Tamperelaisille tenniksen ystäville sopiva laji – Padel

Tampereen alueella on nykyään mahdollista pelata tennistä muistuttavaa padelia, jonka parissa sekä kokeneet tennisharrastajat että vasta-alkajat viihtyvät ja saavat mukavasti hikeä pintaan. Jos pidät tenniksestä, sopii padelkin sinulle. Kyseessä on hauska ja haastava meksikolaislähtöinen laji, joka vaikuttaa ensisilmäyksellä samanlaiselta esikuvansa tenniksen kanssa, mutta lisää mausteeksi pieniä mielenkiintoisia twistejä.

Tennis- ja padelkentän välillä on pieni eroavaisuuksia

Tenniksestä poiketen padelkentän ympärillä on lasi- ja metalliverkkoseiniä, jotka tuovat peliin uusia ulottuvuuksia ja pitävät pallon pelattavana pidempään. Tenniksen tavoin sosiaalinen aspekti on vahvasti läsnä, sillä padelia pelataan nelinpelinä. Porukalle suunnattuna vauhdikkaana urheilu- tai kuntoilumuotona padel onkin oivallinen valinta, ja esimerkiksi tennistä tavallisesti nelinpelinä pelaavat ovat padelinkin parissa kuin kotonaan.

Padel sopii mainiosti Tamperelaisille Tennisharrastajille

Tampereen seudulla asuvien tennis- ja squashharrastajien ohella padel soveltuu mainiosti vastaavia pallopelejä aiemmin pelaamattomille. Lyhytvartiset ja helppokäyttöiset mailat tekevät padelista aloittelijaystävällisen, joten lajin hyvänä puolena on sen sopivuus lähes jokaiselle lähtötasosta ja -kunnosta riippumatta. Jos tennis on sinun juttusi, padel maistuu varmasi! Jos olet täysin kokematon, pääset helposti mukaan pelin tiimellykseen! Tervetuloa kokemaan padelin vauhti ja viihdyttävyys omakohtaisesti Pirkkalan padel-keskukseen!