fbpx Kevätturnaus huipentuu viikonlopun pääsarjoihin - Padel Tampere
11.4.2019

Kevätturnaus huipentuu viikonlopun pääsarjoihin

Ensimmäistä kertaa järjestettävä Kevätturnaus korkkasi Messukylän uuden padelkeskuksen kuluneena viikonloppuna. Tampereen sisäiset sarjat pitivät sisällään laadukasta padelia, hienoa kisatunnelmaa ja lukuisia tiukkoja vääntöjä. B-sarjan voittoon ylsi kaksikko Jussi Pohjaranta & Antti Kovero lyötyään finaalissa Olli-Pekka Rajalan ja Miikka Mäntykorven suoraan kahdessa erässä lukemin 7-5, 6-2. A-sarjassa Eero Myllymäki & Matias Nikkilä olivat lopulta ylivoimaisia. Finaalissa kaksikko jätti Roope Saarnion ja Sami Mäkisen hopealle tylyin lukemin 6-1, 6-1.

Miesten A-sarjassa pelattiin maineen ja kunnian lisäksi myös paikoista tulevan viikonlopun pääsarjaan. Paikka seuraavalle viikonlopulle oli tarjolla seitsemälle parille, ja kun voittajapari Myllymäki & Nikkilä on pääsarjassa edustuskelvoton (Aleksi & Eero Myllymäki pelaavat pääsarjassa villillä kortilla), kaikki puolivälieräparit lunastivat paikkansa auringossa.

Miehet A tulokset
1. Myllymäki & Nikkilä
2. Saarnio & Mäkinen
3. Jokinen & Lehtinen
4. Tuomi & Kuisma
5. Maanoja & Ilomäki
6. Koivu & Antila
7. Kettula & Pyykkönen
8. Vauhkala & Ekman

Miehet B tulokset
1. Pohjaranta & Kovero
2. Mäntykorpi & Rajala
3. Uurinmäki & Vähäkuopus
4. Korhonen & Ollikainen

Tulevan viikonlopun asetelmat ovat vähintäänkin herkulliset. Suomen parhaat pelaajat ensi kertaa Tampereella, tamperelaiset haastamassa ja näyttämönä uudenkarhea padelklubi laadukkaine oheispalveluineen. Messukylässä on molempina kisapäivinä avoimet ovet, ja pelien lomassa myös yleisöllä on mahdollisuus päästä testaamaan uusia kenttiä. Olisikin mahtavaa nähdä ratkaisupeleissä tamperelaisyleisöä runsain joukoin lehtereillä! Lämpimästi tervetuloa kisatunnelmaan!

Alla viikonlopun otteluohjelma ja kaavio.