fbpx Kokeneet 2 -tason valmennusryhmät - Padel Tampere

Kokeneet 2 -tason valmennusryhmät

TASON KUVAUS

Pelaaja tunnistaa ja osaa lukea pallon kierteet sekä lyödä niitä monipuolisesti. Hallitsee ylälyönnit hyvin (vibora/bandeja/hook) sekä puolustaa kulmassa vaivattomasti. Osaa myös puolustaa eteenpäin tarvittaessa Hyökätessä pelaaja kykenee tunnistamaan pallon vaikeuden ja lyödä sen mukaisesti. Osaa muuttaa peliä/lyöntejä aggressiivisemmaksi tai passiivisemmaksi. Käy paikallisissa C-tason turnauksissa ja pelaa suunnilleen samalla tasolla kuin muut osallistujat.

JATKUVAT VALMENNUSRYHMÄT

Valmennusryhmät ovat jatkuvia, ilmoittautumalla varaat paikan itsellesi syksyksi sekä tulevaksi kevääksi. Syyskauden harjoitukset järjestetään 8.8.-16.12. ja kevätkauden harjoitukset 9.1.-16.6.2023. Harjoitusryhmään sitoudutaan lähtökohtaisesti koko sisäkaudeksi 2022-2023, pelaajalla on kuitenkin mahdollisuus irtisanoa oma paikka valmennusryhmässä yhden kuukauden irtisanomisajalla. 

Jos et pääse yksittäiselle harjoituskerralle, voit järjestää tilallesi sijaisen, joka korvaa kyseisen harjoituskerran sinulle. Syys- ja kevätkaudella järjestetään myös erilliset korvauskerrat mahdollisille välistä jääneille harjoituksille.

AVOIMET VALMENNUKSET

Ryhmä on täynnä (tiistai, Nokia).

Ryhmä täynnä (Torstai 8:30-9:30, Messukylä).