fbpx Eemeli Jokinen Padel Tampereen riveihin - Padel Tampere
20.4.2020

Eemeli Jokinen Padel Tampereen riveihin

Pidetty ja arvostettu tamperelainen padelvalmentaja Eemeli Jokinen aloittaa syyskuun alussa Padel Tampereen päätoimisena valmentajana ja valmennuspäällikkönä. Laadukkaiden valmennustuntien tarjoamisen lisäksi Jokinen saapuu vahvistamaan ja kehittämään Padel Tampereen valmennustoimintaa yhä monipuolisemmaksi ja ammattimaisemmaksi.

Valmennusosaamisensa lisäksi Eemeli Jokinen tuo seuratyöhön kattavaa lajiosaamista muun muassa kilpailujärjestelyiden sekä junioritoiminnan kehittämisen osalta. Aktiivisena kilpapelaajanakin tunnettu 37-vuotias liikuntatieteiden maisteri on helmikuusta lähtien edustanut Padel Tamperetta myös kilpakentillä sekä Suomen Padelliiton hallituksessa.

Padel Tampereen suosittu espanjalaisvalmentaja Antonio Riquelme on lentänyt vallitsevan tilanteen vuoksi takaisin Espanjaan perheensä luo. Miehen paluuta Tampereelle suunnitellaan tulevaksi syksyksi.

”Mahtavaa päästä yhdistämään voimat Padel Tampereen kanssa! Oma ydinosaamiseni on valmennuksen puolella ja nyt pääsen keskittymään siihen täysipäiväisesti upeissa olosuhteissa ja hyvän porukan ympäröimänä. Toivottavasti valmennuksiini löytävät niin vanhat tutut kuin uudetkin pelurit. Odotan innolla syksyn uusia haasteita. Nähdään kentällä!”

– Eemeli Jokinen, valmennuspäällikkö / Padel Tampere 1.9.2020 alkaen

”Olemme monessa yhteydessä puhuneet siitä, kuinka haluamme tarjota Tampereella maailmanluokan olosuhteet padelin harrastamiselle. Laadukas ja ammattitaitoinen valmennustoiminta on edellytys yksilöiden sekä toiminnan kehittämiselle ja uskon, että nyt solmittu sopimus Eemelin kanssa vie valmennustoimintamme jälleen uudelle tasolle. Lähdimme syksyllä etsimään tiimiimme huippukoutsia, pidettyä persoonaa ja intohimoista laji-ihmistä, ja olenkin nyt enemmän kuin tyytyväinen yhteistyön aloittamisesta Eemelin kanssa.” 

Eetu Rahkola / Padel Tampere

Lähiviikkoina on luvassa lisää uutisia syksyn uutuuksista, pysy kuulolla!