fbpx Kisainfoa! - Padel Tampere
18.3.2019

Kisainfoa!

✰ Naisten Tampereen sisäinen sarja siirretään jälkimmäiselle kisaviikonlopulle, ja sulautetaan osaksi naisten pääsarjaa. Jo ilmoittautuneita pareja on konsultoitu päätöstä tehdessä, ja onneksi tamperelaiset naispelaajat pääsevät paikalle ilahduttavan suurella prosentilla myös 12.-13.4.

✰ Messukylässä tehdään kovaa kyytiä hommia sen eteen, että kaikki on valmista 5.4. kun Tampereen sisäiset sarjat pyörähtävät käyntiin. Todennäköistä on, että kaikki pelit päästään pelaamaan tuliterällä padelklubilla, mutta on myös mahdollisuus, että ensimmäisen kisaviikonlopun matseja pelataan Pirkkalan Linnakalliossa. Informoimme teitä lisää heti kun aikataulut varmistuvat.

✰ Turnaukseen on jo nyt ilmoittautunut upea määrä pelaajia (yhteensä 70 kpl), mutta otamme edelleen ilmoittautumisia vastaan jokaiseen sarjaan. Tässä ohjeet: Ilmoittautumiset sähköpostitse osoitteeseen eetu@padeltampere.fi.

Mainitse viestissäsi:

► Oma ja parisi nimi.

► Sarjatoive sekä lause tai kaksi aiemmasta pelitaustastanne.

► Mahdolliset aikataulutoiveet.

HUOM! Ilmoittautuminen päättyy 29.3.2019.

✰ Lähetämme maaliskuun aikana pelaajille sähköpostitse infoa käytännön järjestelyistä, aikatauluista, otteluohjelmista jne.

✰ Tamperelaisyleisöllä on nyt ensimmäistä kertaa mahdollisuus nähdä miltä padel näyttää Suomen absoluuttisella huipulla. Messukylän laadukkaat puitteet ravintoloineen yhdistettynä Suomen parhaaseen padeliin — eikö siinä ole melko toimiva yhdistelmä! Ennen kaikkea 13.4. toivomme täyttä tupaa, lämmintä tunnelmaa ja hieman kotiinpäin kallellaan olevaa äänekästä tamperelaisyleisöä!