fbpx Gatorade Summer Tour - Padel Tampere

Gatorade Summer Tour

Kilpailusäännöt

Gatorade Summer Tourilla jokaisesta osakilpailusta jaetaan rankingpisteitä, joita kerätään paikkakunnan omaan rankingtaulukkoon. Luonnollisesti kilpailijat voivat osallistua myös vain yksittäiseen osakilpailuun ilman sitoutumisvelvoitetta, ja tulla nauttimaan mukavasta kilpailufiiliksestä.  

Tourin päätteeksi 20.8. eniten rankingpisteitä omalla alueellaan kerännyt pelaaja kustakin kilpailuluokasta nappaa pelikaverinsa kainaloon ja matkaa Pirkkalan Linnakalliossa lauantaina 16.9. järjestettävään lopputurnaukseen, jossa jokaisen luokan voittajapari tienaa huiman tuhannen (1000) euron pääpalkinnon. Rankingpistetaulukkoja ylläpidetään Padelution-palvelussa.  

Summer Tourin osakilpailut pelataan lähtökohtaisesti 8-16 parin suoralla kaaviolla, Golden Point -säännöllä ja niin, että mahdollinen kolmas erä ratkaistaan Super Tie Breakilla. Minimiosallistumismäärä turnauksiin on kolme paria, ja niissä on kahden ottelun takuu kaikille joukkueille.  

Ottelut pelataan peräkkäin, lyhyen juomatauon säestämänä, jotta osakilpailuiden kesto pysyy maltillisena. Ottelun jälkeen parit tulevat ilmoittamaan ottelutuloksen kilpailujohtajalle, joka kertoo seuraavan ottelun kenttätiedon. Pelipallot jätetään kentälle.   

Huom! Summer Tourille osallistumiseen ei vaadita aiempaa kilpailutaustaa, kilpailulisenssiä tai seurajäsenyyttä. Peliparia ei tarvitse lyödä lukkoon, vaan on jopa suotavaa vaihtaa paria osakilpailuiden välillä.  

Pelaajat voivat osallistua useamman sarjan osakilpailuihin, mutta finaalitapahtumaan voi aikataulusyistä osallistua vain yhteen sarjaan. Mikäli pelaaja on oman alueensa ykkönen kahdessa tai useammassa sarjassa, täytyy hänen ilmoittaa kilpailujärjestäjälle 22.8. mennessä, mihin sarjaan hän osallistuu finaaliturnauksessa.   

Jokaisen alueen ranking-voittajat saavat paikan lopputurnaukseen, ja voivat valita itselleen peliparin. Mikäli kuitenkin kaksi pelaajaa ovat samoissa pisteissä, ja ovat pelanneet osakilpailut yhdessä, he oletusarvoisesti saavat paikan parina. Mikäli toinen heistä on estynyt, voi tämän pelaajan korvata toisella pelaajalla. Finaaliin valittavan pelaajan täytyy olla pelannut minimissään yksi Summer Tourin osakilpailu missä tahansa sarjassa tai millä tahansa alueella, ja pelaajan pelitason pitää vastata kyseisen sarjan tasoa.   

Siinä tapauksessa, että tasapisteissä olevat pelaajat eivät ole pelanneet turnauksissa yhdessä, ratkaistaan voittajat seuraavasti:   

  1. pisteet  
  2. turnausvoitot  
  3. voitettujen turnausten koko (pelaajien yhteismäärä voitetuissa turnauksissa)  
  4. voitettujen ja hävittyjen erien suhdeluku  
  5. arpa  

Kiertueen lopputurnaus 16.9. pelataan lähtökohtaisesti normaalina cup-kaaviona. Parit pyritään sijoittamaan lopputurnauskaavioon kansallisen Padelliiton rankingpisteiden perusteella, jotta turnaus pysyisi alusta loppuun saakka mahdollisimman tasaisena ja jännittävänä.  

Ranking-pisteet määräytyvät kaikissa luokissa seuraavalla tavalla:  

1. 100p
2. 60p
3. 40p
4. 30p
5.-8. 10p  
9.-16. 5p  

Yli yhdeksän (10->) parin kilpailuissa käytetään pistekerrointa 1,5x. Virallinen osallistujamäärä määräytyy kilpailun aloittavien parien mukaan.  

Palkinnot

lopputurnaus

  1. 1000€ / pari 
  2. Tuotepalkinto 

Osakilpailut

  1. Tuotepalkinto    

Summer Tour erikoiskilpailut

Kauden kiertotähti  

Pelaaja, joka kiertää pelaamassa eniten eri paikkakuntia/alueita samassa kilpailuluokassa (kuitenkin vähintään kolmella alueella) voittaa itselleen Golden Ticketin. Mikäli useampi pelaaja on samassa lopputuloksessa, arvotaan voitto näiden pelaajien kesken. Summer Tourilla mukana olevat alueet löytyvät tämän infopaketin lopusta.   

Kaikkien vähintään kolmella eri alueella osakilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan myös 200 euron varustelahjakortti.   

Kauden kiertotähti -kilpailuun osallistuakseen pelaajan tulee itse ilmoittaa kilpailunjärjestäjälle suorituksestaan. Toimi siis seuraavasti, kun olet osallistunut vähintään kolmen eri alueen Summer Tour -osakilpailuun:    

  1. Lähetä sähköpostia osoitteeseen hero@padelclub.fi ja kerro osallistuvasi Kauden kiertotähti -kilpailuun.   
  2. Mainitse viestissäsi osakilpailut, joihin olet osallistunut (sarjataso, päivämäärä, pelipari, alue).    

Huom! Ilmoitathan kisasuorituksestasi viimeistään 21.8, sillä tämän jälkeen ilmoitettuja suorituksia ei huomioida Kauden kiertotähti -kilpailussa.   

Kilpailunjärjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin yllä mainittuihin sääntöihin.  

Gatorade Summer Touria pelataan seuraavilla alueilla:   

Alajärvi 
Hyvinkää/Riihimäki/Järvenpää  
Iisalmi 
Imatra 
Joensuu  
Jyväskylä 
Kokkola 
Kristiinankaupunki/Kauhajoki 
Kuopio  
Lahti  
Lappeenranta  
Loimaa  
Oulu  
Pietarsaari/Nykarleby  
Pk-seutu – Itä  
Pk-seutu – Länsi  
Pori  
Raisio  
Seinäjoki  
Tampere – Itä  
Tampere – Länsi  
Vaasa / Laihia