Huhtikuun seurakirje

7.4.2020

Tervehdys!

Huhtikuun seurakirje on erilainen kuin mitä olisin kuukausi sitten arvellut kirjoittavani. Ajatuksena oli tiedottaa kesän junnuleiristä, seuraviikonlopusta ja varmasti myös fiilistellä vielä kertaalleen SM-kotikisoja. Kuitenkin kuten tiedämme, kauan odotetut kisat siirtyivät tulevaisuuteen, ja seuran kaikki valmennus- ja tapahtumatoiminta on toistaiseksi määrittelemättömän mittaisella tauolla.

Vallitseva tilanne vie tilapäisesti mennessään suuren osan meidän jutusta. Ainakin itse kaipaan kovasti americanoja, junnutoimintaa, grilli-iltoja, turnauksia ja sitä tunnetta, kun huomaa tervehtivänsä samaa peluria neljättä kertaa saman päivän aikana. Toivottavasti pian on taas yhteisön aika!

Seurana olemme verrattain lyhyen elinkaaremme aikana kasvaneet hurjaa vauhtia, ja kasvu oli vahvana tavoitteena myös vuodelle 2020. Tämänhetkiset olosuhteet asettavat tiukat reunaehdot toiminnalle, mutta toisaalta nyt on aika rakentaa tulevaa toimintaa entistäkin paremmalle pohjalle. Juniori- ja valmennustoiminta ovat ottamassa syksyllä hienoja askelia eteenpäin, tälle vuodelle on suunnitelmissa vielä neljä merkittävää kilpailutapahtumaa ja uudet kotikentät oheispalveluineen tuovat syksyllä mukanaan monia parannuksia yksilön ja koko yhteisön padel-kokemukseen. Enkä vielä löisi hanskoja tiskiin kesän grillailujenkaan suhteen.

Muistakaahan napata Messukylästä oma jäsenkorttinne! Vilauttamalla jäsenkorttia Intersport Koskikeskuksen kassalla tienaat seuran juniorityöhön viisi prosenttia kaikista ostoistasi. Samalla tuet tietenkin paikallista ja laadukasta sporttikauppaa.

PS. Jos haluat jäsenkortin kotiin postitettuna, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@padeltampere.fi.

Tsemppiä haastaviin aikoihin!

Terveisin, 

Eetu Rahkola 

Padel Tampere ry

 

Liity jäseneksi