Ajankohtaiset
asiat

Meijou Padel Cup – maailman hauskin padel-turnaus

Padel Tampere järjestää kesän hauskimman padelkilpailun 12.-13.7.!  Kahdesta naisesta ja kahdesta miehestä koostuvat kokoonpanot kilpailevat tiimi-padelin mestaruudesta kaksipäiväisessä turnauksessa. Meijou Padel Cup -nimeä kantava turnaus pitää sisällään hauskoja matseja, oheisohjelmaa, yhdessäoloa sekä poikkeuksellisen huimia palkintoja!

Taustaa

Uusien ulkokenttiemme ja lajin nopean paikallisen kasvun kunniaksi haluamme luoda kesälle uuden matalan kynnyksen tapahtuman, jossa hauskanpito on keskiössä. Turnaus on myös siitä näkövinkkelistä hauska, että mahdollisuudet voittoon on aidosti jokaisella joukkueella. Itse otteluiden ja niiden seuraamisen lisäksi tapahtuman yhteydessä järjestetään myös muita aktiviteetteja; kisoja, pelailua, grillailua ja jatkot.  Myös lapsille tullaan järjestämään omaa ohjelmaa, joten viihtymään voit tulla koko perhe mukanasi. Tarkoituksena on, että tämä hyvän fiiliksen tapahtuma järjestetään jatkossa vuosittain kokoamaan maamme padelkansaa yhteen.

Peliformaatti

Peliformaatti on Meijou Padel Cupissa poikkeuksellinen. Ottelut pelataan yksieräisinä niin, että peliparit vaihtuvat jokaiseen otteluun. Lohkovaiheessa pelataan kolme ottelua, joista yksi mies-mies, yksi nais-nais ja yksi mies-nais -pareilla. Ensimmäinen jatkopeli pelataan toisella mies-nais -yhdistelmällä, ja tämän jälkeen kokoonpanot arvotaan ratkaisupeleihin niin, että molemmilla joukkueilla on kehissä yhtä monta miestä ja naista. Oman mausteensa turnaukseen tuovat oljenkorret, joilla voit häiritä vastustajan suoritusta sopivalla hetkellä.  Kumpikin joukkue voi valita kolme oljenkortta käyttöön kussakin ottelussa. Vaihtoehtoja ovat ainakin:

► Yhteen syöttövuoroon toiselle vastustajista paistinpannu mailan tilalle
► Yhteen syöttövuoroon vastustajan pelaajat kiinni toisiinsa kuminauhalla
► Yhteen syöttövuoroon toinen vastustajista pelaamaan vasemmalla kädellä
► Yhteen syöttövuoroon vastustajalle hupivarustus
► Yhden kerran ottelun aikana saa tarjota jääkylmän vesisuihkun vastustajille (säävaraus)

Ottelut pelataan ulkokentillä Eteläpuistossa ja Messukylässä. Mikäli sää on huono, voidaan otteluita tarvittaessa siirtää Messukylän sisäkentille.

Palkinnot

► Turnausvoittajat palkitaan 3 tunnin privaattiristeilyllä 14-paikkaisella hulppealla Fun53 Sunseeker-veneellä (arvo 1090€)! Lue lisää veneestä risteilystä osoitteesta: www.elamysvesilla.fi. Jokainen voittajajoukkueen jäsen saa kutsua risteilylle mukaan myös yhden kaverin.

► 2. sija: 2h SUP-lautailu koko joukkueelle (arvo 120€)

► 3. sija: 20€ arvoiset lahjakortin Messukylän deliin jokaiselle joukkueen pelaajalle

► EXTRA: Pelaajien ja yleisön äänestämä parhaan fiiliksen joukkue palkitaan 150€ arvoisella ravintolalahjakortilla (joukkueen yhteinen palkinto). Arvostelukriteerejä ovat muun muassa vaatetus, asenne, joukkueen nimi ja vastustajien tsemppaaminen.

Ilmoittautuminen

Turnausilmoittautumiset sähköpostitse osoitteeseen info@padeltampere.fi. Mainitse viestissäsi joukkueesi nimi ja pelaajien etu- ja sukunimet. HUOM! Mikäli haluat osallistua turnaukseen, mutta neljän hengen joukkueen kasaaminen tuottaa haasteita, voit ilmoittautua mukaan ja me pyrimme kasaamaan tiimin jokaiselle mukaan haluavalle. Ilmoittautuminen päättyy 5.7. ja otteluohjelma julkistetaan hyvissä ajoin ennen turnausta.

Osallistumismaksu

► Early Bird ilmoittautumiset 10.6.-16.6. = 100 €/joukkue
► Ilmoittautumiset 16.6.-5.7. = 140 €/joukkue
► Turnausmaksu suoritetaan paikan päällä ennen ensimmäistä ottelua

Meijou Padel Cup – maailman hauskin padel-turnaus!