Ilmoittaudu mukaan tapahtumiimme:

Hiihtoloman Junnuleiri 24.-25.2.

Järjestämme vuoden ensimmäisen Junnuleirin hiihtolomalla 24.-25.2.2020. Lisätiedot: www.padeltampere.fi/junnujen-helmikuu/

Junnukisat 8.2.2020

Järjestämme kautta aikain ensimmäiset juniorikilpailumme lauantaina 8.2. Messukylän padelkeskuksella. Lisätiedot: https://padeltampere.fi/junnujen-helmikuu/

Seniorikisat (+45) 1.2.2020 klo 15-19

Järjestämme ensimmäiset seniorikilpailumme lauantaina 1.2. klo 15-19! Pelipaikkana toimii Messukylän padelpyhättö, ja mukaan ovat tervetulleita kaikki yli 44-vuotiaat pelinaiset ja -miehet. Turnaukseen mahtuu kahdeksan paria, joista jokainen pääsee pelaamaan 2-3 ottelua. Ottelut pelataan paras kolmesta erästä -systeemillä ja mahdollinen kolmas erä ratkaistaan super tie-breakilla. Osallistumismaksu: 24 €/pelaaja. Tervetuloa mukaan!

SM-kisat 19.-21.3.2020

Ilmoittaudu sisäkenttien SM-kisoihin täyttämällä oheinen lomake.

Junnujen iltapäivätoiminta

Aloitamme tammikuussa 2020 iltapäivätoiminnan, joka on suunnattu 9–13-vuotiaille tytöille ja pojille. Tavoitteenamme on tarjota mielekästä tekemistä mukavassa porukassa, ja mahdollistaa samalla junioreidemme entistäkin yksilökohtaisempi kehittyminen. Iltapäivätoimintaa järjestetään Messukylässä joka tiistai klo 13-16, 7.1. alkaen. Ohjelma koostuu pääasiallisesti ohjatusta treenaamisesta, leikkimisestä ja pelaamisesta. Padelin lisäksi Messukylän padelkeskuksella on mahdollisuus pelata esimerkiksi pöytäcurlingia, pingistä, lautapelejä ja pleikkaria (sopivissa määrin), joten tekemisen ei pitäisi loppua kesken! Puuhailujen välissä pidetään tietenkin myös evästauko, jonka aikana talo tarjoaa pienen välipalan. Iltapäivätoiminnan kuukausimaksu on 48 euroa lasta kohden (seuran jäseniltä 36 euroa/lapsi) ja laskutus tapahtuu kahden kuukauden jaksoissa. Mukaan toimintaan mahtuu kevätkaudella 16 ensimmäiseksi ilmoittautunutta lasta.
  • Date Format: DD dot MM dot YYYY

Antonio & pallotykki 28.1.

Päävalmentajamme Antonio Riquelme päivystää Messukylässä tiistaiaamupäivisin, jolloin mies & pallotykki ovat pelaajien käytettävissä hintaan 18 €/tunti (sisältää kenttävuokran). Jokaiseen tunnin settiin mahtuu maksimissaan neljä pelaajaa, mutta yksikin pelaaja riittää treenien järjestämiseen. Päivystyksessä Ana laittaa tykin laulamaan ja antaa ideoita/vinkkejä lyönteihin sekä harjoitteluun.
  • Huom! Mikäli kyseinen tunti on täynnä, ilmoitamme sinulle asiasta puhelimitse mahdollisimman pikaisesti.