fbpx Hyvässä porukassa ja laadukkaassa valmennuksessa peli uudelle tasolle vuonna 2022? Ilmoittautuminen valmennusryhmiin on nyt auki! - Padel Tampere
15.11.2021

Hyvässä porukassa ja laadukkaassa valmennuksessa peli uudelle tasolle vuonna 2022? Ilmoittautuminen valmennusryhmiin on nyt auki!

Haluatko aloittaa padelin viikoittaisen harrastamisen tammikuussa? Ilmoittaudu mukaan valmennusryhmiin täyttämällä alla oleva lomake, ja me kasaamme kevätkauden ryhmät ilmoittautumisten perusteella. Lomake suljetaan torstaina 9.12. ja teemme ilmoittautuneille ehdotuksen kevään valmennusryhmästä 17.12. mennessä. Mikäli ehdotettu ryhmä ei ole sinulle sopiva, voit vielä tässä vaiheessa jättäytyä pois eli nyt suoritettava ilmoittautuminen ei ole sitova. ’Lisätietoja’ -kenttään voit kirjoittaa tarkemmat toiveesi tai ilmoittaa jos teillä on jo valmiiksi neljän hengen porukka, joka haluaisi aloittaa tammikuussa säännöllisen valmennuksen.

Valmentajat

Coaching Staff / Padel Tampere

Ilmoittautuminen valmennustoimintaan / Kevät 2022

Valitse itsellesi sopiva ajankohta?(Pakollinen)
Voit valita monta vaihtoehtoa.
Olen kiinnostunut seuraavasta valmennusryhmästä?(Pakollinen)
Voit valita monta vaihtoehtoa.

Vastaa asiakastyytyväisyyskyselyymme ja osallistut 100 euron pelisaldon arvontaan – kiitos kun kehität kanssamme!

Uusia pelikavereita, enemmän padelia? Liity mukaan peliryhmiimme!

Tapahtumat 20.11.-20.12.

Hyvässä porukassa ja laadukkaassa valmennuksessa peli uudelle tasolle vuonna 2022? Ilmoittautuminen valmennusryhmiin on nyt auki!

Jacobo Blanco & Manuel Fernandez sparraavat perjantaina World Padel Tourille, ja tarjoavat samalla erinomaista valmennusta, ’Beat a Pro’ -haasteen sekä maailmanluokan näytösmatsin!

Padel Tampere kokoontuu historiansa ensimmäiseen Seuragaalaan lauantaina 4.12. – tsekkaa ohjelma ja varmista paikkasi upeassa illassa!

Tiedote: Padel Tampere osaksi LeDap:ia, Euroopan johtavaa padel-toimijaa

Mixty-kisojen paluu ja lukuisia muita hauskoja tapahtumia – tsekkaa uutisesta mitä, missä & milloin!

Lokakuussa tapahtuu!

Padel-Point shopissa erinomaisia tarjouksia 1.-3.10. – tule tutustumaan Suomen kattavimman valikoiman padel-välinekauppaan

Viikkokatsaus 19.9.2021

Padel-Point Open tarjosi kahtena viikonloppuna yli 160 matsin edestä tiukkoja vääntöjä, onnistumisia ja erinomaista kisafiilistä − tsekkaa uutisesta kuvakooste & sarjojen mestarit

Padel Tampere yhteistyöhön verkkokauppajätti Tennis-Pointin kanssa – Padel-Point on nyt Suomessa ja Pirkkalan Linnakalliossa

Ilmoittautuminen syksyn padelliigoihin päättyy 5.9. − joko olet(te) mukana?

Intersport Koskikeskus uusi Tampere Business Padelin mestaruuden – lue uutisesta kauden 2020-2021 lopullinen marssijärjestys ja ilmoittaudu mukaan uudelle kaudelle!