fbpx Arvot & pelisäännöt - Padel Tampere

Arvot & pelisäännöt

Arvot

Lämpö

Tahdomme toimia kohtaamispaikkana, jossa lapset ja nuoret taustoista riippumatta löytävät ystäviä sekä liikunnan iloa. Toiminnassamme juniorit voivat kehittää liikunnallisia ja sosiaalisia taitojaan kannustavassa ja lämpimässä ilmapiirissä. Pyrimme opettamaan tunne- ja empatiataitoja sekä luomaan positiivista me-henkeä; voiton hetkellä juhlimme villisti, eikä tappion tullen ketään jätetä yksin. 

Intohimo

Tarinamme rakentuu intohimosta urheilua, padelia ja yhteisiä tavoitteitamme kohtaan. Kannustamme myös junioreitamme suhtautumaan harjoitteluun intohimoisesti ja motivoituneesti. Meillä on cool laittaa kaikki peliin. 

Rohkeus

Kannustamme yrittämään ja ylittämään. Kannustamme kysymään, kokeilemaan ja oppimaan uutta. Kannustamme puolustamaan kiusattua. 

Kasvu

Lapset ja nuoret saavat kasvaa kannustavissa ja turvallisissa olosuhteissa pelaajina, mutta myös yksilöinä osana yhteisöämme. Toivomme, että juniorimme voivat oppia uutta, kehittyä ja saavuttaa tavoitteitaan. Haluamme jatkuvasti kehittää toimintaamme niin, että tulevaisuudessa olemme mukana kirjoittamassa yhä enemmän elämänmittaisia padeltarinoita.

>> ILMOITTAUDU JUNIORITOIMINTAAN TÄÄLTÄ

Pelisäännöt

Täsmällisyys – olen hyvissä ajoin paikalla ennen harjoitusten ja kilpailujen alkua.

Välineet – pidän hyvää huolta mailastani ja muista pelivälineistäni.

Käytöstavat ja tervehtiminen – muistan tervehtiä, en kiroile, enkä puhu rumasti pelikavereille.

Kännykät – en käytä puhelinta harjoitusten tai kilpailujen aikana.

Kunnioitus – kunnioitan aikuisia ja pelikavereitani. En milloinkaan kiusaa.

Poissaolot – jos olen pois harjoituksista, ilmoitamme siitä valmentajalle hyvissä ajoin.