Juniorit

Padel on lapsille ja nuorille helposti lähestyttävä laji, aloittaminen on helppoa ja harrastaminen ennen kaikkea kivaa. Pyrimme jatkuvasti kehittämään ja kasvattamaan junioritoimintaamme, ja haluamme myös tarjota polun kohti tavoitteellisempaa harrastamista. Uskomme vakaasti, että 10 vuoden päästä padel liikuttaa satoja lapsia Pirkanmaalla, ja maan parhaat padelistit nousevat Padel Tampereen juniorituotannosta.

Tällä hetkellä järjestämme 6–17-vuotiaille säännöllistä toimintaa sekä Messukylässä että Linnakalliossa. Tämänhetkiset treeniryhmät löydät alla olevasta ilmoittautumislomakkeesta. Junnutoiminta on pyritty hinnoittelemaan niin, ettei yhdenkään lapsen harrastaminen jäisi hinnasta kiinni. Toivotammekin jokaisen padelista innostuneen junnun erittäin lämpimästi tervetulleeksi toimintaamme! Mikäli kipinä ei ole vielä syttynyt, aina voi tulla tutustumiskäynnille kokeilemaan uutta lajia ja tutustumaan toimintaan.

Kuukausimaksut / kevätkausi 2020:

  • 1 krt/viikko harjoittelevat = 25 € jäseniltä, 35 € ei-jäseniltä
  • 2 krt/viikko harjoittelevat = 60 € jäseniltä, 75 € ei-jäseniltä

Junioreiden kesätoiminta

Tarjoamme junioreille kesätoimintaa Messukylässä maanantai-, tiistai- ja keskiviikkoaamupäivisin 1.6.-31.7.2020. Ilmoita juniorisi mukaan täyttämällä oheinen lomake! Lisätiedot löydät osoitteesta: padeltampere.fi/junioritoiminta-ja-alkeiskurssit/

Yhteydenotot:

puh 0404159273
info@padeltampere.fi