fbpx NED Raspberry Strong Winter Tour – Säännöt - Padel Tampere

NED Raspberry Strong Winter Tour – Säännöt

Kilpailusäännöt

Winter Tourilla jokaisesta osakilpailusta jaetaan rankingpisteitä, joita kerätään paikkakunnan omaan rankingtaulukkoon. Luonnollisesti kilpailijat voivat osallistua myös vain yksittäiseen osakilpailuun ilman sitoutumisvelvoitetta, ja tulla nauttimaan mukavasta kilpailufiiliksestä.  Voit pelata pelejä useammallakin paikkakunnalla mutta pisteet kertyvät paikkakuntakohtaisesti.

Tourin päätteeksieniten rankingpisteitä omalla alueellaan kerännyt pelaaja kustakin kilpailuluokasta nappaa pelikaverinsa kainaloon ja matkaa Jyväskylässä maaliskuussa järjestettävään lopputurnaukseen, jossa jokaisen luokan voittajapari tienaa huiman tuhannen euron pääpalkinnon. Rankingpistetaulukkoja ylläpidetään Padelution-palvelussa.

Winter Tourin osakilpailut pelataan lähtökohtaisesti 8-16 parin suoralla kaaviolla, Golden Point -säännöllä ja niin, että mahdollinen kolmas erä ratkaistaan Super Tie Breakilla. Minimiosallistumismäärä turnauksiin on kolme paria, ja niissä on kahden ottelun takuu kaikille joukkueille.

Ottelut pelataan peräkkäin, lyhyen juomatauon säestämänä, jotta osakilpailuiden kesto pysyy maltillisena. Ottelun jälkeen voittaja merkkaa tuloksen Padelutioniin, josta pelaajat voivat katsoa seuraavan ottelun tiedon. Tarvittaessa henkilökuntamme auttaa tässä. Pelipallot jätetään kentälle. 

Huom! Winter Tourille osallistumiseen ei vaadita aiempaa kilpailutaustaa, kilpailulisenssiä tai seurajäsenyyttä. Peliparia ei tarvitse lyödä lukkoon, vaan on jopa suotavaa vaihtaa paria osakilpailuiden välillä, koska lopputurnaukseen osallistuvien pelaajien täytyy olla osallistunut vähintään yhteen osakilpailuun.

Pelaajat voivat osallistua useamman sarjan osakilpailuihin, mutta finaalitapahtumaan voi aikataulusyistä osallistua vain yhteen sarjaan. Mikäli pelaaja on oman alueensa ykkönen kahdessa tai useammassa sarjassa, täytyy hänen ilmoittaa kilpailujärjestäjälle heti tourin päättyessä mihin sarjaan hän osallistuu finaaliturnauksessa. 

Jokaisen alueen ranking-voittajat saavat paikan lopputurnaukseen, ja voivat valita itselleen peliparin. Mikäli kuitenkin kaksi pelaajaa ovat samoissa pisteissä, ja ovat pelanneet osakilpailut yhdessä, he oletusarvoisesti saavat paikan parina. Mikäli toinen heistä on estynyt, voi tämän pelaajan korvata toisella pelaajalla. Finaaliin valittavan pelaajan täytyy olla pelannut minimissään yksi Winter Tourin osakilpailu missä tahansa sarjassa tai millä tahansa alueella, ja pelaajan pelitason pitää vastata kyseisen sarjan tasoa. 

Siinä tapauksessa, että tasapisteissä olevat pelaajat eivät ole pelanneet turnauksissa yhdessä, ratkaistaan voittajat seuraavasti:  

1. pisteet 
2. turnausvoitot 
3. voitettujen turnausten koko (pelaajien yhteismäärä voitetuissa turnauksissa) 
4. voitettujen ja hävittyjen erien suhdeluku 
5. arpa

Kiertueen lopputurnaus pelataan lähtökohtaisesti normaalina cup-kaaviona. Parit pyritään sijoittamaan lopputurnauskaavioon kansallisen Padelliiton rankingpisteiden perusteella, jotta turnaus pysyisi alusta loppuun saakka mahdollisimman tasaisena ja jännittävänä. 

Palkinnot lopputurnaus:

  1. 1000€ / pari
  2. Tuotepalkinto

Palkinnot osakilpailut:

  1. Tuotepalkinto   

     

NED Raspberry Strong Winter Touria pelataan seuraavilla alueilla:  

Hyvinkää/Riihimäki/Järvenpää 
Iisalmi
Imatra
Joensuu 
Jyväskylä
Kokkola
Kristiinankaupunki/Kauhajoki
Kuopio 
Lahti 
Lappeenranta 
Loimaa 
Oulu 
Pietarsaari/Nykarleby 
Pk-seutu – Itä 
Pk-seutu – Länsi 
Pori 
Raisio 
Seinäjoki 
Tampere – Itä 
Tampere – Länsi 
Vaasa / Laihia

Kilpailunjärjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin yllä mainittuihin sääntöihin.