Tyky-/Tyhy-päivä

Messukylän padelkeskus on kaikessa monipuolisuudessaan kuin luotu tyky-toimintaa varten. Padel on lajina helposti lähestyttävä ja hyvin koukuttava. Ensikertalaiset saavat lähes poikkeuksetta mielekästä peliä aikaiseksi, ja meillä on ollut ilo huomata kuinka tyky- ja tyhy-päivien porukat eksyvät peleille usein myös virkistyspäivien jälkeen. Messukylästä löydätte myös pingis- ja pöytäcurlingpöydät, sauna- ja tv-tilat, laadukkaan kahvila-delin, joten pelien jälkeen voitte jäädä viihtymään meillä pidempäänkin. Vuokraamme myös viihtyisää kokoustilaa, joten virkistyspäivään voi liittää myös vähän asiaakin!

Järjestämme tyky- ja tyhy-vierailuja myös Linnakallion padelklubilla 4-20 hengen porukoille. Oheispalveluiden kattaus ei ole yhtä laaja Messukylässä, mutta lajikokeilu onnistuu myös Linnakalliossa erinomaisesti. Messukylässä tykyn voi järjestää minkäkokoiselle porukalle tahansa, aina 50 henkeen saakka.

Ideoita tyky-, tyhy- ja virkistyspäiville:

 • Lajitutustuminen
  – 45-60 min alkuohjaus/-valmennus
  – 60-75 min vapaata peliä
  – vuokramailat ja -pallot
 • All Inclusive
  – Aamupala
  – Lajitutustuminen + pelit
  – Lounas
  – Sauna + jälkipelit
 • Turnaus

Ota yhteyttä sähköpostitse eetu@padeltampere.fi tai puhelimitse 0440313340 ja ideoidaan yhdessä juuri teidän porukallenne sopiva virkistyspäivä!