fbpx Mixing Masters - Padel Tampere

Mixing Masters

MIXING MASTERS STARTTAA TAMPEREELLA MAALISKUUN ALUSSA

Mixing Masters rantautuu Tampereella ja tarjoaa kaikille harrastepelaajille ison kattauksen matalan kynnyksen tapahtumia viikoittain. Mixing Mastersissa pelataan perinteisiä kunkkupelejä, pienillä twisteillä!

Mixing Mastersia pelataan maaliskuusta toukokuuhun ja se huipentuu jokaisella paikkakunnalla pelattavaan MM-Finaaliin – Palkintona odottaa jopa kahden kuukauden ilmaiset pelivuorot jokaisen tason mestareille! Mixing Masters -tapahtumiin ilmoittaudutaan aina yksin ja peliparit vaihtelevat koko tapahtuman ajan, joten mukaan on helppo tulla! Sarjatasoja on myös useita, jotta jokaiselle löytyisi oikean tasoiset skabat.

Jokaisen sarjan rankingin voittaja kuittaa itselleen ja peliporukalleen kesälomakuukauden ilmaiset pelit (1 vuoro / viikko kuukauden ajan)! Kesäkuun alussa pelattavan Mixing Masters -finaalin voittajille on luvassa sama palkinto kuin sarjojen ranking -voittajille.

Eikä siinä vielä kaikki – jos sama pelaaja voittaa sekä rankingin että MM-finaalin, saa hän kuukauden ilmaisten pelien lisäksi toisen kuukauden päälle, eli kahden kuukauden pelivuorot ilmaiseksi!

Tapahtumat & ilmoittautuminen

Mixing Masters -tapahtumia järjestetään viikoittain kaikissa sarjatasoissa. Ilmoittautuminen tapahtuu Padel Fam -sovelluksen ’tapahtumat’ -osiossa.

Mikä ihmeen Mixing Masters?

Mixing Mastersissa pelimuotona toimii perinteiset kunkkupelit pienillä twisteillä. Tapahtumiin ilmoittaudutaan yksin, joten mukaan on helppo hypätä!

Näin pelataan:

  1. Pelaajat jaetaan aloituskentille arpomalla.
  2. Tapahtuman ykköskenttä on nimeltään Masters-kenttä.
  3. Jokaisen ottelun peliparit arvotaan. Näin vältetään taktikointia parien valinnassa. 
  4. Otteluiden aloittaja arvotaan mailan pyörityksellä.
  5. Ottelut aloitetaan yhtä aikaa kaikilla kentillä ja niitä pelataan normaaleilla säännöillä siihen asti, kunnes jompikumpi pari Masters-kentällä saa 4 peliä (gamea) täyteen.  
  6. Tapahtuman vetäjä ilmoittaa milloin lähdetään pelaamaan tapahtuman viimeistä ottelua. Tähän varataan yleensä n. 15 minuuttia. Viimeisen kierroksen voittajapari on tapahtuman voittaja.
  7. Yksittäisen tapahtuman voittajat voittavat itselleen ilmaisen osallistumisen mihin tahansa Mixing Mastersin kilpailuun. Mikäli he osallistuvat täsmälleen samaan tapahtumaan seuraavalla viikolla, pääsevät he aloittamaan seuraavalla viikolla suoraan Master – kentältä.  

Sarjatasot

Mixing Mastersia pelataan kolmessa eri rankingissa; aloittelijat, harraste & aktiivi. Jokaisen sarjan ranking-voittajille sekä finaaliturnauksen voittajille on jaossa vähintään kuukauden pelit (ks. palkinnot alta). Sarjatasot ovat avoimia, joten kaikkiin tapahtumiin voivat tulla nais- ja miespelurit.

Tapahtuman järjestäjällä on oikeus evätä pelaajan osallistuminen tietyn tason tapahtumaan tai siirtää pelaaja sarjatasolta seuraavalle, jos pelaaja osallistuu väärän tasoisiin tapahtumiin.

Mixing Master – pisteytys

Tapahtuman viimeisen ottelun jälkeinen kenttä ratkaisee sijoituksen. Pelaajat keräävät itselleen Mixing Masters -pisteitä seuraavasti viimeisen kenttäsijoituksen mukaan:

1. 100p
2. 80p
3. 70p
4. 60p
5. 50p
6. 40p
7. 30p
8. 20p
9. 10p

Päivitämme kevään aikana ranking-taulukoita tälle sivulle.

Palkinnot

Jokaisen sarjan rankingin voittaja kuittaa itselleen ja peliporukalleen kesälomakuukauden ilmaiset pelit (1 vuoro / viikko kuukauden ajan)! Kesäkuun alussa pelattavan Mixing Masters -finaalin voittajille on luvassa sama palkinto kuin sarjojen ranking -voittajille. Jos sama pelaaja voittaa sekä rankingin että MM-finaalin, saa hän kuukauden ilmaisten pelien lisäksi toisen kuukauden päälle, eli kahden kuukauden pelivuorot ilmaiseksi!

Voittajat voivat valita ilmaiset pelinsä kesäkuulle tai heinäkuulle. Palkinnon pelivuorot ovat 1,5h pelivuoroja ja ne ovat varattavissa mille tahansa Padel Tampereen klubille.

Mixing Masters -finaaliturnaus on avoin kaikille Mixing Masters -tapahtumiin kevään aikana osallistuneille pelaajille.