fbpx Katsaus tulevaan - Padel Tampere
17.12.2018

Katsaus tulevaan

Viime viikolla saimme julkaistua erittäin hyviä uutisia. Kuten mainittua, tulevat keskukset antavat meille suuren mahdollisuuden kehittää toimintaamme. Kokosimme alle muutamia visioita eri osa-alueilta, joita pääsemme toteuttamaan alkuvuodesta:

Juniorit

Aloitamme kevätkaudella paljon toivotun säännöllisen junioritoiminnan. Vuoden alku mennään vielä erillisillä Junnupadel-tapahtumilla, mutta maaliskuun alusta alkaen tarjoamme junioreille mahdollisuuden viikoittaiseen harjoitteluun.

Otamme vastaan ilmoittautumisia junioritoimintaan sähköpostitse osoitteeseen eetu@padeltampere.fi. Mainitse viestissäsi seuraavat asiat:

– Oma nimi ja yhteystiedot.

– Juniorin nimi ja ikä.

– Toivomus treenipäivistä ja siitä kuinka monta kertaa viikossa toimintaan olisi kiinnostusta osallistua.

Valmennus

Tulemme monipuolistamaan valmennustoimintaamme ja informoimme siitä lisää alkuvuodesta. Linjauksena kuitenkin tulee olemaan kehittymisen mahdollistaminen jokaisen omista lähtökohdista. Erillisten valmennustapahtumien lisäksi tulemme tarjoamaan jatkossa myös säännöllistä ja viikoittaista valmennusta sekä alkeistasolle, tavoitteelliselle kilpatasolle että kaikelle tältä väliltä.

Turnaukset / Tapahtumat

Uudet kentät avaavat meille myös mielettömän mahdollisuuden tapahtumien ja turnausten osalta. Vuodelle 2019 on suunnitteilla monenlaista tapahtumaa ja näistäkin tiedotamme alkuvuodesta lisää. Paljastettakoon nyt kuitenkin jo sen verran, että alkusyksyn suositut viikkokisat tekevät paluun ja Meijou-liigaa tullaan kehittämään entisestään.

 

Hinnoittelu 1.1.2019 alkaen

 Linnakallio

Ma-pe klo 6-15:

– Irtotunti 24 € / h

– Vakivuoro 20 € / h

– Kymppikortti 200 €

Ma-pe klo 15-23 & viikonloput:

– Irtotunti 32 € / h

– Vakivuoro 30 € / h

– Kymppikortti 300 €

Messukylä

Ma-pe klo 6-15:

– Irtotunti 32 € / h

– Vakivuoro 24­­ € / h

– Kymppikortti 240 €

Ma-pe klo 15-23 & viikonloput:

– Irtotunti 36 € / h

– Vakivuoro 34 € / h

– Kymppikortti 340 €

 

Messukylän vakivuorot alkavat tämänhetkisen aikataulun mukaan pyörimään 1.3.2019 alkaen. Vakivuoroja voi varata tästä päivästä alkaen. Kyselyt ja yhteydenotot info@padeltampere.fi ja 0440313340. HUOM. Meiltä saa 1.3 alkaen varattua myös 1,5 tunnin vuoroja niin Linnakalliossa kuin Messukylässäkin.