Tietosuojaseloste

Tämä on Euroopan Unionin yleisen tietosuoja-asetuksen (EU 2016/679) mukainen seloste henkilötietojenkäsittelytoimista, jotka liittyvät Padel Fam -verkkopalveluun.

Rekisterin nimi

Padel Tampere varausjärjestelmän asiakasrekisteri

Rekisterinpitäjä

Padel Tampere Oy, Kirkkomäenkatu 15, 33700 Tampere
Puhelin: 044 031 3340
Sähköposti: info@padeltampere.fi
Y-tunnus: 2908345-2
Rekisterinpitäjän edustaja: Eetu Rahkola

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietoja käsitellään Padel Fam -verkkopalvelun käyttäjärekisterin ylläpitämiseksi ja palveluun kirjautumisen ja käyttämisen mahdollistamiseksi. Henkilötietoja käsitellään lisäksi rekisteröidyn asiakassuhteen perusteella asiakassuhteiden hoitamiseen ja muuhun yhteydenpitoon. Asiakasrekisterin tietoja voidaan käyttää omaan tai yhteistyökumppanin kanssa toteutettavaan markkinointiin, jos asiakas ei ole kieltänyt suoramarkkinointia. Tietoja käytetään myös väärinkäytösten estämiseen ja paremman asiakaspalvelun tarjoamiseen.

Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia käyttäjän itse antamia tietoja käyttäjästä:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Kotiosoite
  • Puhelinnumero
  • Syntymäpäivä
  • Taitotaso

Rekisteri voi sisältää myös seuraavia palvelun käytöstä kerättyjä tietoja

  • Padel-pisteet
  • Ostohistoria, mm. tilatut tuotteet ja palvelut sekä niiden hintatiedot
  • Toimitustiedot, kuten valittu toimitustapa ja toimitusosoite
  • Tuotearvostelut
  • Verkkokaupan käyttö- ja selaustiedot sekä päätelaitteen tunnistetiedot
  • Tuotesuositus- ja muut kohdennettuun sisältöön käytetyt tiedot ja tunnisteet

Tunniste-, yhteys- ja maksutietojen antaminen on pakollista ostaessasi Padel FAM-verkkopalvelun kautta.

Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on seuraavat oikeudet, joiden käyttämistä koskevat pyynnöt tulee tehdä rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää rekisteröityä tarkentamaan pyyntöään kirjallisesti ja varmentamaan rekisteröidyn henkilöllisyyden ennen pyynnön käsittelemistä.

Tarkastusoikeus

Rekisteröity voi tarkistaa tallentamamme henkilötiedot.

Oikeus tietojen oikaisemiseen

Rekisteröity voi pyytää oikaisemaan häntä koskevat virheelliset tai puutteelliset tiedot. 

Vastustamisoikeus

Rekisteröity voi vastustaa henkilötietojen käsittelyä, mikäli kokee, että henkilötietoja on käsitelty lainvastaisesti.

Suoramarkkinointikielto

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojen käyttäminen suoramarkkinointiin.

Poisto-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus pyytää tietojen poistamista, jos tietojen käsittely ei ole tarpeen. Käsittelemme poistopyynnön, jonka jälkeen joko poistamme tiedot tai ilmoitamme perustellun syyn, miksi tietoja ei voida poistaa. Rekisterinpitäjällä voi olla lakisääteinen tai muu oikeus olla poistamatta pyydettyä tietoa.

Rekisteröity voi valittaa päätöksestä tietosuojavaltuutetulle

Rekisteröidyllä on oikeus vaatia, että rajoitamme kiistanalaisten tietojen käsittelyä siksi aikaa, kunnes asia saadaan ratkaistua.

Valitusoikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle kantelu, jos hän kokee, että rikomme henkilötietoja käsitellessämme voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä.

Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Emme myy tai luovuta asiakastietoja ulkopuolisille tahoille.

Henkilötietojasi voidaan luovuttaa alihankkijoillemme siinä määrin, kun ne osallistuvat tässä selosteessa kuvattujen käyttötarkoitusten toteuttamiseen. Henkilörekisterin teknisen ylläpidon toteuttava rekisterinpitäjän yhteistyökumppani voi siirtää henkilötietoja soveltuvan yksityisyyden suojaa koskevan lainsäädännön ja tämän tietosuojaselosteen mukaisesti.

Käsittelyn kesto

Henkilötietoja käsitellään pääsääntöisesti niin kauan, kuin asiakkuus on voimassa. Henkilötiedot voidaan säilyttää myös tätä kauemmin, jos sovellettava lainsäädäntö tai sopimusvelvoitteet kolmansia osapuolia kohtaan edellyttävät pidempää säilytysaikaa.

Henkilötietojen käsittelijät

Rekisterinpitäjä ja tämän työntekijät käsittelevät henkilötietoja. Voimme myös ulkoistaa henkilötietojen käsittelyn osittain kolmannelle osapuolelle siinä määrin, kun ne osallistuvat tässä selosteessa kuvattujen käyttötarkoitusten toteuttamiseen.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Asiakastiedot on tallennettu tietojärjestelmäämme. Rekisterin käyttöoikeus on ainoastaan nimetyillä henkilöillä, jotka tarvitsevat kyseisiä tietoja työtehtäviensä hoitamiseen ja joilla on henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Rekisterin tietoja käsittelevät henkilöt ovat salassapitovelvollisia. Kaikkeen henkilötietojen luovuttamiseen liittyy riskejä eikä mikään tekniikka tai prosessi ole täysin turvallinen. Pyrimme käyttämään asianmukaisia teknisiä ja organisatorisia keinoja henkilötietojen suojaamiseksi.

Tietojen siirto EU:n ulkopuolelle

Henkilötietoja ei siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Tietosuojaselosteen muutokset

Tätä tietosuojaselostetta voidaan päivittää aika ajoin esimerkiksi lainsäädännön muuttuessa. Tämä tietosuojaseloste on viimeksi päivitetty 23.10.2020.