohtajana toimii Juha Hirsimäki.

Aikataulu
Perjantain karsintaottelut alkavat aikaisintaan klo 15. Lauantain pääsarjat käynnistyvät aikaisintaan klo 10.

Arvonta
Arvonta suoritetaan Tampereella 26.8. klo 16. Tarkemmat tiedot arvonnasta ilmoitetaan myöhemmin. Kaaviot ja otteluohjelma julkaistaan viimeistään 27.8. 

Palkinnot
1. sija 500 euroa/pari
2. sija 200 euroa/pari
3. sija 100 euroa/pari

Osallistumismaksu
40 euroa, joka maksetaan ennen ensimmäistä ottelua kassaan.

Lisenssi
Kaikilla kilpailijoilla on oltava Suomen Padelliiton lisenssi ja heidän on kuuluttava Suomen Padelliiton, FEPA:n tai FIP:n alaiseen jäsenseuraan.

Kansalliset kilpailut 10.-12.9.2021

Luokat

Miehet
B, C, D, 45v, 50v, 55v

Naiset
B, C, D, 40v, 50v, 55v

Juniorit
Pojat ja tytöt U12, U14, U16

Jokaiseen luokkaan otetaan kaikki ilmoittautuneet mukaan. Jotta luokka pelataan, vaaditaan vähintään neljä ilmoittautunutta paria. Pelaaja voi osallistua maksimissaan kahteen eri luokkaan. Jokaisessa luokassa pelataan mahdollinen kolmas erä tie-breakina 10 pisteeseen. Kultainen piste on käytössä kaikissa luokissa. Kilpailunjohtajana toimii Juha Hirsimäki.

Aikataulu

 • Miehet C = Pe-Su 
 • Miehet D = Pe-La
 • Miehet 45v = La-Su
 • Miehet 50v = Pe-La
 • Miehet 55v = Pe-La
 • Naiset C = Pe-Su 
 • Naiset D = Pe-La
 • Naiset 40v = La-Su
 • Naiset 50v = Pe-La
 • Naiset 55v = Pe-La
 • Juniorit = La-Su

Perjantaina pelit aloitetaan aikaisintaan klo 16.00 ja lauantaina klo 9.00. Yllä olevat pelipäivät voivat vähentyä (esim. naisten C –> la-su), jos luokat jäävät odotettua pienemmiksi.

Arvonta
Arvonta suoritetaan Tampereella 2.9 klo 16.00. Tarkemmat tiedot arvonnasta ilmoitetaan myöhemmin. Kaaviot ja otteluohjelma julkaistaan viimeistään 3.9. 

Palkinnot
Kaikissa luokissa tuotepalkinnot.

Osallistumismaksu
40 euroa, joka maksetaan ennen ensimmäistä ottelua kassaan.

Lisenssi
Kaikilla kilpailijoilla, paitsi D-luokkaan osallistuvilla on oltava Suomen Padelliiton lisenssi ja heidän on kuuluttava Suomen Padelliiton, FEPA:n tai FIP:n alaiseen jäsenseuraan.

NYT on paras aika aloittaa padel – tutustu syksyn alkeiskurssi-tarjontaan!

Padel-Point Open tarjosi kahtena viikonloppuna yli 160 matsin edestä tiukkoja vääntöjä, onnistumisia ja erinomaista kisafiilistä − tsekkaa uutisesta kuvakooste & sarjojen mestarit

Padel Tampere yhteistyöhön verkkokauppajätti Tennis-Pointin kanssa – Padel-Point on nyt Suomessa ja Pirkkalan Linnakalliossa

Ilmoittautuminen syksyn padelliigoihin päättyy 5.9. − joko olet(te) mukana?

Intersport Koskikeskus uusi Tampere Business Padelin mestaruuden – lue uutisesta kauden 2020-2021 lopullinen marssijärjestys ja ilmoittaudu mukaan uudelle kaudelle!

1.-9. lk. koululaisryhmät pääsevät tutustumaan padeliin ilmaiseksi 1.-10.9. Eteläpuiston kentillä

Padel-Point Open syyskuun kahtena ensimmäisenä viikonloppuna Pirkkalassa ja Tampereella!

Linnakallion uudella padelkeskuksella nähdään lauantaina 7.8. kaikkien aikojen kovatasoisin Suomessa pelattu padelmatsi – näin pääset seuraamaan huippukamppailua!

SENIORIT! – tutustu syksyn alkeiskurssi-tarjontaan ja tule testaamaan padelia viikolla 36.

Padel Tampereen junioritoiminta uudistuu ja valmistautuu tuplaamaan harrastajamäärän kahdessa vuodessa – ilmoittautuminen syksyn junioriryhmiin on nyt auki!

Padel Tampere Tour jatkuu tiivistahtisena heinäkuussa – turnauksia peräti 12:ssa sarjassa

Padel Tampere Tour 2021 – kesän täydeltä kauan kaivattuja kisapelejä!

Touko-kesäkuussa järjestetään suuri määrä Kickstartteja & alkeiskursseja – tutustu tarjontaan ja anna padelin viedä!

Fernandez, Huttunen, Sjövall & Hermans laittoivat pystyyn shown, jollaista Suomessa ei ole ennen nähty – Team Tampere voittoon hurjan jännitysnäytelmän jälkeen!

Manuel Fernandez & Saska Huttunen kohtaavat Mikko Hermansin ja Max Sjövallin lauantai-illan herkkupalassa – katso suora lähetys Padel Tampereen YouTube-kanavalta!