fbpx Eteläpuiston ja Messukylän ulkokentät ovat auki - Padel Tampere
7.5.2020

Eteläpuiston ja Messukylän ulkokentät ovat auki

Sekä Messukylän että Eteläpuiston ulkopadelkentät ovat auki ja varattavissa varausjärjestelmän kautta. 

Hinnaston löydät täältä. Luethan vallitsevat poikkeuskäytännöt ennen varauksen tekemistä: 

Toistaiseksi voimassa olevat erikoistoimintaohjeet/-käytännöt Messukylän ja Linnakallion padelkeskuksilla 

 1. Keskuksillamme tulee pyrkiä välttämään ylimääräistä ihokontaktia, ja siitä syystä vahva suosituksemme on täydellinen kättelykielto.
 2. Desinfioimme kaikki vuokramailamme jokaisen käyttökerran jälkeen. Käytettyäsi vuokramailaa, siirrä se välinepisteeltä löytyvään ”käytetyt mailat” -koriin.
 3. Lämmittelyalueet, lapsiparkit & pöytäcurling-/pingispöydät ovat toistaiseksi poissa käytöstä.
 4. Normaalisti keskuksillamme vapaasti käytettävissä olevat käytetyt padelpallot vedetään sivuun poikkeustilanteen ajaksi. Ensimmäistä kertaa 13.3.2020 jälkeen vuoron varaaville peliporukoille tarjotaan käytettyjen pallojen korvikkeeksi ilmainen pallotuubi. Muille pelivuoroille myymme pallotuubeja toistaiseksi poikkeushintaan 4 €/tuubi (norm. 8 €). Huom! Max. yksi tuubi/pelivuoro.
 5. Tarjoamme desinfiointiainetta sisäänkäyntiemme yhteydessä, vuokravälinepisteillä ja sosiaalitiloissamme. Huolehdithan myös riittävästä käsihygieniasta.
 6. Kehotamme nopeaan ja vain välttämättömään asiointiin sosiaalitiloissa. Kehotamme myös välttämään suihkun käyttöä. Saunatilat ovat poissa käytöstä.
 7. Kahvila-deli on suljettu ja oleskelutilojen kalusteet on siirretty sivuun. Vältäthän tarpeetonta oleskelua ennen ja jälkeen pelihetken.

Toistaiseksi voimassa olevat erikoistoimintaohjeet/-käytännöt Eteläpuiston padelkentillä 

 1. Pelien yhteydessä tulee pyrkiä välttämään ihokontaktia, ja siitä syystä vahva suosituksemme on täydellinen kättelykielto.
 2. Normaalisti vapaassa käytössä olevat käytetyt pelipallot sekä vuokramailat on vedetty sivuun poikkeustilanteen ajaksi. Mailan vuokraus ja pallojen myynti jatkuu poikkeuskäytännöin Messukylän sekä Linnakallion kentillä, mutta Eteläpuistossa peliporukalla tulee olla omat pallot ja mailat mukanaan.
 3. Kenttien välittömässä läheisyydessä on tarjolla käsidesiä. Huolehdithan myös riittävästä käsihygieniasta pelaamaan tullessasi.
 4. Vältäthän tarpeetonta oleskelua ennen ja jälkeen pelihetken.