fbpx Summer Tour 2022 - Padel Tampere

Summer Tour 2022

Suomen suurin ja viilein harrastepadelturnaus

Summer Tour 2022 on vuoden viilein, kuumin ja suurin padelskaba – kahdeksan kilpailuluokkaa, yli 20 paikkakunnalla sadoittain turnauksia ja tuhansia hyvän fiiliksen pelihetkiä ympäri Suomea! Turnauskiertueen pääsponsori on Gatorade, joka pitää huolen pelaajien nesteytyksestä.

Gatorade Summer Tour on Padel Tampereen ja Padel Club Finlandin järjestämä aloittelija-, harraste- ja aktiivitason pelaajille suunnattu turnaussarja, jonka keskiössä on hyvän fiiliksen kilpailutoiminta ja uusien pelikavereiden löytäminen. Ensimmäiset viikkoturnaukset pelataan lauantaina 21.5. ja turnauskiertue huipentuu perjantaina 17.9. järjestettävään finaalitapahtumaan ja tietysti hurjiin After Partyihin Tampereella.

Loppukilpailut järjestetään Tampereen Linnakalliossa ja jokaisen kilpailuluokan voittajapari voittaa 1000€!

Gatorade Summer Tour 2022 osallistumiseen ei vaadita aiempaa kilpailutaustaa, kilpailulisenssiä tai seurajäsenyyttä. Summer Tourin osakilpailuihin ilmoittaudutaan Rankedinista.

Superviikko 25.-31.7.

Gatorade Summer Tourilla vietetään superviikkoa 25.-31.7., jonka aikana jokaisen pelatun kilpailun rankingpisteet jaetaan 1,5 kertaisesti. Superviikko tarjoaa huippumahdollisuuden kuroa kiinni eroa rankingkärjessä oleviin tai varmistella paikkaa syyskuun finaaleihin!

But wait, there’s more! Kaikista superviikon aikana Summer Tourilla pelanneista pareista arvotaan yksi villi kortti Tampereen finaaleihin JOKAISESTA sarjasta! Yhteensä siis 8 paria ympäri Suomen lähtee taistelemaan 1000 € palkinnosta rankingin perusteella finaalipaikan kuittaavien parien lisäksi. 

Suomi-padel, let’s go!