Ilmoittaudu mukaan tapahtumiimme:

Junnujen iltapäivätoiminta

Aloitamme tammikuussa 2020 iltapäivätoiminnan, joka on suunnattu 9–13-vuotiaille tytöille ja pojille. Tavoitteenamme on tarjota mielekästä tekemistä mukavassa porukassa, ja mahdollistaa samalla junioreidemme entistäkin yksilökohtaisempi kehittyminen. Iltapäivätoimintaa järjestetään Messukylässä joka tiistai klo 13-16, 7.1. alkaen. Ohjelma koostuu pääasiallisesti ohjatusta treenaamisesta, leikkimisestä ja pelaamisesta. Padelin lisäksi Messukylän padelkeskuksella on mahdollisuus pelata esimerkiksi pöytäcurlingia, pingistä, lautapelejä ja pleikkaria (sopivissa määrin), joten tekemisen ei pitäisi loppua kesken! Puuhailujen välissä pidetään tietenkin myös evästauko, jonka aikana talo tarjoaa pienen välipalan. Iltapäivätoiminnan kuukausimaksu on 48 euroa lasta kohden (seuran jäseniltä 36 euroa/lapsi) ja laskutus tapahtuu kahden kuukauden jaksoissa. Mukaan toimintaan mahtuu kevätkaudella 16 ensimmäiseksi ilmoittautunutta lasta.
  • Date Format: DD dot MM dot YYYY

Puuropadel 17.12.

Tiistaina 17.12. klo 7.30-13.00 välillä Messukylässä tarjoillaan riisipuuroa ja sekahedelmäsoppaa! Tarjoiluista ovat tervetulleita nauttimaan kaikki pelaajat, mutta järjestämme puurotarjoilun oheen myös kaksi tapahtumaa; Hansin & Antonion aamuklinikan klo 7.30-9.00 ja lounas-americanot klo 10.30-12.30! Aamuklinikalla harjoitellaan pelinomaisten treenien merkeissä kahden valmentajan johdolla, ja tällä kertaa Puuropadel -treeneihin mahtuu mukaan 12 pelaajaa. Americano taas on pidetty matalan kynnyksen pelimuoto, jossa pelataan isommalla porukalla 32 pisteen miniotteluita niin, että oma pelipari vaihtuu jokaisessa pelissä. Tiistaina 17.12. mukaan americanoille mahtuu 16 pelaajaa. Sekä aamuklinikan että americanojen osallistumismaksu on 14 €.
  • Aamuklinikka, Americanot vai molemmat?

Alkeiskurssit 1/2020

Jokainen valmennuskurssi pitää sisällään 10 treenikertaa (vk 2 - vk 11), joiden aikana padelin perusteet käydään huolellisesti läpi. Kurssin hinta 200 €/pelaaja.
  • Jokaiselle kurssille mahtuu mukaan neljä pelaajaa ja kurssin toteutuminen edellyttää vähintään kahta ilmoittautunutta.

Joulutour 2019

Ensimmäistä kertaa järjestettävä Joulutour tarjoaa turnauspelejä rennossa, mutta kilpailullisessa hengessä. Turnaukset järjestetään kolmena joulukuisena viikonloppuiltana Messukylässä, joten pelien ohessa ja niiden jälkeen on enemmän kuin suositeltavaa viettää iltaa saunoen ja seurustellen. Joulutourilla pelataan kolme sarjaa; Naiset Harraste, Miehet Edistyneet & Miehet Harraste. Jokaiselle sarjatasolle järjestetään kaksi turnausta, ja sarjan vie nimiinsä yhteispisteissä (alla lisää pisteenlaskusta) korkeimmalle sijoittunut pelaaja. Eniten pisteitä kerännyt pelaaja kustakin sarjasta palkitaan jättimäisellä joulukinkulla!
  • Turnausottelut pelataan yhden erän mittaisina. Jokainen turnaus käynnistyy puolivälierillä, joiden voittajat etenevät yläkaavioon ja häviäjät sijoitetaan alakaavioon. Molemmissa kaavioissa pelataan välierät, pronssiottelu ja finaali, joten kunkin turnauksen kukin pari saa pelata varmuudella kolme erän mittaista ottelua. Molemmat voittavan joukkueen pelaajat saavat otteluvoitosta 10 kiertuepistettä, ja lisäksi yläkaavion turnausvoittajat palkitaan 20 extrapisteellä. Kaaviot arvotaan paikan päällä ennen turnauksen alkamista ja turnausmaksu 15 €/pelaaja (seuran jäsenille 5 €) suoritetaan Messukylän Delin kassalle.

Tampere Business Padel

Antonio & pallotykki 17.12.

Päävalmentajamme Antonio Riquelme päivystää Messukylässä tiistaiaamupäivisin, jolloin mies & pallotykki ovat pelaajien käytettävissä hintaan 18 €/tunti (sisältää kenttävuokran). Jokaiseen tunnin settiin mahtuu maksimissaan neljä pelaajaa, mutta yksikin pelaaja riittää treenien järjestämiseen. Päivystyksessä Ana laittaa tykin laulamaan ja antaa ideoita/vinkkejä lyönteihin sekä harjoitteluun.
  • Huom! Mikäli kyseinen tunti on täynnä, ilmoitamme sinulle asiasta puhelimitse mahdollisimman pikaisesti.